Ivana Janković

Moje vježbe u Linea Snelli.

Bokić, moje ime je Ivana i mogu reći da sam sretna žena koja u svojim 40-tima izgleda i osjeća se bolje nego u 30-tima!

Zašto? “Krivac“ je LINEA SNELLA!!!

Tamo sam došla na preporuku kumova, tri mjeseca nakon rođenja djeteta. Ostala sam trudna s dosta kilograma viška, a u trudnoći zaradila još više. Nisam ja u djetinjstvu vodila borbu s kilama.. to je došlo mnogo kasnije. Moj najveći problem je bila nepravilna prehrana, odnosno neznanje i neupućenost!

 

Vjezbe-Linea-Snella-price-o-uspjehu-mrsavljenje-oblikovanje-tijela-vitka-linija

 

Ivana je uz pomoć Linea Snelle u periodu od 10 mjeseca ukupno skinula 18 kilograma i 125 centimetra obujma. Čestitamo!

 


 

Nezadovoljstvo i stres sam rješavala konzumiranjem ugljikohidrata, ponekad u velikim količinama i to je trajalo i trajalo, a ja sam polako ušla u začarani krug papanja! Bilo je tu perioda kada sam ja kao nešto vježbala, ali sam i dalje papala isto… ili druga krajnost.. nisam papala skoro ništa, misleći da ću tako smršaviti! Naravno da sam bila u velikoj zabludi!

Sada kada se prisjećam kako sam nekada izgledala, sama sebi govorim, “pa nisi bila baš tolika!”… ali kada pogledam fotke slikane od kada sam počela vježbati, jednostavno ne mogu vjerovati da sam to ja i da je to ista osoba!!! 

I tako je počela moja 10-mjesečna borba..,.. stvarno mogu reći borba, jer bilo je dana kada sam mislila odustati, ne otići vježbati, pojesti sve što ne smijem, pa kaj bu mi bilo od malo slatkoga!!! Borila sam se sama sa sobom i često, ma ne često, svakodnevno dolazila u razne napasti!!! I nisam požalila, iako sam ispočetka sama sebi govorila – kaj to meni treba, pa nisam baš tolika, kaj bu meni netko govorio šta da jedem, pa ja se zdravo hranim…

Sada, nakon 10mj. vježbanja, uz vlastiti trud i veeeeeliku pomoć Linee, uspjela sam pobijediti kilograme, zapravo, mogu reći da sam uspjela pobijediti samu sebe! Ljudi, pa ja sam izgubila 18 kg i 125 cm obujma!

Sretna sam jer mi se vratilo samopoštovanje i način na koji gledam svoje tijelo i samu sebe kao ženu!

 

Vjezbe-Linea-Snella-price-o-uspjehu-mrsavljenje-oblikovanje-tijela-fit-forma-vitka-linija

Što je za mene LINEA SNELLA i zašto volim prilagođene vježbe?

  • to je mjesto gdje sam naučila pravilno kombinirati namirnice i raspoređivati ih kroz 5 obroka na dan… a nekada sam jela dva puta dnevno i dan započinjala kavom
  • to je oaza mira, opuštanja, uživanja, transformiranja, relaksiranja, pozitivnih misli i zacrtanih ciljeva
  • to je mjesto gdje se uz sate i sate mukotrpnoga rada, nađe vrijeme i za neizostavan humor i smijeh bez kojega bi sve ovo bilo nemoguće

 

Zbog djevojaka, mojih dragih terapeutica Helene, Ane, Kaje i Slađane koje su dio nje, koje svoj posao obavljaju s ljubavlju i bez čijeg stručnog vodstva, motivacije i podrške ne bi postigla ono što sam danas: sretna žena koja je napokon učinila nešto pozitivno za sebe, svoje tijelo, svoju budućnost – uravnoteženu, zdravu i pozitivnu!

Linea, hvala ti

Ivana Janković

 


 

Osjećate li i Vi da je došlo vrijeme za promjenu? Trebate prijateljicu na svom putu cjelokupne preobrazbe?

U Linea Snelli zajedno oblikujemo i njegujemo Vaše TIJELO i DUŠU. Zajedno težimo prema vašim zagarantiranim REZULTATIMA i slavimo Vaš USPJEH. Ponekad plačemo zajedno od sreće. Ali najbolje od svega je, što se puno smijemo i VESELIMO Vašoj preobrazbi.
Pozivamo Vas na besplatno i neobvezujuće savjetovanje u najbliži Linea Snella centar.

Besplatno svjetovanje

 

Skrij
Besplatno savjetovanje
Ispunite prijavni obrazac
i osigurajte svoj termin za
Besplatno savjetovanje
x Uspešno ste se prijavili na e-novice.

Hvala!

x Prijava je bila uspešno oddana.

Hvala!

Online kolačići

Web stranica www.bigbang.si koristi kolačiće za pružanje on-line usluga, analizu korištenja, sustave oglašavanja i funkcionalnost, kojih bez kolačića ne bi mogli ponuditi. Klikom na gumb "DA" prihvaćate njihovu instalaciju. Više o kolačićima možete pročitati ovdje.

DA