Blog

1 MJESEC TRETMANI GRATIS

Kilogrami i centimetri nakupljeni tijekom mjeseci i godina ne mogu nestati preko noći, ali ih možete riješiti 3 do 4 puta brže, na ugodan ženski način i 100% garantirano.

5 UČINKOVITIH VJEŽBI ZA OBLIKOVANJE TIJELA

Poboljšajte rezultate vježbanja

Predstavljamo vam savjete za oblikovanje tijela pomoću učinkovitih vježbi, koje vrlo lako možete unijeti u vašu svakodnevnu rutinu.

Kod odabira vježbi, naša pozornost nije usmjerena samo na dobivanje mišićne mase, na točno određenom dijelu tijela, nego mnogo više od toga – predstavljamo naime vježbe za holistički pristup cjelovitom preoblikovanjutijela te boljem raspoloženju preko cijelog dana.

Dijeta ili pravilna prehrana? Sigurno mršavljenje uz posebne pogodnosti

Dijeta ili pravilna prehrana

Dijeta je kratkoročno rješenje. Jeste li znali da žene koje idu na dijetu, točno znaju datum ili cilj kada će dijeta završiti? Nakon toga obično slijedi vraćanje na stari način – prehrana koja ih je i dovela do prekomjerne težine. I što se događa? Događa se to da vraćanjem na stare obrasce, vraćamo i izgubljene kilograme.

Riješite celulit s Linea Snella metodom uz posebne pogodnosti

Ultrazvuk kavitacija – eliminirajte dugotrajne tvrdokorne masnoće i celulit!

Ultrazvučni – kavitacijski sustav je vrlo učinkovita neinvazivna metoda za eliminaciju dugotrajnih tvrdokornih masnoća i celulit.  Ultrazvuk kavitacija, zbog tih karakteristika, stručnjaci  nazivaju i “prirodnom liposukcijom”.

Tražila sam individualni pristup

Piše: Rujana Lukač, travanj, 2019.  | Individualni pristup

Dugo sam tražila svoje mjesto za vježbanje. Ono nešto što će me osvojiti, privući da to radim kontinuirano i da ne odustanem samo tako. Nisam baš tip koji voli teretanu ili grupno vježbanje i tražila sam više individualan pristup i vježbanje koje mi je zanimljivo i koje nije uvijek isto.

MRŠAVLJENJE NAKON PORODA

Kako na zdrav način vratiti ravan trbuh

Online mediji nude bezbroj mogućnosti za brz, gotovo čudesan gubitak kilograma nakon poroda.

Točku na i stavljaju i medijske zvijezde, koje svoje društvene profile pune fotografijama, na kojima njihova tijela dobar mjesec nakon poroda izgledaju kao da nikada nisu niti bile trudne, a pogotovo da su rodile.

Vrijeme je za maslačak!

Jeste li znali da je ljekovit te također pomaže i u mršavljenju?

Na vrtovima i terasama maslačak je često nepoželjan. Neki ga povezuju s korovom i traže načine da ga se riješe. A vi – volite li ga ili mrzite? Bez obzira na vaš odgovor, nema sumnje da je maslačak riznica zdravlja i hranjivih tvari.

Sigurna zona?

Piše: Irena Slunjski, travanj, 2019.  |  Sigurna zona

Ponukana razgovorom sa prijateljicom koja je krenula u program Linae Snelle oko toga što i kako jesti, te njenim, doslovno, vapajem, da joj „ostavim sigurnu zonu“ koja je u kobasicama i špeku, pišem ovaj tekst sa prisjećanjem na svoje sigurne zone.

JESTE LI OVISNI O ŠEĆERU?

Kao što sigurno već znate, uravnotežena prehrana jedan je od ključnih čimbenika dobrog raspoloženja i kvalitete života. Jedna od čestih nedaća napadaji su nezaustavljive želje za slatkim (šećer).

Jeste li već primijetili da vam namirnice sastavljene od jednostavnih šećera potiču još veću želju za slatkim?

Skrij
Besplatno savjetovanje
Ispunite prijavni obrazac
i osigurajte svoj termin za
Besplatno savjetovanje
x Uspešno ste se prijavili na e-novice.

Hvala!

x Prijava je bila uspešno oddana.

Hvala!

Online kolačići

Web stranica www.bigbang.si koristi kolačiće za pružanje on-line usluga, analizu korištenja, sustave oglašavanja i funkcionalnost, kojih bez kolačića ne bi mogli ponuditi. Klikom na gumb "DA" prihvaćate njihovu instalaciju. Više o kolačićima možete pročitati ovdje.

DA