PEELING ZA LJETNE MJESECE

Hidratizacija kože tijekom ljetnih mjeseci veoma je bitna. Peeling nam pomaže da uklonimo mrtve stanice kože, a ukoliko budete održavali svoju kožu i pravilo je njegovali, vaša koža će ovog ljeta zaista blistati.

Snelly terapeutkinje su za vas pripremile tri recepta za peeling kod kuće. Nanesite ih na kožu kružnim pokretima i ostavite da djeluje 10-20 minuta, a zatim isperite. Ako koristite peeling za lice, obratite pažnju na područje oko očiju. Vaša koža cé vam biti zahvalna.

 

Peeling od kokosa

Priprema je jednostavna, potrebno vam je samo 2 žličice kokosov maslac i 2 žličice grubo ili fino mljevene morske soli. Sastojke dobro promiješajte, a prije pripreme ostavite kokosov maslac neko vrijeme na sobnoj temperaturi. Kokos peeling je pogodan za cijelo tijelo, čak i stopala, a ako ga koristite za lice, pripremite ga s fino mljevenom soli.

Kokosov maslac pomaže koži da zadrži vlažnost, koja je tijekom ljetnih mjeseci veoma važna, posebno za osjetljivu, kožu podložnu aknama, suhu ili mješovitu.

 

Laneni peeling

Također, i ovdje je priprema jednostavna, potrebna je samo 1 žličica mljevenih lanenih sjemenki i 2 žličice ulja (maslinovo ili jojobino). Sjemenske lana imaju izuzetne nutritivne prednosti, između ostalih i dobre Omega 3 masne kiseline.

Peeling će osigurati adekvatnu vlagu, sjaj i mekoću vašoj koži.

 

Solni peeling s medom i limunom

Da bi se pripremio peeling potrebne su samo 2 žličice meda, žličica grubo ili fino mljevene morske soli i sok od limuna. Sve sastojke blago promiješajte. Hranljiva morska sol je bogata mineralima, suplementi meda su u svakom pogledu pravi dar prirode, i sok od limuna sadrži mnogo vitamina C i pomaže eliminaciji tamnih fleka. Solni peeling s medom i limunom je stoga posebno pogodan za masnu kožu, savršeno uklanja bore i znakove starenja.

Nakon redovne upotrebe pilinga (1-2 puta tjedno), vaša koža bit će nježna, sjajna, mekana i vidljivo njegovana. Isprobajte.

 

Slični sadržaj

Pozivamo Vas na besplatno, neobvezujuće savjetovanje
Kontaktirajte nas i dogovorite termin za BESPLATNE Linea Snella konzultacije.
Zajedno ćemo ostvariti vaše ciljeve!