Tražila sam individualni pristup

Piše: Rujana Lukač, travanj, 2019.  | Individualni pristup

Dugo sam tražila svoje mjesto za vježbanje. Ono nešto što će me osvojiti, privući da to radim kontinuirano i da ne odustanem samo tako. Nisam baš tip koji voli teretanu ili grupno vježbanje i tražila sam više individualan pristup i vježbanje koje mi je zanimljivo i koje nije uvijek isto.

Individualan pristup - Linea Snella

Po prirodi sam i kreativac pa mi paše dinamika i u samim vježbama koje su u Linei raspoložive. O svom tijelu uvijek treba brinuti, a kilaža nije jedini razlog zbog čega treba početi vježbati i to bar 2 puta tjedno. Uz to treba paziti i što jedete i koliko pijete tekućine.

Individualni pristup i savjetovanje

Ukoliko nemate tih znanja u Linea Snelli će vas posebno savjetovati što jesti i u kojim količinama, shodno razgovoru i upitnicima koje ćete kod njih proći. Na temelju toga radi se vaš indidivualan plan kojeg vjerno slijedite. O Linea Snelli sam čula puno lijepih stvari i bitno mi je bilo tko stoji iza cijelog tog koncepta pa sam se dala u istraživanje i dogovorila svoje prvo savjetovanje.

Kada sam prvi put došla u Lineu Snellu, osjećaj novog i drugačijeg zainteresirao me je da se odlučim na vježbanje 2-3 puta tjedno. Ono što mi je posebno bilo bitno nije naglasak na skidanju mojih kila, jer s kilažom nemam problema,  već na moje vrijeme koje odvajam da budem fit i zadovoljna i vrijeme u kojem se opuštam svaki put nakon vježbanja.

Ovdje se ne vježba 45 minuta ili sat vremena što mi je bilo uvijek naporno u nekim fintess studijima ili teretanama. Ovdje je naglasak na termo “kapsulama” u kojima u puno kraćem razdoblju postižeš odlične rezultate.

Individualan pristup - Linea Snella

Priznajem da mi prvih par puta nije bilo lako vježbati i da sam bila u otporu, ali iz mjeseca u mjesec ovakvo vježbanje postala mi je rutina u kojoj uživam, a vježbanje mi nije muka već veselje. Jako sam ponosna i na vježbanje na vibro plateu, koji mi se u početku činio kao nemoguća misija koja trese svaku stanicu tijela, dok nisu došli prvi rezultati, vidljivi na mom tijelu, kada sam prešla strah od toga da ja na njemu ne mogu vježbati ili da mi je to preteško.

Sada većinom vježbam na vibroplateu i koristim ostale tretmane koji su na raspolaganju pogotovo ako imate problem s celulitom. S rezultatima sam jako zadovoljna, nakon 12 mjeseci zavoljela sam vježbanje i znam da sam napravila veliku stvar, ne samo za svoje tijelo već i za svoj unutarnji balanas.

Svima nam treba vrijeme za sebe, onih par sati tjedno, kada se posvetiš sebi, a ovo je savršeno mjesto upravo za to: doći, vidjeti, vježbati i na kraju uživati u Linei Snelli.

Preporučila bih svakoj ženi, pogotovo onima koje imaju malu djecu, da odvoje vrijeme za sebe, da prihvate vježbanje kao osobnu higijenu, baš kao što je to pranje zubi koje se redovito kontrolira i koje je vrlo važno za naše zdravlje te da krenu s programom u Linea Snelli koji njima najbolje odgovora.

Na kraju, odabirom dodatnih tretmana lifmne drenaže ili kavitacije bitno ćete poboljšati svoj izgled, a svima nam je važno da budemo zadovoljne sa sobom.

Zato misli na sebe i posjeti Linea Snellu!

Individualan pristup - Linea Snella

Osjećate li da je došlo vrijeme za promjenu? 

U Linei zajedno oblikujemo i njegujemo tijelo i dušu, težimo prema vašim zagarantiranim REZULTATIMA i veselimo se vašem uspjehu.

Pozivamo Vas na besplatno i neobvezujuće savjetovanje u najbliži Linea Snella centar.

Besplatno savjetovanje
Skrij
Besplatno savjetovanje
Ispunite prijavni obrazac
i osigurajte svoj termin za
Besplatno savjetovanje
x Uspešno ste se prijavili na e-novice.

Hvala!

x Prijava je bila uspešno oddana.

Hvala!

Online kolačići

Web stranica www.bigbang.si koristi kolačiće za pružanje on-line usluga, analizu korištenja, sustave oglašavanja i funkcionalnost, kojih bez kolačića ne bi mogli ponuditi. Klikom na gumb "DA" prihvaćate njihovu instalaciju. Više o kolačićima možete pročitati ovdje.

DA