NISI GLADNA, SAMO TI JE DOSADNO…

Piše: Snježana Drusany  │  “Sama sebi sam postala najveća motivacija i ništa mi za samu sebe nije teško.”

Nedavno sam vidjela sličan tekst na drušvenim mrežama, netko je na papir formata A4 napisao velikim štampanim slovima: Nisi gladna, samo ti je dosadno! Odlazi! I zalijepio si na vrata od hladnjaka 🙂

Tu se radi o tzv. emocionalnom prejedanju i vjerujem da je najveći dio nas barem jedan period svog života utjehu potražio u hrani i to pretežno slatkoj, masnoj, teškoj, kaloričnoj, jer… eto, tko je vidio utjehu tražiti u kuhanoj brokuli!

Nisam gladna

Iz ovog okršaja između zdravog razuma i emocionalnog prejedanja izašla sam kao pobjednica prije nekoliko godina i sada prolazim pokraj neke hrane kao da ne postoji. Ničeg se ne odričem, no jedem… kako ja volim reći… “s razumijevanjem”… Sama sebi sam postala najveća motivacija i ništa mi za samu sebe nije teško. Svladala sam (napokon 🙂 ) program prehrane koji sam dobila u Linei.S veseljem se spremam i pakiram stvari u ruksak za sutrašnji trening, ne znam što me čeka… Thermobike… možda Thermoslim, sauna, Thermodeka… doista ne znam i to me veseli.

Blog-Snjezana-Linea-Snella

Znate, čak me veseli i vaganje i mjerenje… jer vidim rezultate, doista ih vidim i ne znam kako da vam opišem taj osjećaj. Možda onim Gibbonijevim stihovima… “kako to opisati, ne mogu od sreće disati”. U nepunih mjesec dana morala sam staviti remen na jedne traperice, a u druge sam ušla bez problema (stajale su 2 godine u ormaru, jer “nikada ja u njih više neću…”).

Kada vam se nešto takvo dogodi jednostavno dobijete neki vjetar u leđa, poticaj da idete dalje, da odradite seriju zadanih vježbi, da odvozite tih 20 minuta na Themobikeu i da s nestrpljenjem čekate punih mjesec dana i ono prvo pravo službeno vaganje i mjerenje, kao naš Mirko Filipović pred  meč… :).

Od kada sam ušla u Linea Snellu imala sam osjećaj da sam dobro odlučila, a danas… danas vam mogu sa sigurnošću reći da mi je to bila fantastična odluka! Za danas od mene toliko, a kako sam odlučila svaki puta počastiti vas nekim finim receptom i lijepom afirmacijom, red je da i danas završimo tako. Za afirmaciju sam odabrala nešto jednostavno, ali snažno i lijepo: “Volim svoje tijelo i s ljubavlju brinem o njemu”.

A recept? Fantastične tikvice koje sam ispekla na grill tavi, namazala sirnim namazom (može i posni sir), zarolala, učvrstila čačkalicom i servirala uz cherry rajčice i zelenu salatu. Tikvice sam začinila sa soli, paprom, češnjakom u prahu i par kapi maslinovog ulja. Večera za 10!

Blog-Snjezana-Linea-Snella
Besplatno savjetovanje
Skrij
Besplatno savjetovanje
Ispunite prijavni obrazac
i osigurajte svoj termin za
Besplatno savjetovanje
x Uspešno ste se prijavili na e-novice.

Hvala!

x Prijava je bila uspešno oddana.

Hvala!

Online kolačići

Web stranica www.bigbang.si koristi kolačiće za pružanje on-line usluga, analizu korištenja, sustave oglašavanja i funkcionalnost, kojih bez kolačića ne bi mogli ponuditi. Klikom na gumb "DA" prihvaćate njihovu instalaciju. Više o kolačićima možete pročitati ovdje.

DA