1. foto session │ 2021.

Piše: Linea Snella, 10.02.2021.  |  Fotografiranje, friziranje, šminkanje…

Ponovo smo u akciji u našoj već poznatoj bijeloj košulji i trapericama 🙂Na ovakvom druženju našim klijenticama koje uspješno završe svoj program i ostvare svoj cilj, poklanjamo profesionalno slikanje, šminkanje i frizuru.

Linea-Snella-foto-session

Foto session u Linea Snelli

Naše zvijezde su Danijela Jelić i Erika Kavić koje su uspješno transformirale svoje tijelo i ne mogu sakriti zadovoljstvo postignutim rezultatom. Priču o uspjehu Erike Kavić možete pročitati OVDJE.

Odlično se osjećamo kada našim klijenticama za uspješno završen program oblikovanja tijela poklonimo profesionalno šminkanje i frizuru by Fensi Šmensi  

Na kraju sve to zaokružimo trajnom uspomenom by Drago Posavec.

U GALERIJI POGLEDAJTE NEKE OD FOTOGRAFIJA:

Tajna uspješnih žena – iz dana u dan biti bolja verzija sebe

Svjesni smo užurbanog stila života mnogih žena u Hrvatskoj koje pokušavaju žonglirati između poslovnih obaveza, obitelji, partnera i prijatelja. Kako bi bile uspješne potrebno je posvetiti se i svome zdravlju, povećanju energije, održavanju forme i dobrom osjećaju u vlastitom tijelu.

Uspješne i snažne žene znaju da je najbolji put do vlastitog zadovoljstva rad na sebi, bez uspoređivanja s drugima.

Takve žene iz dana u dan u odrazu ogledala žele vidjeti bolju osobu od one koja je bila jučer. Upravo zato, jedna od tajni uspješnih zagrebačkih žena nalazi se na adresi centra Linea Snella, centra koji svojim polaznicama pruža jedinstveni koncept mršavljenja i oblikovanja tijela.

Linea-Snella-foto-session

Osjećate li da je došlo vrijeme za promjenu? 

U Lina Snelli zajedno oblikujemo i njegujemo tijelo i dušu, težimo prema vašim zagarantiranim REZULTATIMA i veselimo se vašem uspjehu.

Pozivamo Vas na besplatno i neobvezujuće savjetovanje u najbliži Linea Snella centar.

Besplatno savjetovanje
Skrij
Besplatno savjetovanje
Ispunite prijavni obrazac
i osigurajte svoj termin za
Besplatno savjetovanje
x Uspešno ste se prijavili na e-novice.

Hvala!

x Prijava je bila uspešno oddana.

Hvala!

Online kolačići

Web stranica www.bigbang.si koristi kolačiće za pružanje on-line usluga, analizu korištenja, sustave oglašavanja i funkcionalnost, kojih bez kolačića ne bi mogli ponuditi. Klikom na gumb "DA" prihvaćate njihovu instalaciju. Više o kolačićima možete pročitati ovdje.

DA