Blog

Tražila sam individualni pristup

Piše: Rujana Lukač, travanj, 2019.  | Individualni pristup

Dugo sam tražila svoje mjesto za vježbanje. Ono nešto što će me osvojiti, privući da to radim kontinuirano i da ne odustanem samo tako. Nisam baš tip koji voli teretanu ili grupno vježbanje i tražila sam više individualan pristup i vježbanje koje mi je zanimljivo i koje nije uvijek isto.

MRŠAVLJENJE NAKON PORODA

Kako na zdrav način vratiti ravan trbuh

Online mediji nude bezbroj mogućnosti za brz, gotovo čudesan gubitak kilograma nakon poroda.

Točku na i stavljaju i medijske zvijezde, koje svoje društvene profile pune fotografijama, na kojima njihova tijela dobar mjesec nakon poroda izgledaju kao da nikada nisu niti bile trudne, a pogotovo da su rodile.

Vrijeme je za maslačak!

Jeste li znali da je ljekovit te također pomaže i u mršavljenju?

Na vrtovima i terasama maslačak je često nepoželjan. Neki ga povezuju s korovom i traže načine da ga se riješe. A vi – volite li ga ili mrzite? Bez obzira na vaš odgovor, nema sumnje da je maslačak riznica zdravlja i hranjivih tvari.

Sigurna zona?

Piše: Irena Slunjski, travanj, 2019.  |  Sigurna zona

Ponukana razgovorom sa prijateljicom koja je krenula u program Linae Snelle oko toga što i kako jesti, te njenim, doslovno, vapajem, da joj „ostavim sigurnu zonu“ koja je u kobasicama i špeku, pišem ovaj tekst sa prisjećanjem na svoje sigurne zone.

JESTE LI OVISNI O ŠEĆERU?

Kao što sigurno već znate, uravnotežena prehrana jedan je od ključnih čimbenika dobrog raspoloženja i kvalitete života. Jedna od čestih nedaća napadaji su nezaustavljive želje za slatkim (šećer).

Jeste li već primijetili da vam namirnice sastavljene od jednostavnih šećera potiču još veću želju za slatkim?

Fotografiranje klijentica

Piše: Linea Snella, veljača, 2019.  |  Fotografiranje, friziranje, šminkanje…

Nastavljamo niz foto druženja u našem već poznatom stilu: bijeloj košulji i trapericama 🙂

Na ovakvom druženju našim klijenticama koje uspješno završe svoj program i ostvare svoj cilj, poklanjamo profesionalno slikanje, šminkanje i frizuru.

NA KOJI NAČIN UČINKOVITO, ZDRAVO I BRZO SMRŠAVJETI?

Kada je u pitanju tematika mršavljenja, jedna od glavnih polemika vodi se oko toga kako smršavjeti u relativno kratkom razdoblju, a ujedno to učiniti na zdrav i za tijelo ljubazan način. Je li to uopće moguće ili brzim mršavljenjem tijelu samo štetimo?

Ako se i vi pitate na koji način najzdravije, najučinkovitije i najbrže preoblikovati svoje tijelo, u nastavku vam otkrivamo optimalan pristup za ostvarivanje tog cilja.

SVE O MASNOĆAMA – KOJE SU ZDRAVE?

Uz ugljikohidrate, upravo su masnoće najčešće u središtu rasprava o zdravoj i nezdravoj prehrani. O njima često čujemo proturječne informacije. U poplavi članaka, knjiga, novinskih članaka i blogova o zdravoj prehrani, često se čini kao da svatko tvrdi nešto sasvim drugo.

Upravo ta nesigurnost oko istinitosti informacija koje pročitamo u raznim medijima, često nas vodi u potpunu zbunjenost. Iako bi željeli napraviti korak prema zdravoj prehrani i time si osigurati dugu, zdravu budućnost, s druge strane uopće ne znamo gdje započeti.

Foto session za uspomenu

Piše: Linea Snella, 08.03.2019.  |  Foto session, friziranje, šminkanje…

Još jedan opušteni foto session gdje našim klijenticama koje uspješno dođu do cilja poklanjamo fotografiranje, frizuru i profesionalni make up. Naravno u bijeloj košulji i trapericama, ali i u haljini po izboru 🙂

KOLIKO DNEVNIH OBROKA POMAŽE U ODRŽAVANJU TJELESNE TEŽINE?

Piše: Linea Snella, ožujak 2019. | Koliko dnevnih obroka?

Oko optimalnog broja obroka svakako vlada poprilična zbunjenost. Je li doručak zaista najvažniji obrok u danu? Jesu li samo tri veća obroka u danu stvarno presudna za naš metabolizam? A što je s postom? Je li to najbolji način za brzi gubitak kilograma?

Skrij
Besplatno savjetovanje
Ispunite prijavni obrazac
i osigurajte svoj termin za
Besplatno savjetovanje
x Uspešno ste se prijavili na e-novice.

Hvala!

x Prijava je bila uspešno oddana.

Hvala!

Online kolačići

Web stranica www.bigbang.si koristi kolačiće za pružanje on-line usluga, analizu korištenja, sustave oglašavanja i funkcionalnost, kojih bez kolačića ne bi mogli ponuditi. Klikom na gumb "DA" prihvaćate njihovu instalaciju. Više o kolačićima možete pročitati ovdje.

DA