Blog

5 RECEPATA ZA ZDRAV OBROK NA POSLU ILI U POKRETU

Zdrava grickalica za rad ili u hodu mora zadovoljiti nekoliko uvjeta: mora biti jednostavna za pripremu, energetski bogata i hranjiva (dobar omjer UH, proteina, masti, vitamina i minerala), postojana nekoliko sati, praktična za skladištenje i konzumaciju, jednostavna za probavu i dovoljno zadovoljavajuća. U donjim receptima za zdrave obroke sve smo to uzeli u obzir. Ručak možete pripremiti večer prije. Količine su indikativne, tako da ih možete prilagoditi svojim ukusima i potrebama.  

7 NAJBOLJIH IZVORA BILJNIH PROTEINA ZA MRŠAVLJENJE

Nemoguće je smršavjeti uspješno, zdravo i dugoročno dok konzumirate premalo proteina. Ako ne konzumiramo dovoljno proteina s našom prehranom, tijelo koristi vlastiti protein (mišićno tkivo) za energiju. Rezultat je gubitak viška kilograma na štetu mišića, a ne na gubitku tjelesnih masti. Kada jedemo meso, jaja i mliječne proizvode, lako možemo tijelu pružiti dovoljno proteina. Što je s vegetarijancima i veganima? S kojim biljnim resursima mogu najbolje zamijeniti životinjske proteine?

7 IDEJA ZA ZDRAV DORUČAK BEZ KRUHA

Kruh je zasigurno jedna od najpopularnijih namirnica u vašoj svakodnevnoj prehrani i nema potrebe da ga se potpuno odreknete. Borba protiv viška kilograma pomoći će vam ako smanjite potrošnju pekarskih proizvoda i zamijenite ih za zdravije verzije doručka. Ovdje smo zapisali neke ideje za zdrav doručak, gdje vam kruh uopće neće nedostajati.

PRAVILNO VJEŽBANJE ZA 3-4 PUTA BRŽE REZULTATE

Piše: Antonija Azinović  │  “Dugo sam tražila mjesto, vrstu i način vježbanja koji bi mi najbolje odgovarali.”

Danas je divan dan, točno mjesec dana otkako sam uvela promjene u svoj način života. Dugo sam tražila mjesto, vrstu i način vježbanja koji bi mi najbolje odgovarali. Osim s viškom kilograma imam jako velikih problema s kralješnicom koja je spremna za operaciju i bilo kakvi agresivni treninzi bi za mene bili jako loši.

1. foto session │ 2022.

Piše: Linea Snella, 14.01.2022.  |  Fotografiranje, friziranje, šminkanje…

Još jedan opušteni foto session gdje našim klijenticama koje uspješno dođu do cilja poklanjamo fotografiranje, frizuru i profesionalni make up. Naravno u bijeloj košulji i trapericama, ali i u haljini po izboru 🙂

6 SAVJETA KOJI ĆE VAM POMOĆI DA POČNETE MRŠAVITI I PREBLIKOVATI SVOJE TIJELO

Nijedan početak nije lak, pogotovo kada je u pitanju gubitak kilograma i višak kilograma. Trajni rezultati zahtijevaju holističku transformaciju životnog stila, što također uključuje promjenu uvriježenih obrazaca ponašanja. Bilo da tek počinjete ili imate iskustva s programima mršavljenja i preoblikovanja tijela, evo nekih od najboljih savjeta koji će vam pomoći prevladati prepreke na putu do željene tjelesne građe i dobrobiti.

5 INOVATIVNIH IDEJA ZA ZDRAVI LJETNI RUČAK

U vrućim ljetnim danima tijelo bismo trebali hraniti raznolikom i osvježavajućom, a izbjegavati masnu i tešku hranu. Kako bi vam olakšali uvođenje više zdravih obroka u svoju prehranu i uživali u njihovoj pripremi Snelly  terapeutice su za Vas prikupile recepte za najukusnija, maštovita, jednostavna i zdrava jela za ljetne dane.

2. foto session │ 2021.

Piše: Linea Snella, 21.05.2021.  |  Fotografiranje, friziranje, šminkanje…

Još jedan opušteni foto session gdje našim klijenticama koje uspješno dođu do cilja poklanjamo fotografiranje, frizuru i profesionalni make up. Naravno u bijeloj košulji i trapericama, ali i u haljini po izboru 🙂

Skrij
Besplatno savjetovanje
Ispunite prijavni obrazac
i osigurajte svoj termin za
Besplatno savjetovanje
x Uspešno ste se prijavili na e-novice.

Hvala!

x Prijava je bila uspešno oddana.

Hvala!

Online kolačići

Web stranica www.bigbang.si koristi kolačiće za pružanje on-line usluga, analizu korištenja, sustave oglašavanja i funkcionalnost, kojih bez kolačića ne bi mogli ponuditi. Klikom na gumb "DA" prihvaćate njihovu instalaciju. Više o kolačićima možete pročitati ovdje.

DA