Drage klijentice, zbog protuepidemijskih mjera, privremeno ćemo biti zatvoreni. Pažljivo pratimo situaciju i o bilo kakvoj promjeni ćemo vas informirati putem naše web stranice i Facebooka.

Blog

OBAVIJEST O AKTIVNOSTIMA ZA VRIJEME PRIVREMENOG PREKIDA RADA

U Linea Snella centrima pomno pratimo situaciju oko širenju Koronavirusa. U trenutnoj situaciji najvažniji prioritet je zdravlje i sigurnost naših posjetitelja i zaposlenika. Centri su privremeno zatvori te ćemo pomno pratiti situaciju i obavještavati vas o svim promjenama.

Odviknite se od šećera u 10 koraka

Nije novost da je šećer prijatelj pretilosti, dijabetesa, visokog krvnog tlaka, upala, anksioznosti, problema s kožom i probave … O ovisnosti o šećeru sve se manje govori, ali mnogi koji odluče smanjiti unos slatkiša se u početku susreću s velikim izazovom. 

Kako održavati motivaciju za mršavljenje?

Izgubite li motivaciju u hladnim mjesecima za održavanje zdravog tijela i brigu o svom tijelu? Jesu li se ljetni kilogrami vratili?

Ne bojte se! Prikupili smo gomilu savjeta vrhunskih stručnjaka – liječnika, psihologa, trenera – kako bi nam dali neke od najboljih, inspirativnih savjeta kako vas motivirati za gubitak kilograma.

1. foto session │ 2020.

Piše: Linea Snella, 07.02.2020.  |  Fotografiranje, friziranje, šminkanje…

Ponovo smo u akciji u našoj već poznatoj bijeloj košulji i trapericama 🙂Na ovakvom druženju našim klijenticama koje uspješno završe svoj program i ostvare svoj cilj, poklanjamo profesionalno slikanje, šminkanje i frizuru.

Zdrava i hrskava domaća granola po vašem ukusu

Jedna od najvećih zamki prehrambene industrije jest uhvatiti se u koštac s jednostavnim jutarnjim obrokom poput žitarica. Kupljeni musli, miješane žitarice, granole i žitarice mnogih proizvođača, koji se u oglasima pojavljuju kao najbolji izbor zdravog doručka, u stvari su prava bomba kalorija, šećera i soli.

SA ZDRAVIM ODNOSIMA DO BOLJEG I ZDRAVIJEG ŽIVOTA

Vježbanje i uravnotežena prehrana neizostavan su dio našeg života ako, naravno, želimo živjeti zdravo i osjećati se dobro u vlastitoj koži. Tek kada znamo kako se brinuti o sebi, možemo se brinuti i za druge i za odnose koje gradimo s njima.

RADIOFREKVENCIJA LICA

Blog 8 │ Piše: Anonimna

Iako se nisam posebno iskazala uspjehom kada je gubitak kilograma u pitanju, Helena i ekipa počastili me jednim tretmanom: radiofrekvencija kože lica.

ALI, DOKTORE…

Blog 7 │ Piše: Anonimna

Čini se da sam jedna od onih slabih. Skinula sam tri i pol kilograma i vratila jedan i pol, znači, nakon mjesec i nešto više dana imam samo dva kilograma manje! Ali, ni to ne računam zaozbiljno. Najedem li se dva-tri puta dobro, i to ću vratiti.

OJAČAJTE SVOJ IMUNOLOŠKI SUSTAV

Nažalost, nadolazeći hladniji mjeseci donose prehlade i viruse. Samo učinkovit imunološki sustav može nas zaštititi od njih. Uz njegovu pomoć bit ćemo otporni, zdravi i vitalni kako bismo preživjeli nadolazeće razdoblje. Pa kako to ojačati?

Skrij
Besplatno savjetovanje
Ispunite prijavni obrazac
i osigurajte svoj termin za
Besplatno savjetovanje
x Uspešno ste se prijavili na e-novice.

Hvala!

x Prijava je bila uspešno oddana.

Hvala!

Online kolačići

Web stranica www.bigbang.si koristi kolačiće za pružanje on-line usluga, analizu korištenja, sustave oglašavanja i funkcionalnost, kojih bez kolačića ne bi mogli ponuditi. Klikom na gumb "DA" prihvaćate njihovu instalaciju. Više o kolačićima možete pročitati ovdje.

DA