Maja Sabljić

Zovem se Maja Sabljić. Imam 39 godina, divnog supruga i troje krasne djece. Mršavljenje i oblikovanje tijela u Linea Snelli za mene je bio pravi izazov.

Problem neredovite prehrane i slatkiši

Jedini problem koji je bio su moji kilogrami kojima su u prilog išle i tri trudnoće i ishrana. Ustvari nije da sam ja puno jela nego više neredovno i dosta slatkiša. U trećem mjesecu ove godine, sam preko Facebook-a doznala za Linea Snellu  i odlučila sam probati. Iskreno rečeno, nisam ni znala o čemu je riječ.

Nakon sto sam obavila informativni razgovor s Helenom i uz potporu mog supruga, odlučila sam prihvatiti taj izazov i tako sam startala sa 73.9 kgRedovito sam išla na vježbe, slušala savjete divnih žena Ane, Slađane i Helene koje tamo rade, pridržavala se jelovnika i malo po malo kilogrami su se gubili.

 

Mrsavljenje-oblikovanje-tijela-Linea-Snella-Maja-Sablic

 

U današnje vrijeme kada čovjek bilo što plaća, a ima djecu, onda mu je mjerna jedinica: ako sam za to dala novce, a ne poštujem pravila igre i ne uspijem, onda kao da uzimam djeci od usta. I eto tako, bila sam cijelo vrijeme disciplinirana i slušala savjete.

 

 

Nikada mi se nije dogodilo da kažem: odustati ću i da ja to ne mogu.

Srpanj i kolovoz nisam išla radi ljetovanja i evo sada moja težina varira između 56 i 58 kg. Kako je divno kada uđem u dućan i odmah što probam odgovara mi i sa konfekcijskog broja 40 sam spala na 36.

Osjećam se extra i presretna sam. Produžila sam ugovor na još godinu dana i tako nastavljam dalje. Svakoj ženi koja ima problema s kilogramima i financijski si to može priuštiti, preporučam da krene u Linea Snellu i s tim divnim osobljem dođe do svog cilja i osjeća se i sretnija, a i zdravija.

 

Mrsavljenje oblikovanje tijela Linea Snella Maja Sablic   Mrsavljenje oblikovanje tijela Linea Snella Maja Sablic   Mrsavljenje oblikovanje tijela Linea Snella Maja Sablic

 

Hvala ženskicama Slađani, Heleni i Ani iz Linea Snelle 🙂

Maja Sabljić

 

 


 

Osjećate li i Vi da je došlo vrijeme za promjenu? Trebate prijateljicu na svom putu cjelokupne preobrazbe?

U Linea Snelli zajedno oblikujemo i njegujemo Vaše TIJELO i DUŠU. Zajedno težimo prema vašim zagarantiranim REZULTATIMA i slavimo Vaš USPJEH. Ponekad plačemo zajedno od sreće. Ali najbolje od svega je, što se puno smijemo i VESELIMO Vašoj preobrazbi.


Pozivamo Vas na besplatno i neobvezujuće savjetovanje u najbliži
 Linea Snella centar.

 

Besplatno svjetovanje

 

Skrij
Besplatno savjetovanje
Ispunite prijavni obrazac
i osigurajte svoj termin za
Besplatno savjetovanje
x Uspešno ste se prijavili na e-novice.

Hvala!

x Prijava je bila uspešno oddana.

Hvala!

Online kolačići

Web stranica www.bigbang.si koristi kolačiće za pružanje on-line usluga, analizu korištenja, sustave oglašavanja i funkcionalnost, kojih bez kolačića ne bi mogli ponuditi. Klikom na gumb "DA" prihvaćate njihovu instalaciju. Više o kolačićima možete pročitati ovdje.

DA