Blog

PRAVILNO VJEŽBANJE ZA 3-4 PUTA BRŽE REZULTATE

Piše: Antonija Azinović  │  “Dugo sam tražila mjesto, vrstu i način vježbanja koji bi mi najbolje odgovarali.”

Danas je divan dan, točno mjesec dana otkako sam uvela promjene u svoj način života. Dugo sam tražila mjesto, vrstu i način vježbanja koji bi mi najbolje odgovarali. Osim s viškom kilograma imam jako velikih problema s kralješnicom koja je spremna za operaciju i bilo kakvi agresivni treninzi bi za mene bili jako loši.

1. foto session │ 2022.

Piše: Linea Snella, 14.01.2022.  |  Fotografiranje, friziranje, šminkanje…

Još jedan opušteni foto session gdje našim klijenticama koje uspješno dođu do cilja poklanjamo fotografiranje, frizuru i profesionalni make up. Naravno u bijeloj košulji i trapericama, ali i u haljini po izboru 🙂

6 SAVJETA KOJI ĆE VAM POMOĆI DA POČNETE MRŠAVITI I PREBLIKOVATI SVOJE TIJELO

Nijedan početak nije lak, pogotovo kada je u pitanju gubitak kilograma i višak kilograma. Trajni rezultati zahtijevaju holističku transformaciju životnog stila, što također uključuje promjenu uvriježenih obrazaca ponašanja. Bilo da tek počinjete ili imate iskustva s programima mršavljenja i preoblikovanja tijela, evo nekih od najboljih savjeta koji će vam pomoći prevladati prepreke na putu do željene tjelesne građe i dobrobiti.

5 INOVATIVNIH IDEJA ZA ZDRAVI LJETNI RUČAK

U vrućim ljetnim danima tijelo bismo trebali hraniti raznolikom i osvježavajućom, a izbjegavati masnu i tešku hranu. Kako bi vam olakšali uvođenje više zdravih obroka u svoju prehranu i uživali u njihovoj pripremi Snelly  terapeutice su za Vas prikupile recepte za najukusnija, maštovita, jednostavna i zdrava jela za ljetne dane.

2. foto session │ 2021.

Piše: Linea Snella, 21.05.2021.  |  Fotografiranje, friziranje, šminkanje…

Još jedan opušteni foto session gdje našim klijenticama koje uspješno dođu do cilja poklanjamo fotografiranje, frizuru i profesionalni make up. Naravno u bijeloj košulji i trapericama, ali i u haljini po izboru 🙂

MALI ŽENSKI RAZGOVORI

Piše: Snježana Drusany  │  “Dopustite svom tijelu da se mijenja postepeno”

Jedno vrijeme, dok sam razmišljala što bi bilo najbolje za mene, na koji način skinuti nagomilani višak kilograma, redovito i pažljivo pratila sam razne tekstove popraćene fotografijama prije i poslije, a tekstovi su obično počinjali bombastično – skinula 20 kg i utegnula tijelo u 30 dana! – i slično. Zdrav razum i prethodna iskustva govorila su mi da to i nije baš tako, pa su me čak takvi tekstovi počeli zamarati i izbjegavala sam ih.

LJUBAV NA DRUGI POGLED

Piše: Snježana Drusany  │  “Vježbanjem ne mijenjamo samo naše tijelo, već mijenjamo svoje misli, svoje stavove, svoja raspoloženja”

Vibrirajuća platforma (vibro plate) i ja… to doista nije bila ljubav na prvi pogled, ali na drugi… je postala fatalna 🙂

1. foto session │ 2021.

Piše: Linea Snella, 10.02.2021.  |  Fotografiranje, friziranje, šminkanje…

Ponovo smo u akciji u našoj već poznatoj bijeloj košulji i trapericama 🙂Na ovakvom druženju našim klijenticama koje uspješno završe svoj program i ostvare svoj cilj, poklanjamo profesionalno slikanje, šminkanje i frizuru.

SNAGA JE U VAMA

Piše: Snježana Drusany  │  “Pojačali smo tempo.

Još malo i na cilju sam. Neizmjerno sam sretna, ponosna na sebe, zahvalna mojim terapeuticama, mojim Snellycama.

Skrij
Besplatno savjetovanje
Ispunite prijavni obrazac
i osigurajte svoj termin za
Besplatno savjetovanje
x Uspešno ste se prijavili na e-novice.

Hvala!

x Prijava je bila uspešno oddana.

Hvala!

Online kolačići

Web stranica www.bigbang.si koristi kolačiće za pružanje on-line usluga, analizu korištenja, sustave oglašavanja i funkcionalnost, kojih bez kolačića ne bi mogli ponuditi. Klikom na gumb "DA" prihvaćate njihovu instalaciju. Više o kolačićima možete pročitati ovdje.

DA