Pripremi se za ljeto i budi fit – 27% povoljnije

Koliko puta si rekla: “ovaj put ću zablistati na plaži i imati ravan trbuh te novi bikini ili ove godine konačno krećem s vježbanjem na vrijeme!?” Razumijemo te jer žene često dolaze kod nas s istim problemom.

Što ako ti dokažemo da možeš i stigneš ostvariti svoj cilj? Što bi dala da uspiješ ovaj put? Pripremi se za bezbrižno ljeto s Linea Snellom uz odlične programe i Thermoslim metodu.

NE MORAŠ SKRIVATI NESAVRŠENOSTI JER IH MOŽEMO UKLONITI.

priprema za ljeto ravan trbuh mrsavljenje oblikovanje tijela thermoslim linea snellaPrijava – BESPLATAN PREGLED I SAVJETOVANJE

 

ŽELIŠ LI RAVAN TRBUH? PRIPREMI SE ZA BEZBRIŽNO LJETO

Kako bi ti pomogli u odluci da kreneš u program, osigurali smo 50 „sve u jednom“ paketa najkompletnijeg programa za mršavljenje i oblikovanje tijela s čak 27% POPUSTA!

Želimo da ove godine odeš bezbrižna na plažu u najboljem mogućem izdanju.

 

ŠTO TREBAM UČINITI?

Prijavi se na besplatan pregled i savjetovanje u jedan od dva centra u Zagrebu, s našim stručnim terapeuticama odredi svoj cilj i idealan program mršavljenja i oblikovanja tijela. Na raspolaganju je 50 slobodnih mjesta za oba centra. Prijava – BESPLATAN PREGLED I SAVJETOVANJE

 

PRAVILA PROMOCIJE:

*Promocija se može iskoristiti do 30. lipnja 2017., odnosno do rasprodaje svih slobodnih mjesta. Popust se obračunava na idealni program Snelly Star  ili održavajući FIT program: Snelly Lifestyle do najviše 3 mjeseca.

Ispuni kontakt formu za besplatan pregled i savjetovanje i rezerviraj svoj termin.

 

 

BESPLATAN PREGLED I SAVJETOVANJE JE VAŠ PRVI KORAK!

Cjelokupan pristup programa Linea Snella želi olakšati vašu odluku tako da vam pružimo besplatno, potpuno neobvezujuće, savjetovanje i pregled s jednom on naših kvalificiranih terapeutkinja.

Uz razgovor o povijesti vaše tjelesne težine, trenutnom životnom stilu, načinu prehrane te vašim željama i očekivanjima, zajedno ćemo definirati jasne i mjerljive ciljeve te odgovarajući program i strategiju do željenog rezultata.

 

Do vitke linije i blagostanja dijeli vas jedna ODLUKA! Izaberite i …

  • riješite se suvišnih kilograma četiri puta brže nego uobičajenim vježbanjem. 
  • oblikujte tijelo na ciljanim mjestima i smanjite celulit
  • Učvrstite tonus kože i poboljšajte svoje zdravlje

 

Ispunite obrazac za besplatan pregled i savjetovanje i rezervirajte svoj termin osobnog i neobvezujućeg savjetovanja.

Metoda Linea Snella jedna je od najučinkovitijih prirodnih metoda oblikovanja tijela na svijetu. Naša garancija su tisuće zadovoljnih polaznica koje su uspješno transformirale svoju figuru, postigle željenu i trajnu formu te cjelokupno poboljšale kvalitetu svog života – žene koje su postale najbolja verzija sebe.

Prijava – BESPLATAN PREGLED I SAVJETOVANJE

 


 

PROVJERITE NAŠE PRIČE KLIJENTICA O USPJEŠNOM OBLIKOVANJU TIJELA

Sve priče o uspjehu pogledajte ovdje

Debljanje Gordana Buturajac prica o uspjehu linea snella vitka linija mrsavljenje oblikovanje tijela masnoca u krvi prica-o-uspjehu-gordana-linea-snela-mrsavljenje-vitka-linija price o uspjehu linea snella gordana filipovic mrsavljenje oblikovanje tijela vaga fit forma vitka linija vjezbanje

 


 

PISMENO JAMSTVO ZA MRŠAVLJENJE I OBLIKOVANJE TIJELA

Kada je rezultat postignut, Vaš program je zaključen. Nema iznenađenja, a prije svega nema nadoplata. Pismena garancija vrijedi za kompletan program mršavljenja “Snelly Star”

Kada s terapueticom definirate svoje ciljeve, potpisujemo garanciju za uspjeh. Pismenom garancijom određujemo centimetre, koji moraju biti izgubljeni po cijelom tijelu. Program traje dok se ne postigne rezultat. Bez nadoplate!

 

oblikovanje tijela 100 garancija

  • pismeno jamstvo za uspjeh
  • garanciju kvalitete usluge
  • garanciju trajnosti rezultata
  • garanciju najbolje cijene u odnosu na kvalitetu

 

 


 

O LINEA SNELLI SU PISALI:

 

Veselimo se susretu s Vama!

 

Besplatno savjetovanje

 

Skrij
Besplatno savjetovanje
Ispunite prijavni obrazac
i osigurajte svoj termin za
Besplatno savjetovanje
x Uspešno ste se prijavili na e-novice.

Hvala!

x Prijava je bila uspešno oddana.

Hvala!

Kolačića

Administrator web stranica na domeni lineasnella.hr, Linea Snella d.o.o. koristi kolačiće u svrhu osiguranja bolje funkcionalnosti i korisničkog iskustva, sigurnosti, nesmetanog rada web portala te brojanja korisnika na web stranici. Također koristimo kolačiće izdane od strane društva Google inc.

Ako se slažete s instalacijom, kliknite "Slažem se".

Više o kolačićima

Slažem se ŽELIM BITI ANONIMAN