Blog

BROJKE SU VAŽNE!

Blog 2  │ Piše: Anonimna 

Brojke su važne. Jer da nisu, ne bi bila ovdje. Vaga je u Centru Linea Snella pokazala 98,1 kg! OMG, došla sam ovdje sa uvjerenjem da imam 95, a još početkom godine imala sam 91-92! 

PET DO DVANAEST

Blog 1  │ Piše: Anonimna 

Nije pet do dvanaest, nego je 12 i pet! Nije da nisam pokušala, jesam i to puno puta, ali niti jednom nisam uspjela, zapravo. Znalo se dogoditi da sam skinula i deset kilograma, ali bi ih nakon nekoliko mjeseci vratila, uz još jedno, dvije-tri više nego sam imala prije.

NAJBOLJI VODIČ ZA ZDRAVO MRŠAVLJENJE

Iako svi želimo otkriti dijetu koja bi brzo pokazala rezultate, iskustva kažu da je brzo mršavljenje najgore što možemo napraviti svome tijelu. Ne samo da nije zdravo nego će se i kilogrami koje smo uspjeli na taj način izgubiti brzo vratiti, a vrlo vjerojatno ćemo se s vremenom i dodatno udebljati.

Zašto? Ako odaberemo niskokalorični jelovnik, tijelo naučimo živjeti s manjom potrošnjom kalorija – tijelo će se prilagoditi i smanjiti dnevnu potrebu – smanjit će bazalni metabolizam, a to nije cilj…

Novi foto session u Linea Snelli

Piše: Linea Snella, 20.09.2019.  |  Fotografiranje, friziranje, šminkanje…

Još jedan opušteni foto session gdje našim klijenticama koje uspješno dođu do cilja poklanjamo fotografiranje, frizuru i profesionalni make up. Naravno u bijeloj košulji i trapericama, ali i u haljini po izboru 🙂

USPJEŠNO MRŠAVLJENJE UZ VOĆE I POVRĆE

Dodavanje voća i povrća na jelovnik, može biti učinkovit recept za vitku liniju. Provjerite zašto!

Najveći izazov kod gubljenja tjelesne težine nije da se jezičak na vagi pomakne na željeni broj, nego da tamo i ostane – po mogućnosti zauvijek. Voće i povrće mogu biti u tome odlični saveznici.

1 MJESEC TRETMANI GRATIS

Kilogrami i centimetri nakupljeni tijekom mjeseci i godina ne mogu nestati preko noći, ali ih možete riješiti 3 do 4 puta brže, na ugodan ženski način i 100% garantirano.

5 UČINKOVITIH VJEŽBI ZA OBLIKOVANJE TIJELA

Poboljšajte rezultate vježbanja

Predstavljamo vam savjete za oblikovanje tijela pomoću učinkovitih vježbi, koje vrlo lako možete unijeti u vašu svakodnevnu rutinu.

Kod odabira vježbi, naša pozornost nije usmjerena samo na dobivanje mišićne mase, na točno određenom dijelu tijela, nego mnogo više od toga – predstavljamo naime vježbe za holistički pristup cjelovitom preoblikovanjutijela te boljem raspoloženju preko cijelog dana.

Dijeta ili pravilna prehrana? Sigurno mršavljenje uz posebne pogodnosti

Dijeta ili pravilna prehrana

Dijeta je kratkoročno rješenje. Jeste li znali da žene koje idu na dijetu, točno znaju datum ili cilj kada će dijeta završiti? Nakon toga obično slijedi vraćanje na stari način – prehrana koja ih je i dovela do prekomjerne težine. I što se događa? Događa se to da vraćanjem na stare obrasce, vraćamo i izgubljene kilograme.

Riješite celulit s Linea Snella metodom uz posebne pogodnosti

Ultrazvuk kavitacija – eliminirajte dugotrajne tvrdokorne masnoće i celulit!

Ultrazvučni – kavitacijski sustav je vrlo učinkovita neinvazivna metoda za eliminaciju dugotrajnih tvrdokornih masnoća i celulit.  Ultrazvuk kavitacija, zbog tih karakteristika, stručnjaci  nazivaju i “prirodnom liposukcijom”.

Skrij
Besplatno savjetovanje
Ispunite prijavni obrazac
i osigurajte svoj termin za
Besplatno savjetovanje
x Uspešno ste se prijavili na e-novice.

Hvala!

x Prijava je bila uspešno oddana.

Hvala!

Online kolačići

Web stranica www.bigbang.si koristi kolačiće za pružanje on-line usluga, analizu korištenja, sustave oglašavanja i funkcionalnost, kojih bez kolačića ne bi mogli ponuditi. Klikom na gumb "DA" prihvaćate njihovu instalaciju. Više o kolačićima možete pročitati ovdje.

DA