MRŠAVLJENJE I OBLIKOVANJE TIJELA BEZ GLADOVANJA

Zamisli i ostvari vitku liniju do ljeta uz promotivni popust do 20% za mršavljenje i oblikovanja tijela

inea-snella-zamisli-i-ostvari-vitku-liniju

Bliži se ljeto i vjerojatno kao i mi želite opušteno uživati u svom tijelu, ostvariti željenu liniju te imati ravan trbuh. Zato je sada pravi trenutak za učiniti nešto za sebe.

Kilogrami i centimetri nakupljeni tijekom mjeseci i godina ne mogu nestati preko noći, ali ih možete riješiti 3 do 4 puta brže, uz mršavljenje i oblikovanje tijela na ugodan ženski način i 100% garantirano.

Pitate se možete li? Uz Linea Snellu definitivno! Znamo kako ostvariti cilj i da gladovanje nije opcija

Pismena GARANCIJA dogovorenih rezultata, mršavljenje i oblikovanje tijela uz individualne tretmane te popust od 20%, DOBITNA su kombinacija za vitku liniju!

KAKO OSTVARITI POPUST?

Prijavite se putem kontakt forme klikom na Prijava za BESPLATNO SAVJETOVANJE te s našim stručnim terapeuticama odredite i dogovorite svoje ciljeve i idealan program oblikovanja tijela.

POPUST do 20% možete ostvariti prilikom kupnje vašeg idealnog programa za tretmane mršavljenja i oblikovanja tijela.

Savjetovanje je u potpunosti besplatno i ne obvezuje Vas na kupnju. Isto tako, prilikom upisa, kupujete konkretno zajamčen rezultat. Kada je rezultat postignut, program je zaključen.

Promocija traje do rasprodaje osiguranih 20 slobodnih mjesta za oba centra u Zagrebu.

UZ LINEA SNELLU:

• Dogovorene rezultate postižete bez rizika uz 100% pismenu garanciju!


• Svoje tijelo transformirate 3-4 puta brže  (2 – 3 sata tjedno)


• Individualni pristup svakoj klijentici i prilagođene vježbe za ciljano oblikovanje tijela!


• Uživate u ugodnom prostoru, namijenjenom samo za žene

PRIČE KLIJENTICA KOJE SU USPJEŠNO OBLIKOVALE TIJELO

Mršavljenje i oblikovanje tijela - priče o uspjehu Linea Snella

Sve priče o uspjehu pogledajte ovdje

Ako još ne znate kakav je to osjećaj kad se za svaku klijenticu individualno pobrinemo, pozivamo vas na besplatno savjetovanje gdje će vas naše stručne terapeutice upoznati s najučinkovitijom metodom oblikovanja tijela s kojom garantirano dolazite do cilja.

Također, ukoliko se odlučite, napravit ćemo i kompjutersku analizu tijela te odrediti idealan program mršavljenja samo za vas.

PISMENO JAMSTVO ZA DOGOVORENI REZULTAT

Kada je rezultat postignut, Vaš program je zaključen. Nema iznenađenja, a prije svega nema nadoplata.Pismena garancija vrijedi za kompletan program mršavljenja “Snelly Star

Kada s terapueticom definirate svoje ciljeve, potpisujemo garanciju za uspjeh. Pismenom garancijom određujemo centimetre, koji moraju biti izgubljeni po cijelom tijelu. Program traje dok se ne postigne rezultat. Bez nadoplate.

Linea Snella vam nudi 100%:

 • Pismenu garanciju za uspjeh
 • Garanciju kvalitete usluge
 • Garanciju trajnosti rezultata
 • Garanciju najbolje cijene u odnosu kvaliteta / cijena!
Besplatno savjetovanje za Linea Snella metodu mršavljenja i oblikovanja tijela.

MI BRINEMO O VAMA

U Linea Snelli niste sami, kroz naš holistički i individualni pristup mi brinemo za vas i zajedno dolazimo do vašeg željenog cilja. Uz vas je cijelo vrijeme terapeutica koja pokazuje i prati vaše vježbanje, savjetuje vas, rado odgovara na sva vaša pitanja i motivira vas.

Zato tih 50 minuta želimo da se maksimalno opustite u našoj oazi za žene i da se mi posvetimo vama kako bi zajedno zadovoljni došli do cilja.

OSNOVNE TERAPIJE ZA MRŠAVLJENJE:

Linea Snella bršavlkjenje i oblikovanje tijela - Thermoslim

Thermoslim je izolirana komora u kojoj su idealni uvjeti za mršavljenje i oblikovanja tijela, gdje se rezultati postižu 3-4 puta brže nego uobičajenim načinom vježbanja.

U takvim uvjetima vježbanja možemo riješiti 1 konfekcijski broj mjesečno. Ovaj način vježbanja preferiraju i one žene koje ne vole vježbati.

 • Sagorijevanje do 1500 KCal
 • Infracrvene zrake
 • Temperatura 37℃
 • samo 20 minuta, 2-3 puta tjedno

Linea Snella bršavlkjenje i oblikovanje tijela - Thermobike

Thermobike je naprava slična biciklu gdje otklanjamo tvrdokorne masnoće na bokovima, bedrima i sražnjici. Odlična je dopuna vježbi u Thermoslimu te je preporučljiva za žene koje puno rade u sjedećem položaju.

 • Za zanosna bedra i bokove
 • Infracrvene zrake koje tope masnoće
 • Temperatura 37℃

Linea Snella bršavlkjenje i oblikovanje tijela - Bodywarm

Bodywarm je terapijska sauna koja nakon vježbanja u Thermoslimu učvršćije tkivo i daje koži potrebnu njegu da ostane mekana i elastična. Boravak u Bodywormu je ugodan i opuštajući, a zbog njenih višestrukih terapija pomaže i kod otklanjanja celulita.

 • Ozonoterapija
 • Aromaterrpija
 • Kromoterapija
 • Temperatura 37℃

Nudimo mogućnost obročnog plaćanja: Amex, Diners, Zagrebačka banka (Maestro i Master), Privredna banka (Maestro, Master i Visa) do 12 rata bez kamata.

POGLEDAJTE VIDEOZAPISE NA NAŠEM YouTube KANALU:

Besplatno savjetovanje

 

Skrij
Besplatno savjetovanje
Ispunite prijavni obrazac
i osigurajte svoj termin za
Besplatno savjetovanje
x Uspešno ste se prijavili na e-novice.

Hvala!

x Prijava je bila uspešno oddana.

Hvala!

Online kolačići

Web stranica www.bigbang.si koristi kolačiće za pružanje on-line usluga, analizu korištenja, sustave oglašavanja i funkcionalnost, kojih bez kolačića ne bi mogli ponuditi. Klikom na gumb "DA" prihvaćate njihovu instalaciju. Više o kolačićima možete pročitati ovdje.

DA