Zadnja slobodna mjesta – 27% POPUSTA za tretmane mršavljenja

Pismena GARANCIJA dogovorenih rezultata, individualni tretmani te promocijski popust, dobitna su kombinacija za VITKU liniju!

Ako se na vašem popisu želja nalazi da želite biti u dobroj formi, imati ravan trbuh, skinuti višak kilograma te se osjećati odlično, onda je idealno vrijeme za prvi korak.

Možemo vam dokazati (s 100% pismenim jamstvom) da znamo vratiti osmjeh i zadovoljstvo, jer sve smo to prošle i same.

ZAŠTO LINEA SNELLA?

• Dogovorene rezultate postižete bez rizika uz 100% pismenu garanciju!


• Svoje tijelo transformirate 3-4 puta brže  (2 – 3 sata tjedno)


• Individualni pristup svakoj klijentici i prilagođene vježbe za ciljano oblikovanje tijela!

Zamrznuta cijena

Kako bi vam pomogli u odluci da krenete u program, osigurali smo 27% POPUSTA za vaš idealan program mršavljenja i oblikovanje tijela te ukoliko želite napravit ćemo vam i kompjutersku analizu tijela potpuno besplatno i bez obveze na kupnju.

linea-Snella-clanak1

S takvim programom,  bezbrižno možemo riješiti 1 konfekcijski broj mjesečno.

KAKO OSTVARITI POPUST -27%?

Prijavite se na jednu od dvije lokacije u Zagrebu putem kontakt forme klikom na: Prijava za BESPLATNO SAVJETOVANJE te s našim stručnim terapeuticama odredite svoj cilj i idealan program mršavljenja i oblikovanja tijela.

Akcija traje do rasprodaje svih 50 slobodnih mjesta. Popust se obračunava na idealni program Snelly Star u trajanju do najviše 10 mjeseci.

 Savjetovanje je u potpunosti besplatno i ne obvezuje Vas na kupnju.

Koliko vam je važno zdravlje, imati energije i dobro izgledati. Možete li izdvojiti 2 – 3 sata tjedno da to postignete na potpuno prirodan način i to s garantiranim uspjehom?

Znate li da je Linea Snella metoda potpuno zdrava, nema kontraindikacija i priznata je od Svjetske zdravstvene organizacije kao jedna od najučinkovitijih metoda za prirodno, ciljano i vođeno mršavljenje i oblikovanje tijela na svjetskom tržištu.

DO REZULTATA DOLAZIMO BRZO I UGODNO SLUŠAJUĆI VAŠE ŽELJE I POTREBE

Dolasci kod nas nisu samo mršavljenje i oblikovanje tijela. U Linea Snelli vas učimo i kako brinuti o sebi na pravi način što vas čini zadovoljnom ženom i vraća osmijeh na lice. Jer zadovoljna žena je i sretna žena.

Nama je važno da vas upoznamo, vidimo i saslušamo!

Uz razgovor o željama i očekivanjima, trenutnom životnom stilu, osjećaju u vlastitom tijelu napraviti ćemo analizu vašeg tijela i zajedno definirati jasne i mjerljive ciljeve te odgovarajući program i strategiju do željenog rezultata.

PRIČE KLIJENTICA KOJE SU USPJEŠNO OBLIKOVALE TIJELO

linea-snella-prica-o-uspjehu

Sve priče o uspjehu pogledajte ovdje

PISMENO JAMSTVO ZA DOGOVORENI REZULTAT

Kada je rezultat postignut, Vaš program je zaključen. Nema iznenađenja, a prije svega nema nadoplata. Pismena garancija vrijedi za kompletan program mršavljenja “Snelly Star

Kada s terapueticom definirate svoje ciljeve, potpisujemo garanciju za uspjeh. Pismenom garancijom određujemo centimetre, koji moraju biti izgubljeni po cijelom tijelu. Program traje dok se ne postigne rezultat. Bez nadoplate!

  • pismeno jamstvo za uspjeh
  • garanciju kvalitete usluge
  • garanciju trajnosti rezultata
  • garanciju najbolje cijene u odnosu na kvalitetu

U LINEA SNELLI MI BRINEMO O VAMA

U Linea Snelli niste sami, kroz naš holistički i individualni pristup mi brinemo za vas i zajedno dolazimo do vašeg željenog cilja. Uz vas je cijelo vrijeme terapeutica koja pokazuje i prati vaše vježbanje, savjetuje vas, rado odgovara na sva vaša pitanja i motivira vas.

Zato tih 50 minuta želimo da se maksimalno opustite u našoj oazi za žene i da se mi posvetimo vama kako bi zajedno zadovoljni došli do cilja.

terapije-Thermoslim-linea-Snella-mrsavljenje-oblikovanje-tijela-vitka-linija

THERMOSLIM – Temp. 37°C, IR zrake, 20 minuta vježbanja, Sagorijevanje do 1500 kCal

bodywarm-linea-snella-mrsavljenje-oblikovanje-tijela

BODYWARM – Temp. 37°C, Kromoterapija, Vlažni medij, Ozonoterapija, Aromaterapija

linea-snella-oblikovanje-tijela-the

THERMOBIKE – 20 minuta, Infracrvene zrake, Za zanosna bedra i bokove


Nudimo mogućnost obročnog plaćanja: Amex, Diners, Zagrebačka banka (Maestro i Master), Privredna banka (Maestro, Master i Visa) do 12 rata bez kamata.

POGLEDAJTE VIDEOZAPISE NA NAŠEM YouTube KANALU:

Besplatno savjetovanje

 

Skrij
Besplatno savjetovanje
Ispunite prijavni obrazac
i osigurajte svoj termin za
Besplatno savjetovanje
x Uspešno ste se prijavili na e-novice.

Hvala!

x Prijava je bila uspešno oddana.

Hvala!

Online kolačići

Web stranica www.bigbang.si koristi kolačiće za pružanje on-line usluga, analizu korištenja, sustave oglašavanja i funkcionalnost, kojih bez kolačića ne bi mogli ponuditi. Klikom na gumb "DA" prihvaćate njihovu instalaciju. Više o kolačićima možete pročitati ovdje.

DA