Garantirano mršavljenje uz promociju: KILOGRAMI = POPUST

Vaš VIŠAK kilograma pretvaramo u vaš DODATNI popust! Raspoloživo samo 20 “sve u jednom” paketa mršavljenja.

Mršavljenje Linea Snella

Ljeto je blizu! Ako vas smetaju suvišni kilogrami i želite napokon opušteno uživati ​u vrućim danima, sada je vrijeme da krenete u akciju! A kako smršaviti? Odaberite jedini program na tržištu koji:

 • 100% pismeno jamstvo dogovorenih rezultata,
 • daje 3 do 4 puta brže rezultate,
 • nudi intimno okruženje za žene,
 • rješava celulit najmodernijim tretmanima u već uključenom paketu
 • pruža individualni pristup i individualne vježbe za mršavljenje

Za najbržih 20 dama nudimo dodatni POPUST u visini suvišnih KILOGRAMA + startni POPUST

Tako je! Prvih 15% popusta vam POKLANJAMO mi, a još dodatni POPUST ovisi o visini vašeg viška KILOGRAMA!

Na primjer:  ako je vaš višak 9 kilograma kojih želite izgubiti, tada je vaš cjelokupni popust 24%.

ŠTO TREBATE UČINITI?

Prijavite se putem kontakt forme na BESPLATNO SAVJETOVANJE te s našim stručnim terapeuticama odredite svoj program mršavljenja i svoj popust.

Savjetovanje je u potpunosti besplatno i ne obvezuje Vas na kupnju. Isto tako, prilikom upisa, kupujete konkretno zajamčen rezultat. Kada je rezultat postignut, program je zaključen.

* Promocija traje do rasprodaje svih 20 paketa po promotivnoj cijeni za oba centra u Zagrebu. Popust ovisi o broju kilograma koje želite izgubiti i kreće se od zajamčenih 15% do maksimalnih 30%.

Svi uređaji u centrima Linea Snella su europskog porijekla i zadovoljavaju najviše standarde učinkovitosti i sigurnosti.

MI BRINEMO O VAMA

U Linea Snelli niste sami, kroz naš holistički i individualni pristup mi brinemo za vas i zajedno dolazimo do vašeg željenog cilja.

Uz vas je cijelo vrijeme terapeutica koja pokazuje i prati vaše vježbanje, savjetuje vas, rado odgovara na sva vaša pitanja i motivira vas.

Zato tih 50 minuta dok traju tretmani za mršavljenje želimo da se maksimalno opustite u našoj oazi za žene i da se mi posvetimo vama kako bi zajedno zadovoljni došli do cilja.

Ako još ne znate kakav je to osjećaj kad se za svaku klijenticu individualno pobrinemo, pozivamo vas na besplatno savjetovanje gdje će vas naše stručne terapeutice upoznati s najučinkovitijom metodom oblikovanja tijela s kojom garantirano dolazite do cilja.

Također, ukoliko se odlučite, napravit ćemo i kompjutersku analizu tijela te odrediti idealan program mršavljenja samo za vas.

PRIČE KLIJENTICA KOJE SU USPJEŠNO OBLIKOVALE TIJELO

Mršavljenje i oblikovanje tijela - priče o uspjehu Linea Snella

Sve priče o uspjehu pogledajte ovdje

PISMENO JAMSTVO ZA DOGOVORENI REZULTAT

Kada je rezultat postignut, Vaš program je zaključen. Nema iznenađenja, a prije svega nema nadoplata.Pismena garancija vrijedi za kompletan program mršavljenja “Snelly Star

Kada s terapueticom definirate svoje ciljeve, potpisujemo garanciju za uspjeh. Pismenom garancijom određujemo centimetre, koji moraju biti izgubljeni po cijelom tijelu. Program traje dok se ne postigne rezultat. Bez nadoplate.

Linea Snella vam nudi 100%:

 • Pismenu garanciju za uspjeh
 • Garanciju kvalitete usluge
 • Garanciju trajnosti rezultata
 • Garanciju najbolje cijene u odnosu kvaliteta / cijena!
Besplatno savjetovanje za Linea Snella metodu mršavljenja i oblikovanja tijela.

OSNOVNE TERAPIJE ZA MRŠAVLJENJE:

Linea Snella mršavljenje i oblikovanje tijela - Thermoslim

Thermoslim je izolirana komora u kojoj su idealni uvjeti za mršavljenje i oblikovanja tijela, gdje se rezultati postižu 3-4 puta brže nego uobičajenim načinom vježbanja.

U takvim uvjetima vježbanja možemo riješiti 1 konfekcijski broj mjesečno. Ovaj način vježbanja preferiraju i one žene koje ne vole vježbati.

 • Sagorijevanje do 1500 KCal
 • Infracrvene zrake
 • Temperatura 37℃
 • samo 20 minuta, 2-3 puta tjedno

Linea Snella mršavljenje i oblikovanje tijela - Thermobike

Thermobike je naprava slična biciklu gdje otklanjamo tvrdokorne masnoće na bokovima, bedrima i sražnjici. Odlična je dopuna vježbi u Thermoslimu te je preporučljiva za žene koje puno rade u sjedećem položaju.

 • Za zanosna bedra i bokove
 • Infracrvene zrake koje tope masnoće
 • Temperatura 37℃

Linea Snella mršavljenje i oblikovanje tijela - Bodywarm

Bodywarm je terapijska sauna koja nakon vježbanja u Thermoslimu učvršćije tkivo i daje koži potrebnu njegu da ostane mekana i elastična. Boravak u Bodywormu je ugodan i opuštajući, a zbog njenih višestrukih terapija pomaže i kod otklanjanja celulita.

 • Ozonoterapija
 • Aromaterrpija
 • Kromoterapija
 • Temperatura 37℃

Nudimo mogućnost obročnog plaćanja: Amex, Diners, Zagrebačka banka (Maestro i Master), Privredna banka (Maestro, Master i Visa) do 12 rata bez kamata.

POGLEDAJTE VIDEOZAPISE NA NAŠEM YouTube KANALU:

Besplatno savjetovanje

 

Linea Snella mršavljenje

Skrij
Besplatno savjetovanje
Ispunite prijavni obrazac
i osigurajte svoj termin za
Besplatno savjetovanje
x Uspešno ste se prijavili na e-novice.

Hvala!

x Prijava je bila uspešno oddana.

Hvala!

Online kolačići

Web stranica www.bigbang.si koristi kolačiće za pružanje on-line usluga, analizu korištenja, sustave oglašavanja i funkcionalnost, kojih bez kolačića ne bi mogli ponuditi. Klikom na gumb "DA" prihvaćate njihovu instalaciju. Više o kolačićima možete pročitati ovdje.

DA