Snelly Lifestyle

SNELLY LIFESTYLE – Cjelokupan program održavanja FIT forme

Tražite udoban i pouzdan put do poboljšanja i održavanja vaše tjelesne težine, dobrog raspoloženja i odgovarajuće kondicije? Snelly Lifestyle program je »sve u jednom« program za održavanje vaš ciljne tjelesne težine, skladne figure i fit forme.

Prikladan je za sve polaznice, koje su uspješno zaključile Snelly Basic ili Snelly Star program, a također i za sve žene, koje već imaju odgovarajuću tjelesnu težinu i zdravo tkivo, a žele učinkovito održavati svoju kondiciju kao i da se pobrinu za preventivno djelovanje.

 

Snelly-Lifestyle-Mrsavljenje-Oblikovanje-tijela-Linea-Snella

 

Program uključuje cjelokupan spektar Linea Snella terapija oblikovanja tijela, Snelly asistenciju kao i usluge Snelly sustava bodovanja i Snelly Slim Control sustava.

Usporedba paketa


Snelly Star
Snelly Star

od 2100kn mjesec


Snelly Basic
Snelly Basic

od 1700kn mjesec


Snelly Lifestyle
Snelly Lifestyle

od 1900kn mjesec
Vrijeme trajanja od 1 do 10 mjeseci 1 mjesec 3,6 ili 12 mjeseci
Broj terapija / mjesec najmanje 20 od 10 do 20 od 10 do 20
Rezultat cm/ukupno pismena garancija od 10 do 100 cm, mogući gubitak do 300 cm od 10 cm na više od 10 cm na više odn. održavanje fit forme
Rezultat kg do 30 kg od 3 – 4 kg od 3-4 kg mjesečno odn. održavanje fit forme
Pismena garancija DA NE NE
Preporuka Program za zdravo i trajno smanjenje prekomjerne tjelesne težine, smanjenje obujma na kritičnim mjestima, otklanjanje celulita, poboljšanje tonusa kao i uspostavljanje dobre fizičke forme. Program za zdravo i trajno smanjenje prekomjerne tjelesne težine, smanjenje obujma na kritičnim mjestima kao i uspostavljanje dobre fizičke forme. Program za preventivno i trajno održavanje prikladne tjelesne težine, zdravog i čvrstog tonusa tkiva kao i dobre fizičke forme.

Za mjesečno otplaćivanje na rate provjerite u centru Linea Snella.

Besplatno svjetovanje
Skrij
Besplatno savjetovanje
Ispunite prijavni obrazac
i osigurajte svoj termin za
Besplatno savjetovanje
x Uspešno ste se prijavili na e-novice.

Hvala!

x Prijava je bila uspešno oddana.

Hvala!