OSTVARITE 1 MJESEC TRETMANA ZA MRŠAVLJENJE GRATIS!

Pismena GARANCIJA dogovorenih rezultata, individualni tretmani te odličan startni popust, dobitna su kombinacija za vitku liniju!

prihvati izazov linea snella oblikovanje tijela mrsavljenje

Želite biti u dobroj formi, imati ravan trbuh, skinuti višak kilograma te se osjećati odlično, onda je pravo vrijeme da učinite prvi korak.

Pozivamo se na bespatno savjetovanje gdje možete saznati više o našoj metodi oblikovanja tijela i s našim terapeticama oderditi ciljeve te vaš individualan plan mršavljenja.

Kako bismo vas još dodatno ohrabrili i motivirali, prilikom upisa  u program možete iskoristiti našu trenutnu promociju – 20% popusta te kad dostignete vaše realne dogovorene ciljeve, mi vam poklanjamo još 1 dodatni mjesec tretmana GRATIS koje možete iskoristiti kako želite i kada želite.

Na primjer možete nastaviti s održavajućim programom, koristiti dodatne usluge ili sačuvati svoje termine i bodove kada vama najviše odgovara.

linea-snella-prihvati-izazov-mrsavljenje-oblikovanje-tijela

KAKO OSTVARITI POPUST I GRATIS TRETMANE?

Prijavite se na jednu od dvije lokacije u Zagrebu putem kontakt forme klikom na: Prijava za BESPLATNO SAVJETOVANJE te s našim stručnim terapeuticama odredite svoj cilj i idealan program mršavljenja i oblikovanja tijela.

Akcija traje do rasprodaje svih 20 slobodnih mjesta za oba centra u Zagrebu. Popust se obračunava na idealni program Snelly Star u trajanju do najviše 10 mjeseci.

Savjetovanje je u potpunosti besplatno i ne obvezuje Vas na kupnju.

ZAŠTO LINEA SNELLA?

• Dogovorene rezultate postižete bez rizika uz 100% pismenu garanciju!


• Svoje tijelo transformirate 3-4 puta brže  (2 – 3 sata tjedno)


• Individualni pristup svakoj klijentici i prilagođene vježbe za ciljano oblikovanje tijela!

Ako još ne znate kakav je to osjećaj kad se za svaku klijenticu individualno pobrinemo, pozivamo vas na besplatno savjetovanje gdje će vas naše stručne terapeutice upoznati s najučinkovitijom metodom oblikovanja tijela s kojom garantirano dolazite do cilja.

Također, ukoliko se odlučite, napravit ćemo i kompjutersku analizu tijela te odrediti idealan program mršavljenja samo za vas.

PRIČE KLIJENTICA KOJE SU USPJEŠNO OBLIKOVALE TIJELO

linea-snella-prica-o-uspjehu

Sve priče o uspjehu pogledajte ovdje

PISMENO JAMSTVO ZA DOGOVORENI REZULTAT

Kada je rezultat postignut, Vaš program je zaključen. Nema iznenađenja, a prije svega nema nadoplata.Pismena garancija vrijedi za kompletan program mršavljenja “Snelly Star

Kada s terapueticom definirate svoje ciljeve, potpisujemo garanciju za uspjeh. Pismenom garancijom određujemo centimetre, koji moraju biti izgubljeni po cijelom tijelu. Program traje dok se ne postigne rezultat. Bez nadoplate.

 • pismeno jamstvo za uspjeh

 • garanciju kvalitete usluge

 • garanciju trajnosti rezultata

 • garanciju najbolje cijene u odnosu na kvalitetu

U LINEA SNELLI MI BRINEMO O VAMA

U Linea Snelli niste sami, kroz naš holistički i individualni pristup mi brinemo za vas i zajedno dolazimo do vašeg željenog cilja. Uz vas je cijelo vrijeme terapeutica koja pokazuje i prati vaše vježbanje, savjetuje vas, rado odgovara na sva vaša pitanja i motivira vas.

Zato tih 50 minuta želimo da se maksimalno opustite u našoj oazi za žene i da se mi posvetimo vama kako bi zajedno zadovoljni došli do cilja.

GLAVNE TERAPIJE:

terapije-Thermoslim-linea-Snella-mrsavljenje-oblikovanje-tijela-vitka-linija

Thermoslim je izolirana komora u kojoj su idealni uvjeti za mršavljenje i oblikovanja tijela, gdje se rezultati postižu 3-4 puta brže nego uobičajenim načinom vježbanja.

U takvim uvjetima vježbanja možemo riješiti 1 konfekcijski broj mjesečno. Ovaj način vježbanja preferiraju i one žene koje ne vole vježbati.

 • Sagorijevanje do 1500 KCal
 • Infracrvene zrake
 • Temperatura 37℃
 • samo 20 minuta, 2-3 puta tjedno

linea-snella-oblikovanje-tijela-the

Thermobike je naprava slična biciklu gdje otklanjamo tvrdokorne masnoće na bokovima, bedrima i sražnjici. Odlična je dopuna vježbi u Thermoslimu te je preporučljiva za žene koje puno rade u sjedećem položaju.

 • Za zanosna bedra i bokove
 • Infracrvene zrake koje tope masnoće
 • Temperatura 37℃

bodywarm-linea-snella-mrsavljenje-oblikovanje-tijela

Bodywarm je terapijska sauna koja nakon vježbanja u Thermoslimu učvršćije tkivo i daje koži potrebnu njegu da ostane mekana i elastična. Boravak u Bodywormu je ugodan i opuštajući, a zbog njenih višestrukih terapija pomaže i kod otklanjanja celulita.

 • Ozonoterapija
 • Aromaterrpija
 • Kromoterapija
 • Temperatura 37℃

Nudimo mogućnost obročnog plaćanja: Amex, Diners, Zagrebačka banka (Maestro i Master), Privredna banka (Maestro, Master i Visa) do 12 rata bez kamata.

POGLEDAJTE VIDEOZAPISE NA NAŠEM YouTube KANALU:

Besplatno savjetovanje
Skrij
Besplatno savjetovanje
Ispunite prijavni obrazac
i osigurajte svoj termin za
Besplatno savjetovanje
x Uspešno ste se prijavili na e-novice.

Hvala!

x Prijava je bila uspešno oddana.

Hvala!

Online kolačići

Web stranica www.bigbang.si koristi kolačiće za pružanje on-line usluga, analizu korištenja, sustave oglašavanja i funkcionalnost, kojih bez kolačića ne bi mogli ponuditi. Klikom na gumb "DA" prihvaćate njihovu instalaciju. Više o kolačićima možete pročitati ovdje.

DA