Svetlana Marohnić

Moje utočište zdravlja, snage i užitka! – vježbanje u Linea Snelli

38 godina, Slavonka, dvoje djece, što više reći:)

Da, ja sam žena koja nikada nije imala kilažu ispod 65kg (moooožda u srednjoj školi zadnji put), koja je zadnjih 5 godina držala kilažu na 73 kg, koja je bila jedina mladenka koja se udebljala prije svatova, nikada vježbala, prošla dva rastezanja trbuha u trudnoćama, jela neredovito (uvijek nam je taj posao i nedostatak vremena izlika), a onda je došlo vrijeme da sebe stavim na prvo mjesto!

 

Prica-o-uspjehu--vjezbanje-Svetlana-Marohnic-Linea-Snella-mrsavljenje-oblikovanje-tijela-fit-forma

 

Nakon mjerenja i obzirnog upućivanja drage Ane koliko kila treba skinuti, a nakon što sam vidjela zadovoljne osmijehe žena koje su prolazile kraj mene u Linei Snelli, nisam odoljela – idemo!

Iako je odluka bila da krenem iza Nove godine, odlučila sam se krenuti prije… Uz upute, ponekad iznenađene poglede Helene, Slađane i Ane (zaaaaašto ne smijem čvaaaarke?), uspjela sam skinuti 9 kg bez ikakve muke! Prva dva tjedna su bila malo teža s prehranom, dok se nisam uspjela organizirati, naučila složiti obroke u torbu i za na posao, no danas o tome više ni ne razmišljam. Ako i nemam ništa kod sebe, točno znam što uzeti s police u dućanu i kada.

 

 

Vježbanje u LInea Snelli bez upala

Što se tiče vježbanja, moram napomenuti da niti jednom nisam dobila upalu mišića, niti jednom nije bilo teško doći i vježbati. Hej, gotova sam za 20-ak minuta i onda mi slijedi opuštanje – topla deka ili bodywarm – mojih 15 minuta meditacije:)

 

Prica-o-uspjehu--vjezbanje-Svetlana-Marohnic-Linea-Snella-mrsavljenje-oblikovanje-tijela-fit-forma-7   Prica-o-uspjehu--vjezbanje-Svetlana-Marohnic-Linea-Snella-mrsavljenje-oblikovanje-tijela-fit-forma   Prica-o-uspjehu--vjezbanje-Svetlana-Marohnic-Linea-Snella-mrsavljenje-oblikovanje-tijela-fit-forma

 

A čak i nakon što sam se požalila (oooo da, imala sam i primjedbu!) da mi se otopila masnoća s trbuha i što ću sad s viškom kože – cure su i za to imale rješenje! Radiofrekvencija! Kakvo otkriće!

Linea Snella me dovela do savršenih rezultata (gubitak 9 kg i 61 cm), u vrlo kratkom vremenu (2 mjeseca), bez ikakve muke. Naučila sam jesti zdravo, pravilno, što je vrlo brzo prešlo u rutinu.

I zato hvala divnim ženama – Heleni, Ani i Slađani – na trudu i strpljenju, na odgovorima na sva blesava pitanja, na sve lude ideje, kao i smijehu i pozitivnoj energiji koju pružate nama, svojim klijenticama!

 


 

Osjećate li i Vi da je došlo vrijeme za promjenu? Trebate prijateljicu na svom putu cjelokupne preobrazbe?

U Linea Snelli zajedno oblikujemo i njegujemo Vaše TIJELO i DUŠU. Zajedno težimo prema vašim zagarantiranim REZULTATIMA i slavimo Vaš USPJEH. Ponekad plačemo zajedno od sreće. Ali najbolje od svega je, što se puno smijemo i VESELIMO Vašoj preobrazbi.


Pozivamo Vas na besplatno i neobvezujuće savjetovanje u najbliži
 Linea Snella centar.

 

Besplatno svjetovanje

 

Skrij
Besplatno savjetovanje
Ispunite prijavni obrazac
i osigurajte svoj termin za
Besplatno savjetovanje
x Uspešno ste se prijavili na e-novice.

Hvala!

x Prijava je bila uspešno oddana.

Hvala!

Online kolačići

Web stranica www.bigbang.si koristi kolačiće za pružanje on-line usluga, analizu korištenja, sustave oglašavanja i funkcionalnost, kojih bez kolačića ne bi mogli ponuditi. Klikom na gumb "DA" prihvaćate njihovu instalaciju. Više o kolačićima možete pročitati ovdje.

DA