Blog

Dan otvorenih vrata u Linea Snelli

Ako si se pitala kako izgleda jedan dolazak u Linea Snellu, sad je vrijeme, na dan otvorenih vrata, da to saznaš. Kako?

Budi brza i prijavi se. Prvih 10 će imati priliku isprobati najučinkovitiju metodu za oblikovanje tijela i tako vidjeti, čuti i osjetiti na svojoj koži, zašto toliko žena obožava Lineu koja je na 2 adrese u Zagrebu.

Elemis tretmani lica za njegu kože

Linea Snella i Elemis Croatia  održali su petnaestominutne tretmane lica kako bi klijentice upoznali s Elemis brandom.

Klijentice su se prepustile u iskusne ruke Elemis edukatorice i otkrile zašto je Elemis vodeći britanski brend kozmetike za njegu kože.

Jesenski photo session u Linea Snelli

Piše: Linea Snella, 31.10.2017.  |  Foto session  – bijela košulja i traperice 

Napokon! Nakon ljetne pauze već poznati i među klijenticama iščekivani foto session je opet u centru pažnje i glavna tema razgovora. Više nismo morali naglašavati dress code – bijelu košulju i traperice 🙂

Ovaj put, osim naših prekrasnih klijentica Lane i Vesne, pred kamere su stale i vlasnice Linea Snella centra Petra (Sjever) i Helena (Jug). Jednostavno nisu mogle odoljeti tom ugođaju. A kako nismo htjeli nikoga izostaviti, nagovorili smo i našu šminkericu da zaokruži cijeli događaj!

Pismo tebi – najdraža moja, najdraža ja

Piše: Linea Snella, 23.10.2017. | Početak ostvarenja sna. Pismo tebi.

Draga klijentice,
pišem ti ovo pismo jer osjećam da je sada pravi trenutak.

Zamisli dan kada ćeš reći da si sada potpuna, da napokon voliš svoje tijelo, da si shvatila da život nije samo probuditi se, obući, nahraniti i razvesti djecu, otići na posao, a kad dođeš doma, još malo počistiti i leći premorena u krevet.

Pa sutra sve ispočetka.

Linea Snellom do zdravlja

Piše: Ivana Rora, 19.10.2017.  |  Linea Snellom do zdravlja

Vrijeme je prehlada. Nekih čudnih i upornih ali i njima se može stati na kraj u mojoj zeleno žutoj oazi. Dolaskom u Linea Snellu dolazite u svoj svijet u kojem mislite na sebe, i to ne samo na svoj izgled već i na zdravlje.

Nemojmo se zavaravati, naravno da prije svega volimo dobro izgledati no također želimo i dobro se osjećati i još k tomu pridodati osjećaj zadovoljstva.

Taj osjećaj…

Piše: Andreja Tonč, 17.10.2017.  |  Taj osjećaj…

Osjećam se umorno, onako skršeno, a opet zadovoljno…. Znate onaj umor, kao kada ste odradili veliki posao i baš ste zadovoljne time.

Tako se ja osjećam upravo sada, nakon odrađenog još jednog Linea Snella treninga. Uživam u nessici i jesenjem suncu na mom balkonu i osjećam se baš kako se žena treba osjećati kada odradi dobar posao.

Vježbanjem do zdravlja

Piše: Ivana Rora, 11.10.2017.  |  Vježbanjem do zdravlja

Povratak vježbanju i životu sa Linea Snellom probudio je onu bolju Roru u meni. Osjećaj da ponovno činim nešto samo za sebe, razvio je i želju za zdravom prehranom.

Od „Kredenca zdravlja“ pa nadalje, obišla sam dućane koji imaju zdrave slastice i sušeno voće koje je izvrsna pomoć u naletu „slatke krize“.

Prvi dan nakon vikenda

Piše: Andreja Tonč, 10.10.2017.  |  Priče u svlačionici 

Oni dani u mjesecu su definitivno u kontekstu Linea Snelle prvi dani nakon vikenda. Ovaj blog je utoliko nešto kao priča iz svlačionice. Ta naša svlačionica je mjesto gdje se međusobno ohrabruje i tješi te se stvaraju nova prijateljstva, a bome i poslovi.

Kad odustanete od izgovora

Piše: Andreja Tonč, 05.10.2017.  |  Moj glavni izgovor za nebrigu o vitkoj liniji je radni tempo i stres na putovanjima 

Često sam na putu u tzv. zemljama regije. Kada spomenete bilo koju od tih zemalja, uvijek je prva reakcija hrana: Makedonija = ajvar, BiH = ćevapi, Srbija = kajmak.

Uz radni tempo koji imam svaki puta kada odem na put, gostoljubivost domaćina u svim tim zemljama i naravno odličnu gastronomsku ponudu, teško je odoliti svim izazovima fine papice, dugog sjedenja po restoranima, degustiranja odličnih vina, a o slasticama punim oraha i meda da i ne govorim.

Povratak

Piše: Ivana Rora, 29.09.2017.  |  Povratak

Ne volim kada ostanem na pola puta. U bilo čemu što radim i živim. Opravdanje poput: nisam imala vremena, apsolutno mi nije prihvatljivo i ne volim ga čuti. Posebice ne, od sebe same.

Zato je moj povratak u Linea Snellu bio dokaz da se sve može popraviti i postati još bolje.

Skrij
Besplatno savjetovanje
Ispunite prijavni obrazac
i osigurajte svoj termin za
Besplatno savjetovanje
x Uspešno ste se prijavili na e-novice.

Hvala!

x Prijava je bila uspešno oddana.

Hvala!