Blog

Taj osjećaj…

Piše: Andreja Tonč, 17.10.2017.  |  Taj osjećaj…

Osjećam se umorno, onako skršeno, a opet zadovoljno…. Znate onaj umor, kao kada ste odradili veliki posao i baš ste zadovoljne time.

Tako se ja osjećam upravo sada, nakon odrađenog još jednog Linea Snella treninga. Uživam u nessici i jesenjem suncu na mom balkonu i osjećam se baš kako se žena treba osjećati kada odradi dobar posao.

Vježbanjem do zdravlja

Piše: Ivana Rora, 11.10.2017.  |  Vježbanjem do zdravlja

Povratak vježbanju i životu sa Linea Snellom probudio je onu bolju Roru u meni. Osjećaj da ponovno činim nešto samo za sebe, razvio je i želju za zdravom prehranom.

Od „Kredenca zdravlja“ pa nadalje, obišla sam dućane koji imaju zdrave slastice i sušeno voće koje je izvrsna pomoć u naletu „slatke krize“.

Prvi dan nakon vikenda

Piše: Andreja Tonč, 10.10.2017.  |  Priče u svlačionici 

Oni dani u mjesecu su definitivno u kontekstu Linea Snelle prvi dani nakon vikenda. Ovaj blog je utoliko nešto kao priča iz svlačionice. Ta naša svlačionica je mjesto gdje se međusobno ohrabruje i tješi te se stvaraju nova prijateljstva, a bome i poslovi.

Kad odustanete od izgovora

Piše: Andreja Tonč, 05.10.2017.  |  Moj glavni izgovor za nebrigu o vitkoj liniji je radni tempo i stres na putovanjima 

Često sam na putu u tzv. zemljama regije. Kada spomenete bilo koju od tih zemalja, uvijek je prva reakcija hrana: Makedonija = ajvar, BiH = ćevapi, Srbija = kajmak.

Uz radni tempo koji imam svaki puta kada odem na put, gostoljubivost domaćina u svim tim zemljama i naravno odličnu gastronomsku ponudu, teško je odoliti svim izazovima fine papice, dugog sjedenja po restoranima, degustiranja odličnih vina, a o slasticama punim oraha i meda da i ne govorim.

Povratak

Piše: Ivana Rora, 29.09.2017.  |  Povratak

Ne volim kada ostanem na pola puta. U bilo čemu što radim i živim. Opravdanje poput: nisam imala vremena, apsolutno mi nije prihvatljivo i ne volim ga čuti. Posebice ne, od sebe same.

Zato je moj povratak u Linea Snellu bio dokaz da se sve može popraviti i postati još bolje.

Linea Snella kao odlična nadopuna ovisnosti o plesu

Piše: Ivka Armada Todorović, vlasnica Angels Body & Emotions   |  Moja misija je da promijenim predrasude vezano uz ples oko šipke.

Bok ja sam Ivka. Ovisnica sam o plesu, čokoladi i ugljikohidratima. Haha! Šalim se.

Ajmo ispočetka. Bok ja sam Ivka. U trudnoći sam dobila 24 kile. Skinula 14 u prvoj djetetovoj godini. Ostalih 10 skinula sam u Linae Snelli. U 3 mjeseca.

PEELING ZA LJETNE MJESECE

Hidratizacija kože tijekom ljetnih mjeseci veoma je bitna. Peeling nam pomaže da uklonimo mrtve stanice kože, a ukoliko budete održavali svoju kožu i pravilo je njegovali, vaša koža će ovog ljeta zaista blistati.

Snelly terapeutkinje su za vas pripremile tri recepta za peeling kod kuće. Nanesite ih na kožu kružnim pokretima i ostavite da djeluje 10-20 minuta, a zatim isperite. Ako koristite peeling za lice, obratite pažnju na područje oko očiju. Vaša koža će vam biti zahvalna.

Linea Snella program oblikovanja tijela – Prehrana

Piše: Marina Mršić LaMadame, 03.07.2017.  |  Preuzeto s www.sminkerica.com

 

Prije par mjeseci upoznala sam vas s Linea Snella programom za oblikovanje tijela (pročitajte tu) koji je dio moje svakodnevice sad već skoro puna 3 mjeseca, tako da je vrijeme da vas izvijestim kako napredujem i što sam naučila.

U ovom postu ću vam pisati o propisanom načinu prehrane kojeg se držim (nekad malo više, nekad malo manje ) ovih zadnjih par mjeseci treniranja u centru i koji je zapravo najviše i zaslužan za pozitivne rezultate jer se držim one da je za lijepo, fit tijelo 70% zaslužna hrana, a fizička aktivnost tek onih preostalih 30%.

U nastavku pročitajte što, koliko i kada trebam jesti kako bih osigurala svome tijelu optimalno stanje i rad.

Zašto piti vodu sa krastavcima

Natočite vrč pun pitke vode, narežite prethodno opran krastavac na ploške i pustite da otpusti svoja ljekovita svojstva.

Osim što je ovo jednostavno pripravljeno piće s krastavcem iznimno osvježavajuće ono je i jako korisno za naše tijelo.

Bye bye celulit

Celulit je trajni izazov za mnoge žene, a najviše o njemu počnemo razmišljati u proljeće i ljeto.

Ključni čimbenik u borbi protiv celulita je odgovarajuća prehrana bogata vitaminima i mineralima, kao i vježbanje. Naravno da je u borbi protiv celulita dobrodošla i pomoć od stručnjaka.

Pressoterapija ili mehanička limfna drenaža rješava problem zadržavanja tekućine u tijelu i problema s mekim celulitom.

Skrij
Besplatno savjetovanje
Ispunite prijavni obrazac
i osigurajte svoj termin za
Besplatno savjetovanje
x Uspešno ste se prijavili na e-novice.

Hvala!

x Prijava je bila uspešno oddana.

Hvala!