PAUZA OD 5 MJESECI

Piše: Irena Slunjski  │  “Moram priznati da je Linea jako utjecala na mene.”

Danas sam ponovno, nakon pauze od 5 mjeseci, ušla u Linea Snellu. Na novoj lokaciji, prekrasna oaza za žene. Ušla sam u uskoj majici i kratkim hlačama 🙂 Ne zato jer nema više ništa oko struka što bi se valjalo skinuti, nego zato jer je pogled drugačiji. Kasnila sam par minuta, a tri žene su već vrijedno vježbale! Kud prije?!

Blog Linea Snella - Irena Slunjski - povratak

Nedosljednih 5 mjeseci

Pauza je bila 5 mjeseci i u tih 5 mjeseci sam dobila 4,5 kilograma. Nije da nisam bila na „dijeti“ u tih 5 mjeseci, gotovo sam svaki vikend vadila njihov jelovnik ili prijedlog za keto dijetu. I onda bih ujutro krenula sa keto doručkom, a u podne bih pekla pizzu.

Pa kad sam već uništila dan, možemo za večeru palačinke :). I tako su se izmjenjivali tjedni, ja sam nalazila isprike (samo jednom se živi, zar ne?!), i eto 4,5 kilograma nazad. I skužila sam ja odmah da ništa od tog skidanja (a kako mi se sada to čini malenim brojem u odnosu na onih 20 koje sam izgubila prije godinu dana), već da se moram vratiti curama u Lineu. Povremeno sam se osjećala kao neki lik u video igrici. Preskačući neke prepreke, sklanjajući ih sa puta, manevrirala sam najbolje što sam mogla. 

I sad dolazimo do onoga, opet sram, kako ću se vratiti sa viškom kilograma, kako ću im priznati svoje divne prehrambene navike, kako ću im na oči?! Možda je najbolje da im se niti ne vratim, pa nitko neće znati koliko sam vratila kilograma nazad? Ili da probam neki drugi tretman? Opet su se krenule otvarati stranice „skinite 15 kilograma preko noći“. I opet bih se smijala na te naslove, magične tablete, obećavajuće treninge, potpisivanje garancije da ćete u kratko vrijeme izgubiti 100 kilograma, i „mršavite preko noći“ priče.

Sjetila sam nekako da sam to sve već prošla i još prije mjesec dana dogovorila termine za srpanj. Jer, lipanj mi je već bio pun obaveza, a iskreno, mislila sam da ću izgubiti te kilograme, pa da ću doći onakva kakva sam i otišla. Uostalom, razmišljala sam, da nema takvih kao što sam ja, ne bi bilo niti Linee. Dakle, cure će me sigurno sa srećom dočekati 🙂

Blog Linea Snella - Irena Slunjski - povratak

Ana, Silvija i Kaja s osmijehom na licu, rekoh, cure, nemojte vikati samo. Stajem na vagu, 4,5 kilograma više. Ja bih da odmah idemo na cilj od 10 kilograma. Ana kima glavom, neeee, to ti je previše. Idemo na 5 kilograma dolje, to ti je bila taman kilaža. Da ste mi prije dvije godine spomenuli samo 5 kilograma gubitka, rekla bih vam da 5 kilograma izgubim u trenu, sada mi se tih 5 čini planinom! Mjerenje, aha, da, dobila sam i centimetre, jasno, sve u predjelu prsiju i trbuha, jer, zašto bi se to negdje drugdje rasporedilo!? No, eto novosti, dobila sam i centimetar u koljenu! Odmah kreće zafrkancija da je to voda u koljenu i da ćemo to srediti 🙂

Iz daljine mi maše poznato lice,  pa to je kolegica vježbačica, veselimo se susretu, naravno, obje si odlično izgledamo, iako ima još posla s nama! Odajemo si i one male tajne, „da mi je samo doći do…“. Volim žene u Linei. Tako su iskrene, tako autentične.

Blog Linea Snella - Irena Slunjski - povratak

Kreće vožnja bicikla, gonim ga kao da mi život ovisi o tome! Nakon toga, prekrasna kupaonica u novom prostoru, tuširanje, i sauna. Osjećam se preporođeno. S osmijehom na licu napuštam Lineu, najrađe bih odmah sutra opet došla. Ali, ne, imam unaprijed upisane termine, vidimo se opet za dva dana.

Trebala mi je sekunda da sram nestane, da shvatim da je super dok god brinem o sebi, da nisam dopustila da vratim sve kilograme, da nema isprika i da meni zapravo boravak tamo – godi. Trebalo je dvije sekunde da poželim tamo biti stalno. Možda samo na održavanju kilograma. Možda samo na nekim drugim tretmanima koje Linea Snella nudi? Sigurna sam da će se naći nešto i za mene.

S razmakom od dvije godine, moram priznati da je Linea utjecala jako na mene. I ta promjena se ne da opisati. Tu se ne radi o kilogramima ili centimetrima. Tu se radi o načinu života, stilu, stavu, pogledu i osmijehu.

Osjećate li da je došlo vrijeme za promjenu? 

U Linea Snelli zajedno oblikujemo i njegujemo tijelo i dušu, težimo prema vašim zagarantiranim REZULTATIMA i veselimo se vašem uspjehu.

Pozivamo Vas na besplatno i neobvezujuće savjetovanje u najbliži Linea Snella centar.

Besplatno savjetovanje

 

Skrij
Besplatno savjetovanje
Ispunite prijavni obrazac
i osigurajte svoj termin za
Besplatno savjetovanje
x Uspešno ste se prijavili na e-novice.

Hvala!

x Prijava je bila uspešno oddana.

Hvala!

Online kolačići

Web stranica www.bigbang.si koristi kolačiće za pružanje on-line usluga, analizu korištenja, sustave oglašavanja i funkcionalnost, kojih bez kolačića ne bi mogli ponuditi. Klikom na gumb "DA" prihvaćate njihovu instalaciju. Više o kolačićima možete pročitati ovdje.

DA