Blog

1. foto session │ 2022.

Piše: Linea Snella, 14.01.2022.  |  Fotografiranje, friziranje, šminkanje…

Još jedan opušteni foto session gdje našim klijenticama koje uspješno dođu do cilja poklanjamo fotografiranje, frizuru i profesionalni make up. Naravno u bijeloj košulji i trapericama, ali i u haljini po izboru 🙂

6 SAVJETA KOJI ĆE VAM POMOĆI DA POČNETE MRŠAVITI I PREBLIKOVATI SVOJE TIJELO

Nijedan početak nije lak, pogotovo kada je u pitanju gubitak kilograma i višak kilograma. Trajni rezultati zahtijevaju holističku transformaciju životnog stila, što također uključuje promjenu uvriježenih obrazaca ponašanja. Bilo da tek počinjete ili imate iskustva s programima mršavljenja i preoblikovanja tijela, evo nekih od najboljih savjeta koji će vam pomoći prevladati prepreke na putu do željene tjelesne građe i dobrobiti.

5 INOVATIVNIH IDEJA ZA ZDRAVI LJETNI RUČAK

U vrućim ljetnim danima tijelo bismo trebali hraniti raznolikom i osvježavajućom, a izbjegavati masnu i tešku hranu. Kako bi vam olakšali uvođenje više zdravih obroka u svoju prehranu i uživali u njihovoj pripremi Snelly  terapeutice su za Vas prikupile recepte za najukusnija, maštovita, jednostavna i zdrava jela za ljetne dane.

2. foto session │ 2021.

Piše: Linea Snella, 21.05.2021.  |  Fotografiranje, friziranje, šminkanje…

Još jedan opušteni foto session gdje našim klijenticama koje uspješno dođu do cilja poklanjamo fotografiranje, frizuru i profesionalni make up. Naravno u bijeloj košulji i trapericama, ali i u haljini po izboru 🙂

MALI ŽENSKI RAZGOVORI

Piše: Snježana Drusany  │  “Dopustite svom tijelu da se mijenja postepeno”

Jedno vrijeme, dok sam razmišljala što bi bilo najbolje za mene, na koji način skinuti nagomilani višak kilograma, redovito i pažljivo pratila sam razne tekstove popraćene fotografijama prije i poslije, a tekstovi su obično počinjali bombastično – skinula 20 kg i utegnula tijelo u 30 dana! – i slično. Zdrav razum i prethodna iskustva govorila su mi da to i nije baš tako, pa su me čak takvi tekstovi počeli zamarati i izbjegavala sam ih.

LJUBAV NA DRUGI POGLED

Piše: Snježana Drusany  │  “Vježbanjem ne mijenjamo samo naše tijelo, već mijenjamo svoje misli, svoje stavove, svoja raspoloženja”

Vibrirajuća platforma (vibro plate) i ja… to doista nije bila ljubav na prvi pogled, ali na drugi… je postala fatalna 🙂

1. foto session │ 2021.

Piše: Linea Snella, 10.02.2021.  |  Fotografiranje, friziranje, šminkanje…

Ponovo smo u akciji u našoj već poznatoj bijeloj košulji i trapericama 🙂Na ovakvom druženju našim klijenticama koje uspješno završe svoj program i ostvare svoj cilj, poklanjamo profesionalno slikanje, šminkanje i frizuru.

SNAGA JE U VAMA

Piše: Snježana Drusany  │  “Pojačali smo tempo.

Još malo i na cilju sam. Neizmjerno sam sretna, ponosna na sebe, zahvalna mojim terapeuticama, mojim Snellycama.

OPUŠTANJE

Piše: Snježana Drusany  │  “Ovdje ste, u ovom trenutku, sada.”

Sauna Bodywarm… nježna glazba, crvkut ptica, lagani polumrak… opušteno ležite, sve oko vas je mirno, nema misli, problema, užurbanosti, stresa, nema ničeg osim vas. Ugodno je, smješkate se… uživate…

Skrij
Besplatno savjetovanje
Ispunite prijavni obrazac
i osigurajte svoj termin za
Besplatno savjetovanje
x Uspešno ste se prijavili na e-novice.

Hvala!

x Prijava je bila uspešno oddana.

Hvala!

Online kolačići

Web stranica www.bigbang.si koristi kolačiće za pružanje on-line usluga, analizu korištenja, sustave oglašavanja i funkcionalnost, kojih bez kolačića ne bi mogli ponuditi. Klikom na gumb "DA" prihvaćate njihovu instalaciju. Više o kolačićima možete pročitati ovdje.

DA