Snelly Basic

SNELLY BASIC – Osnovni program smanjivanja tjelesne težine i opsega

Želite li izgubiti manji broj kilograma, smanjiti opseg i poboljšati svoju formu? Snelly Basic program je prikladan za polaznice, koje žele izgubiti samo nekoliko kilograma (najviše 3 do 5 kg) i / ili do 1 konfekcijski broj, kojima nije potrebna osobna pomoć i koje nemaju konkretnijih problema s celulitom ili slabim tonusom tkiva.

Mogu ga koristiti i polaznice, koje su već uspješno zaključile Snelly Star program i žele prije svega održavati odgovarajuću tjelesnu težinu i obujam.

Snelly-Basic-Mrsavljenje-Oblikovanje-tijela-Linea-Snella

Program uključuje sve osnovne terapije Linea Snella, osnovno savjetovanje u vezi s prehranom kao i usluge Snelly Slim Control sustava. Izvodi se jednom do tri puta tjedno odnosno pet do deset puta mjesečno, prilagođeno vašim osobnim željama i potrebama.

Paket sadrži slijedeće usluge

Usporedba paketa


Snelly Star
Snelly Star

od 2100kn mjesec


Snelly Basic
Snelly Basic

od 1700kn mjesec


Snelly Lifestyle
Snelly Lifestyle

od 1900kn mjesec
Vrijeme trajanja od 1 do 10 mjeseci 1 mjesec 3,6 ili 12 mjeseci
Broj terapija / mjesec najmanje 20 od 10 do 20 od 10 do 20
Rezultat cm/ukupno pismena garancija od 10 do 100 cm, mogući gubitak do 300 cm od 10 cm na više od 10 cm na više odn. održavanje fit forme
Rezultat kg do 30 kg od 3 – 4 kg od 3-4 kg mjesečno odn. održavanje fit forme
Pismena garancija DA NE NE
Preporuka Program za zdravo i trajno smanjenje prekomjerne tjelesne težine, smanjenje obujma na kritičnim mjestima, otklanjanje celulita, poboljšanje tonusa kao i uspostavljanje dobre fizičke forme. Program za zdravo i trajno smanjenje prekomjerne tjelesne težine, smanjenje obujma na kritičnim mjestima kao i uspostavljanje dobre fizičke forme. Program za preventivno i trajno održavanje prikladne tjelesne težine, zdravog i čvrstog tonusa tkiva kao i dobre fizičke forme.

Za mjesečno otplaćivanje na rate provjerite u centru Linea Snella.

Besplatno svjetovanje
Skrij
Besplatno savjetovanje
Ispunite prijavni obrazac
i osigurajte svoj termin za
Besplatno savjetovanje
x Uspešno ste se prijavili na e-novice.

Hvala!

x Prijava je bila uspešno oddana.

Hvala!