OSTVARITE VITKU LINIJU UZ 25% POPUSTA ZA TRETMANE MRŠAVLJENJA!

mrsavljenje-i-oblikovanje-tijela-linea-snella-akcija

U posebnoj ponudi, ostvarite znatno brže ŽELJENU LINIJU uz 25% POPUSTA! Raspoloživo 25 paketa!

Ako se na vašem popisu želja nalazi da želite biti u dobroj formi, imati ravan trbuh, skinuti višak kilograma te se osjećati odlično, onda je pravo vrijeme za akciju.

Pozivamo vas na besplatno savjetovanje gdje možete saznati više o našoj metodi oblikovanja tijela i s našim terapeticama odrediti ciljeve te vaš individualan plan mršavljenja.

Zajamčen rezultat te odličan popust omogućuje vam najbrži put do vitke linije! Uz Linea Snella formulu za oblikovanje tijela i 100% pismeno jamstvo, opušteno uživajte na putu do cilja.

Linea Snella program:

 • Daje 100% pismeno jamstvo dogovorenih rezultata
 • Postiže 3 do 4 puta brže rezultate
 • Osiguravamo ugodnu atmosferu i intimno okruženje
 • Rješava celulit i tvrdokorne masne naslage najmodernijim tretmanima
 • Omogućava individualni pristup za oblikovanje tijela

Upisom u program kupujete konkretno zajamčen rezultat. Kada je rezultat postignut, vaš program je zaključen!

Do VITKE LINIJE i odličnog osjećaja dovodi vas samo jedna ODLUKA. Prihvatite je i rezervirajte na vrijeme besplatno savjetovanje te osigurajte najbolji učinak u najkraćem mogućem roku!

linea-snella-centar-thermoslim-za-oblikovanje-tijela

POSEBNA POGODNOST:

Kako bismo vas dodatno motivirali na putu do cilja, poklanjamo vam čak 25% POPUSTA za idealan program mršavljenja i oblikovanja tijela. 

SVOJE ZAJAMČENE CILJEVE POSTIŽETE 3 DO 4 PUTA BRŽE I UGODNIJE, A PRIJE SVEGA SASVIM SIGURNO.

Prosječno gubite 1 konfekcijski broj u samo 4 tjedna, što se poklapa sa smjernicama Svjetske zdravstvene organizacije i uspostavlja optimalne uvjete i za kasnije učinkovito održavanje željene tjelesne težine.

Kako ostvariti popust?

Prijavite se putem kontakt forme na BESPLATNO SAVJETOVANJE te s našom stručnom terapeuticom odredite i dogovorite svoje ciljeve i vaš idealan program oblikovanja tijela.

Napravit ćemo vam i kompjutersku analizu sastava tijela – potpuno besplatno i bez obveze na kupnju! 

Pravila promocije:

*Ponuda vrijedi do popunjenja svih slobodnih (25 paketa) za oba centra u Zagrebu. Savjetovanje je u potpunosti besplatno i ne obvezuje vas na kupnju.

ŠTO KAŽU NAŠE KLIJENTICE?

prica-o-uspjehu-linea-snela-mrsavljenje-vesna

VESNA OKIĆ: “Pokrenula sam novo poglavlje u životu.”

Kroz moj turbulentan život proživjela sam niz poraza koji su doveli do moje loše zdravstvene situacije. Liječnici su otkrili tri tumora na jetri, a nakon teške operacije potpuno sam klonula… Nastavite čitati

prica-o-uspjehu-linea-snela-mrsavljenje-mihaela

MIHAELA VULIĆ: “Moja priča možda drugima neće izgledati kao neka bajka iz snova, ali meni je i više od toga.”

Svaku frustraciju i novi problem liječila sam “ulaskom” u frižider, izjedanjem do iznemoglosti u kasne sate i pušenja kutije-dvije cigareta. Bila sam ovisna o čokoladi i općenito o šećeru kojeg sam lizala sa dlana kad nije bilo čokolade… Nastavite čitati

prica-o-uspjehu-linea-snela-mrsavljenje-irena

IRENA SLUNJSKI: “Kad ti život da limune – ti napravi limunadu.”

Brojka na vagi se penjala. Došla sam do toga da više niti ne stajem na vagu. No, da svaki mjesec idem u dućan po nove traperice. Broj veće. Pa sam tako došla do broja 48. Traperica. Majice su se gledale samo one XXXL. Imam jaka prsa, imam jaka ramena, takva je bila i moja baka, imam građu na tatu. Opravdanja. I iskreno govoreći, zapustila sam se… Nastavite čitati

Sve priče o uspjehu pogledaj ovdje

KAKO OBLIKUJEMO TIJELO?

Svi uređaji u centrima Linea Snella su europskog porijekla i zadovoljavaju najviše standarde učinkovitosti i sigurnosti.

  terapije-Thermoslim-linea-Snella-mrsavljenje-oblikovanje-tijela-vitka-linija

  Thermoslim je izolirana komora u kojoj su idealni uvjeti za mršavljenje i oblikovanja tijela, gdje se rezultati postižu 3-4 puta brže nego uobičajenim načinom vježbanja.

  U takvim uvjetima vježbanja možemo riješiti 1 konfekcijski broj mjesečno. Ovaj način vježbanja preferiraju i one žene koje ne vole vježbati.

