Kriolipoliza

UKLONITE TVRDOKORNE MASTI  – trajno i sigurno!

Kriolipoliza je najsuvremenija estetska tehnologija za žene i muškarce za neinvazivno uklanjanje tvrdokornih lokaliziranih masnih naslaga, koje ne možemo uspješno eliminirati vježbanjem ili uravnoteženom prehranom. U tom procesu, uz naprednu tehnologiju hlađenja i vakuma, sigurno smrzava masne stanice i ubrzava njihovo prirodno izlučivanje.

Stoga, terapija može učinkovito zamijeniti invazivne i bolne postupke, kao što je liposukcija. U centrima Linea Snelle izvodimo kriolipolizu uz pomoć vrhunskog europskog uređaja s CE certifikatom i tako osiguravamo najbolje moguće rezultate.

Za trajan i vidljiv rezultat dovoljno je 1 do 4 tretmana po površini, a postupak ne zahtijeva fizičku vježbu ili restriktivnu dijetu.

Kriolipoliza sigurno i pouzdano uklanja masne naslage tamo gdje je najteže: NA TRBUHU, STRUKU, KUKOVIMA, BEDRIMA I RUKAMA.

REVOLICIONARNA TEHNOLOGIJA ZA TRAJNE REZULTATE

Kriolipoza je proces kojim se masne stanice mogu zamrznuti, razgraditi i izlučiti iz tijela kroz limfni sustav na odabranom području kojeg tretiramo. Kriolipolizom se postiže približno 20% smanjenja masnih stanica nakon jednog tretmana.  

Kriolipoliza Linea Snella

Kriolipoliza u području trbuha nakon 4. tretmana

Na kojem principu uređaj radi?

Posebna vakumska ručka (aplikator), koja zahvaća područje masnog tkiva, omogućuje kontrolirano i potpuno sigurno hlađenje uz princip infuzije kontrolirane hladnoće na cijelo područje obrade. To se postiže posebnom tehnologijom nazvanom “Peltier cells” koja djeluje u unutarnjem području ručke.

Sustav modularnog i dinamičkog vakumskog pumpanja unutar ručke aktivira posebnu kompresijsku i dekompresijsku masažu koja stimulira mikro-krvarenje i tako sprječava moguću nekrozu stanica.

Unutar ručke nalazi se mjerač temperature, koji omogućuje konstantno praćenje temperature kože. Tijekom tretmana, koža je potpuno zaštićena posebnom vlažnom gazom. Postupak traje 45 minuta i omogućuje izuzetno učinkovito i trajno uklanjanje lokalnih masnih naslaga.

Kriolipoliza Linea Snella

Rezultati klijentice Karmen Lukše – tretirano područje prije i poslije 4. terapije

Tijekom procesa hlađenja započinje proces progresivnog raspada stanica (apoptoza) koji dovodi do postepenog smanjenja sloja masti. Raspadnute masne stanice postaju prirodno patogene za organizam i izlučuju se kroz limfni sustav u roku od 15 dana od “kristalizacije”, tj. provedenog postupka.

Tako, tijekom perioda od približno 30 – 45 dana i sveukupno, nakon stabilizacije rezultata u sljedećih 90 dana nakon terapije, možemo vidjeti oko 20% smanjenje sadržaja masti u tretiranom području.

Ovakav način rada na lokaliziranim masnim naslagama izuzetno je učinkovit u rješavanju kožnih nabora promjera 50 do 60 mm i više, odnosno na najkritičnijim dijelovima tijela.

OSNOVNE SPECIFIKACIJE:

Minimalna debljina masnog tkiva10 mm
Tretmani po području1 – 4 područja u 1 posjetu (najčešće 1 ili 2)
Preporučena područja za tretmaneTrbuh, bokovi, unutarnja i vanjska bedra, unutarnje i vanjsko koljeno, leđa, donji dio stražnjice i ruke
Vakumska snaga-220 mBar
Vrijeme obrade 45 minuta
Temperatura obradedo -10℃
Ukupan broj tretmana 1 do 4 tretmana za svako područje
Vremenski interval između tretmana na istom području2 od 3 tjedna

Prednosti kriolipolize u Linea Snella centrima:

 • Kriolipoliza je učinkovita, sigurna i relativno bezbolna i neinvazivna terapija.

 • Prvi rezultati vidljivi su 15 dana nakon terapije, a optimalni 90 dana nakon terapije.

 • Obrađene masne stanice trajno se uklanjaju iz tijela.

 • Terapiju ne treba dopunjavati restriktivnim dijetama ili tjelovježbom.

 • Nakon terapije možete se odmah vratiti na svoje svakodnevne aktivnosti.

 • Kriolipoliza u centrima Linea Snella predstavlja inovativnu tehnologiju razvijenu i proizvedenu u Europskoj uniji. To, za razliku od jeftinih aparata proizvedenih u azijskim zemljama, osim maksimalne učinkovitosti, također predstavlja potpunu sigurnost za korisnika.

 • Uređaj predstavlja najnoviju generaciju krioterapije i ima CE certifikat.

 • Koža je tijekom tretmana zaštićena posebnom gazom, natopljenom biološkim serumom, što povećava učinkovitost tretmana i pogodno je za kožu.

