POKLANJAMO BIKINI PAKET TERAPIJA ZA BEZBRIŽNO LJETO

Koliko puta si rekla: ovaj put ću biti fit na moru i imati ravan trbuh i novi bikini ili ove godine konačno krećem s vježbanjem na vrijeme!? Razumijemo te jer žene često dolaze kod nas s istim problemom.

Što ako ti dokažemo da možeš ostvariti svoj cilj? Što bi dala da uspiješ ovaj put? Više ne moraš skrivati nesavršenosti jer ih možemo ukloniti.

 

Dopusti si da ove godine zablistaš na plaži uz “SVE U JEDNOM” bikini program

Bikini paket terapija linea snella mrsavljenje oblikovanje tijela priprema za ljeto akcija

Prijava – BESPLATAN PREGLED I SAVJETOVANJE

Kako bi tvoja odluka za oblikovanje tijela i mršavljenje bilo još lakša, pripremili smo 50 „sve u jednom“ BIKINI paketa najkompletnijeg programa mršavljenja i oblikovanja tijela!

Nema više mjesta za izgovore i loše raspoloženje, želimo da ove godine odeš bezbrižna na plažu u najboljem mogućem izdanju.

U travnju možeš osigurati svoju vitku liniju i bezbrižno ljeto uz „sve u jednom“ BIKINI PROGRAM kojeg smo izradili baš za tebe!

 

KAKO DO BIKINI PAKETA?

Prijavi se na besplatan pregled i savjetovanje u jedan od dva centra u Zagrebu, s našim stručnim terapeuticama odredi svoj cilj i idealan program za mršavljenje i oblikovanje tijela.

Pri upisu u program, svakoj klijentici poklanjamo dodatni paket terapija koji će te pripremiti za tvoje bezbrižno ljeto.

Bikini paket uključuje sljedeće terapije: 1 radiofrekvenciju na kritičnim točkama, 1 kavitacija kritičnih točaka i limfnu drenažu uz Body wrap.

Prijava – BESPLATAN PREGLED I SAVJETOVANJE

 

PRAVILA PROMOCIJE:

*Uz svaki kupljeni mjesec poklanjamo BIKINI PROGRAM (4 BIKINI terapije) kojima te pripremamo za bezbrižno ljeto. Ukoliko je tvoj idealan program tri mjeseca, za svaki kupljeni mjesec dobivas i BIKINI paket koji smo osmislili samo za tebe.

Ispuni kontakt formu za besplatan pregled i savjetovanje i rezerviraj svoj termin.

 

BESPLATAN PREGLED I SAVJETOVANJE JE VAŠ PRVI KORAK!

Cjelokupan pristup programa Linea Snella želi olakšati vašu odluku tako da vam pružimo besplatno, potpuno neobvezujuće, savjetovanje i pregled s jednom on naših kvalificiranih terapeutkinja. Uz razgovor o povijesti vaše tjelesne težine, trenutnom životnom stilu, načinu prehrane te vašim željama i očekivanjima, zajedno ćemo definirati jasne i mjerljive ciljeve te odgovarajući program i strategiju do željenog rezultata.

 

Do vitke linije i blagostanja dijeli vas jedna ODLUKA! Izaberite i …

  • riješite se suvišnih kilograma četiri puta brže nego uobičajenim vježbanjem. 
  • oblikujte tijelo na ciljanim mjestima i smanjite celulit
  • Učvrstite tonus kože i poboljšajte svoje zdravlje

 

Ispunite obrazac za besplatan pregled i savjetovanje i rezervirajte svoj termin osobnog i neobvezujućeg savjetovanja.

Metoda Linea Snella jedna je od najučinkovitijih prirodnih metoda oblikovanja tijela na svijetu. Naša garancija su tisuće zadovoljnih polaznica koje su uspješno transformirale svoju figuru, postigle željenu i trajnu formu te cjelokupno poboljšale kvalitetu svog života – žene koje su postale najbolja verzija sebe.

Prijava – BESPLATAN PREGLED I SAVJETOVANJE

 

NAŠE PRIČE O USPJEŠNOM OBLIKOVANJU TIJELA


 

Biljana Golub 

Mrsavljenje-oblikovanje-tijela-Linea-Snella-Biljana-Golub

Još kao dijete sam imala problema sa viškom kilograma, koje sam tada još uvijek mogla kontrolirati. Međutim, situacija je eskalirala u vrijeme adolescencije. U nadi da ću se konačno osjećati dobro u svom tijelu, počela sam veoma rano sa dijetama. Do 20. godine sam probala skoro svaki mogući način prehrane i ponovo se razočarala, jer su mi se izgubljeni kilogrami uporno vraćali. ” 

Cijelu priču pročitajte ovdje.

 


 

Lidija Malinić

Zdravlje-Lidija-price-o-uspjehu-Linea-Snella-mrsavljenje-oblikovanje-tijela-fit-forma

Moje ime je Lidija i imam 36 godina. Od malih nogu se borim s prekomjernom težinom. U prošlosti sam izlagala sebe raznim dijetama bezbroj puta. Rezultat? Trenutni uspjeh. Ali kada sam počela jesti normalno opet sam stekla više kilograma nego što sam izgubila.

Cijelu priču pročitajte ovdje.

 


 

Svetlana Marohnić

Prica-o-uspjehu-vjezbanje-Svetlana-Marohnic-Linea-Snella-mrsavljenje-oblikovanje-tijela-fit-forma

Što se tiče vježbanja, moram napomenuti da niti jednom nisam dobila upalu mišića, niti jednom nije bilo teško doći i vježbati. Hej, gotova sam za 20 minuta i onda mi slijedi opuštanje – topla deka ili bodywarm – mojih 15 minuta meditacije:)

Cijelu priču pročitajte ovdje.

 

Prijava – BESPLATAN PREGLED I SAVJETOVANJE

 


 

PISMENO JAMSTVO ZA MRŠAVLJENJE I OBLIKOVANJE TIJELA

Kada je rezultat postignut, Vaš program je zaključen. Nema iznenađenja, a prije svega nema nadoplata. Pismena garancija vrijedi za kompletan program mršavljenja “Snelly Star

Kada s terapueticom definirate svoje ciljeve, potpisujemo garanciju za uspjeh. Pismenom garancijom određujemo centimetre, koji moraju biti izgubljeni po cijelom tijelu. Program traje dok se ne postigne rezultat. Bez nadoplate!

 

oblikovanje tijela 100 garancija

  • pismeno jamstvo za uspjeh
  • garanciju kvalitete usluge
  • garanciju trajnosti rezultata
  • garanciju najbolje cijene u odnosu na kvalitetu

 

 


 

O LINEA SNELLI SU PISALI:

Veselimo se susretu s Vama!

 

Besplatno savjetovanje
Skrij
Besplatno savjetovanje
Ispunite prijavni obrazac
i osigurajte svoj termin za
Besplatno savjetovanje
x Uspešno ste se prijavili na e-novice.

Hvala!

x Prijava je bila uspešno oddana.

Hvala!

Online kolačići

Web stranica www.bigbang.si koristi kolačiće za pružanje on-line usluga, analizu korištenja, sustave oglašavanja i funkcionalnost, kojih bez kolačića ne bi mogli ponuditi. Klikom na gumb "DA" prihvaćate njihovu instalaciju. Više o kolačićima možete pročitati ovdje.

DA