  • Sagorijevanje do 1500 KCal
  • Infracrvene zrake koje tope masnoće
  • Temperatura 37℃
  • samo 20 minuta, 2-3 puta tjedno
  linea-snella-oblikovanje-tijela-thermobike

  Thermobike je naprava slična biciklu gdje otklanjamo tvrdokorne masnoće na bokovima, bedrima i sražnjici. Odlična je dopuna vježbi u Thermoslimu te je preporučljiva za žene koje puno rade u sjedećem položaju.

  • Za zanosna bedra i bokove
  • Infracrvene zrake koje tope masnoće
  • Temperatura 37℃
  bodywarm-linea-snella-mrsavljenje-oblikovanje-tijela

  Bodywarm je terapijska sauna koja nakon vježbanja u Thermoslimu učvršćije tkivo i daje koži potrebnu njegu da ostane mekana i elastična. Boravak u Bodywormu je ugodan i opuštajući, a zbog njenih višestrukih terapija pomaže i kod otklanjanja celulita.

  • Ozonoterapija
  • Aromaterrpija
  • Kromoterapija
  • Temperatura 37℃

  5 NAJČEŠĆIH PITANJA

  1. ZA KOLIKO VREMENA MOGU OČEKIVATI VIDLJIVE REZULTATE?

  Prvi rezultati se obično postižu već nakon prve aktivne posjete, a smanjenje tjelesnog obujma je primjetno i konkretno mjerljivo najkasnije nakon treće terapije. Tkivo postaje vidno zaglađenije i napetije. Sa Linea Snellom žene obično izgube 1 konfekcijski broj u samo 4 tjedna. Vaše tijelo će biti čvršće, tonus tkiva vidno poboljšan i bolje opće raspoloženje!

  2. JE LI LINEA SNELLA PROGRAM PRAVO RJEŠENJE ZA MENE?

  Svaka žena je jedinstvena, s individualnim potrebama na putu do otklanjanja suvišne tjelesne težine i transformacije tijela. Zato je individualni program uvijek sastavljen tako da u najvećoj mogućoj mjeri odgovara vašem postojećem životnom stilu, trenutnom stanju i vašim željama u vezi s konačnim ciljem.

  Najlakši način za saznati koji program za vas najprikladniji, je rezervacija besplatnog i potpuno neobvezujućeg savjetovanja sa jednom od kvalificiranih Linea Snella terapeutkinja. Obavit ćete mjerenja i popričati o vašim željama. Saznat ćete i kakve konkretne rezultate možete očekivati.
  Linea-Snella-mrsavljenje-i-oblikovanje-tijela

  3. KOLIKO SUVIŠNIH KILOGRAMA ĆU IZGUBITI?

  Cilj, koliko kilograma i centimetara želite izgubiti postavite sami, uz stručnu pomoć osobnog terapeuta. Zatim vaše želje zajedno pretvarate u mjerljive ciljeve i definirate najučinkovitiju strategiju za postizanje željenog rezultata. Tijekom programa ćemo vas također naučiti kako vašu novu tjelesnu težinu zadržati dugoročno.

  4. DA LI JE KOD IZVOĐENJA PROGRAMA POTREBNA STROGA DIJETA?

  Naša metoda se temelji na cjelovitom pristupu, koji između ostalog stimulira zdrav i uravnotežen način prehrane. Upoznavanje s vašim trenutnim navikama prehrane se odvija već na uvodnom savjetovanju, a zatim vas osobna terapeutkinja uči o osnovnim načelima zdrave prehrane i predlaže vam individualno prilagođen jelovnik. Program nikako ne uvjetuje ili stimulira stroge, jednostrane i niskokalorične dijete.

  5. KAKO ĆU ODRŽAVATI POSTIGNUTE REZULTATE?

  Svjesni smo da održavanje odgovarajuće tjelesne težine može biti najteži dio vašeg puta. Zato vam nudimo poseban Lifestyle program za dugoročno održavanje vaš ciljne tjelesne težine, definicije i forme. Program je namijenjen ženama koje su uspješno došle do zadanog cilja.

  Međutim, mogu koristiti i osobe s odgovarajućom tjelesnom težinom i zdravim tkivom, koje žele učinkovit program za održavanje fit forme odnosno koje se žele pobrinuti za preventivno djelovanje.

  O nama su pisali:

   Mogućnost obročnog plaćanja: Amex, Diners, Zagrebačka banka (Maestro i Master), Privredna banka (Maestro, Master i Visa) do 12 rata bez kamata.

   Besplatno savjetovanje
   Skrij
   Besplatno savjetovanje
   Ispunite prijavni obrazac
   i osigurajte svoj termin za
   Besplatno savjetovanje
   x Uspešno ste se prijavili na e-novice.

   Hvala!

   x Prijava je bila uspešno oddana.

   Hvala!

   Online kolačići

   Web stranica www.bigbang.si koristi kolačiće za pružanje on-line usluga, analizu korištenja, sustave oglašavanja i funkcionalnost, kojih bez kolačića ne bi mogli ponuditi. Klikom na gumb "DA" prihvaćate njihovu instalaciju. Više o kolačićima možete pročitati ovdje.

   DA