 • U centrima Linea Snella koristimo do dvije ručke (aplikatora), što omogućuje istovremenu obradu dva područja (npr. lijevi i desni bok). To znači uštedu mnogo vremena i novca. Budući da se dimenzije aplikatora razlikuju, možemo adekvatno oblikovati sva kritična područja tijela.

 • Vakum u aplikatorima je prilagodljiv i automatiziran. To znači da uređaj sam podešava pričvršćenje i mikrostrujanje tretiranog područja što omogućuje stalnu cirkulaciju krvi, minimalno vrijeme regeneracije i najbolje rezultate.

 • Kriolipoliza nije primarno tretman za gubitak tjelesne težine, efikasan je za žene i muškarce sa zdravim prehrambenim navikama i aktivnim načinom života te učinkovit način za smanjenje viška masnoće bez potrebe za liposukcijom.

Kontraindikacije

Postupak kriolipolize je prikladan za zdrave ljude.

Kontraindikacije uključuju: trudnoću, dojenje, bolesti bubrega i / ili  jetre, preosjetljivost na hladno, pacemakeri,  kardiovaskularne poremećaje, ugrađene elektroničke uređaje različitih tipova, rak, epilepsiju, maloljetnike (osim uz dopuštenje liječnika), krioglobinuria, urtikarija (uzrokovana hladnoćom), hemoglobinurija, ozebline, proširene vene, flebitis, termoflebitis, metalni implantati ili proteze u blizini područja terapije, ozljede, otvorene rane, infekcije (uz dopuštenje liječnika), dijabetes ovisan o inzulinu (uz dopuštenje liječnika), kardiomiopatija, dermatitis, carski rez, više ožiljaka, hernia (u području gdje se provodi terapija), uzimanje lijekova za antikoagulaciju, druge bolesti ili stanja u kojima se mogu predvidjeti štetni učinci kriolipolize.

U slučaju sumnje je li terapija pogodna za vas, prije terapije se obratite svom liječniku.

Moguće nuspojave

 • Nakon terapije može se pojaviti crvenilo, koje može potrajati nekoliko minuta ili sati.
 • Lako se pojavi lokalizirana modrica koja obično nestaje u roku od nekoliko dana.
 • Moguća je senzibilizacija područja, koja može trajati od 1 do 8 tjedana.
 • Mogući su trnci u tom području, što može potrajati dva do tri tjedna.
 • Nakon tretmana može nastati osjećaj iscrpljenosti ili umora.

Je li terapija bolna?

Postupak kriolipolize je relativno bezbolan. Tijekom prvih nekoliko minuta tretmana i sporog hlađenja tkiva te rada vakuma, koji zahvaća masno tkivo, osjećate lagano neugodan osjećaj koji ubrzo nestaje. Postupak se može automatski prekinuti u bilo kojem trenutku.

Nakon terapije možete se odmah vratiti na svoje svakodnevne aktivnosti, jer terapija ne zahtijeva dulje vrijeme regeneracije. Lokalno, možete primijetiti prolazno crvenilo, povećanu osjetljivost na dodir i manje ispupčenje uzrokovano vakumskom aktivnošću na mjestu. Svi simptomi su kratkotrajni i obično nestaju unutar 2 do 3 tjedna nakon tretmana.

Kolika je cijena terapije?

Trošak tretmana varira ovisno o odabranom području primjene.

POSEBNA POGODNOST:

45% POPUSTA ZA KOMPLETNO UKLANJANJE MASNIH NASLAGA, UKUPNO 4 TRETMANA/DOLASKA

U Linea Snelli tretmane radimo istovremeno sa DVA APLIKATORA (ručke) na DVA PODRUČJA, što znači dodatnu UŠTEDU vremena i novca.

Za više informacija nazovite nas u odabrani Linea Snella centar ili ispunite kontakt obrazac za besplatno savjetovanje:

Linea Snella – Zagreb SJEVER
Strojarska cesta 22, 9. kat
Tel: 091 203 3355

Linea Snella – Zagreb ZAPAD
Petrovaradinska 5
Tel: 091 9898 289

Radno vrijeme:
Ponedjeljak:12:00 – 20:00 h
Utorak:7:00 – 15:00 h
Srijeda:7:00 – 11:00 h i od 16:00 – 20:00 h
Četvrtak:12:00 – 20:00 h
Petak:7:00 – 15:00 h

BESPLATNO SAVJETOVANJE

Naručite se na BESPLATNO SAVJETOVANJE!.

Molimo, Ispunite sva polja označena sa * i pošaljite zahtjev.


Besplatno svjetovanje
Skrij
Besplatno savjetovanje
Ispunite prijavni obrazac
i osigurajte svoj termin za
Besplatno savjetovanje
x Uspešno ste se prijavili na e-novice.

Hvala!

x Prijava je bila uspešno oddana.

Hvala!

Online kolačići

Web stranica www.bigbang.si koristi kolačiće za pružanje on-line usluga, analizu korištenja, sustave oglašavanja i funkcionalnost, kojih bez kolačića ne bi mogli ponuditi. Klikom na gumb "DA" prihvaćate njihovu instalaciju. Više o kolačićima možete pročitati ovdje.

DA