Osiguranje privatnosti

Izjava o zaštiti privatnosti

Internet stranica je u svrhu ove izjave pojam koji obuhvaća sve Internet stranice na adresi www.lineasnella.hr (u nastavku: Internet stranica). Nositelj autorskih prava svih autorskih djela koja su na bilo koji način uključena u Internet stranicu je LINEA SNELLA d.o.o..

Kada pregledavate Internet stranicu, pregledavate ju anonimno.
Praćenje korištenja Internet stranice od strane anonimnih korisnika namijenjeno je isključivo analizi upotrebe Internet stranice i ne omogućava uvid u osobne podatke pojedinog korisnika.

Podaci koje LINEA SNELLA d.o.o.. dobije od osoba prijavljenih u bilo koju uslugu Internet stranice namijenjeni su isključivo za potrebe društva LINEA SNELLA d.o.o. i njegove djelatnosti. LINEA SNELLA d.o.o. dobivene podatke čuva, obrađuje i koristi u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka (Sl. list RS br. 86/2004).

Vaš Internet preglednik smješta u vaše računalo tzv. cookies (mali niz znakova) koji omogućavaju spremanje pojedinih podataka. Ti podaci, između ostalog, omogućavaju bržu i učinkovitiju upotrebu Internet stranice. Podešavanjem u vašem Internet pregledniku možete onemogućiti tzv. cookies međutim, na taj način možda nećete moći koristiti pojedine usluge Internet stranice.

Ako imate dodatnih pitanja u svezi ove izjave ili zaštitom vaših osobnih podataka na Internet stranici pošaljite ih na e-mail: info@lineasnella.hr.

Ljubljana, 1. 2. 2015

Besplatno svjetovanje
Skrij
Besplatno savjetovanje
Ispunite prijavni obrazac
i osigurajte svoj termin za
Besplatno savjetovanje
x Uspešno ste se prijavili na e-novice.

Hvala!

x Prijava je bila uspešno oddana.

Hvala!