PRAVILNO VJEŽBANJE ZA 3-4 PUTA BRŽE REZULTATE

Piše: Antonija Azinović  │  “Dugo sam tražila mjesto, vrstu i način vježbanja koji bi mi najbolje odgovarali.”

Danas je divan dan, točno mjesec dana otkako sam uvela promjene u svoj način života. Dugo sam tražila mjesto, vrstu i način vježbanja koji bi mi najbolje odgovarali. Osim s viškom kilograma imam jako velikih problema s kralješnicom koja je spremna za operaciju i bilo kakvi agresivni treninzi bi za mene bili jako loši.

Blog-Linea-Snella-Antonija-Azinovic

Vježbanjem u Linea Snelli ne mogu se ozljediti

I napokon odlazim u @lineasnella_hrvatska gdje na besplatnom savjetovanju otkrivam da je to upravo ono što meni treba. Vježbanje u Thermoslimu – izoliranoj komori u kojoj su idealni uvjeti za mršavljenje i oblikovanja tijela, gdje se rezultati postižu 3-4 puta brže nego uobičajenim načinom vježbanja.

I što je najbolje, ne mogu se ozljediti. Na moje veliko iznenađenje svaku vježbu sam puno bolje i pravilnije osjetila nego u klasičnom vježbanju i naučila sam pravilno disati napokon prilikom vježbanja. Nakon 20-30 min Thermoslima se ide u Bodywarm terapijsku saunu koja nakon vježbanja učvršćuje tkivo i daje koži potrebnu njegu da ostane mekana i elastična.

Meni je to jako bitno jer ne bih voljela ostati s velikim viškom kože nakon gubitka kilograma. Primijetila sam da imam puno manje bolova u kralješnici, osjećam se poletnijom i spremnijom za svakodnevne obaveze. Mislim da ništa nebi bilo ovako potpuno da i prehranu nisam promijenila prema uputama terapeutkinja.

Jedem fino, nisam pretjerano gladna i nije mi tlaka pridržavati se zadatih obroka. Najbitnije u svemu ovome je što sam ja stvarno jako sretna i zadovoljnija samom sobom. Izgubila sam 8 kilograma, a ovo je samo početak i jako se veselim budućim rezultatima.

Ništa ne forsiram, ne očekujem instant rezultate i sada imam puno jasnije ciljeve i očekivanja od svog tijela. Ako vas zanima štogod detaljnije slobodno se javite na @lineasnella_hrvatska stranicu ili meni u inbox – info@dadilje.info

P. S. Linea Snella je oaza samo za žene i divno je dijeliti iskustva i bodriti se međusobno.

Besplatno savjetovanje
Skrij
Besplatno savjetovanje
Ispunite prijavni obrazac
i osigurajte svoj termin za
Besplatno savjetovanje
x Uspešno ste se prijavili na e-novice.

Hvala!

x Prijava je bila uspešno oddana.

Hvala!

Online kolačići

Web stranica www.bigbang.si koristi kolačiće za pružanje on-line usluga, analizu korištenja, sustave oglašavanja i funkcionalnost, kojih bez kolačića ne bi mogli ponuditi. Klikom na gumb "DA" prihvaćate njihovu instalaciju. Više o kolačićima možete pročitati ovdje.

DA