Drage klijentice, zbog protuepidemijskih mjera, privremeno ćemo biti zatvoreni. Pažljivo pratimo situaciju i o bilo kakvoj promjeni ćemo vas informirati putem naše web stranice i Facebooka.

OBAVIJEST O AKTIVNOSTIMA ZA VRIJEME PRIVREMENOG PREKIDA RADA

U Linea Snella centrima pomno pratimo situaciju oko širenju Koronavirusa. U trenutnoj situaciji najvažniji prioritet je zdravlje i sigurnost naših posjetitelja i zaposlenika. Centri su privremeno zatvori te ćemo pomno pratiti situaciju i obavještavati vas o svim promjenama.

U skladu s tim obnoviti ćemo vaše ugovore i omogućiti da po povratku nastavite svoj put prema zadanim ciljevima.

Ako vam u međuvremenu dođe mjesečna rata, molimo vas da je uplatite u skladu s dogovorom sa vašim terapeuticama. Hvala vam na razumijevanju, a u znak zahvalnosti omogućiti ćemo vam 1 terapiju po vašem izboru.

U međuvremenu ćemo se organizirati kako bi vam bili podrška i kad nas nema u centru tako da očekujte Facebook grupu podrške sa savjetima te uputama za naredno razdoblje. Svakako ćemo biti u kontaktu i ako imate bilo koje pitanje nazovite nas na mobitel centra kojeg posjećujete.

Čuvajte se i pazite, a mi se uskoro vidimo da nastavimo gdje smo stale!

Kako nakon ove trenutačne situacije očekujemo pojačan interes za programe mršavljenja i oblikovanja tijela, možete rezervirati svoj termin prijavom na besplatno savjetovanje. Također, saznati ćete i nove pogodnosti koje pripremamo.

Za točan termin ćemo vas povratno nazvati čim saznamo kada počinjemo s radom.

Besplatno savjetovanje

 

Skrij
Besplatno savjetovanje
Ispunite prijavni obrazac
i osigurajte svoj termin za
Besplatno savjetovanje
x Uspešno ste se prijavili na e-novice.

Hvala!

x Prijava je bila uspešno oddana.

Hvala!

Online kolačići

Web stranica www.bigbang.si koristi kolačiće za pružanje on-line usluga, analizu korištenja, sustave oglašavanja i funkcionalnost, kojih bez kolačića ne bi mogli ponuditi. Klikom na gumb "DA" prihvaćate njihovu instalaciju. Više o kolačićima možete pročitati ovdje.

DA