Prvi dan nakon vikenda

Piše: Andreja Tonč, 10.10.2017.  |  Priče u svlačionici 

Oni dani u mjesecu su definitivno u kontekstu Linea Snelle prvi dani nakon vikenda. Ovaj blog je utoliko nešto kao priča iz svlačionice. Ta naša svlačionica je mjesto gdje se međusobno ohrabruje i tješi te se stvaraju nova prijateljstva, a bome i poslovi.

 

blog-andreja-tonc-linea-snella-mrsavljenje-i-oblikovanje-tijela-svlacionici

 

Naime, bio je utorak, prvi jutarnji termin nakon vikenda. Sve žene koje su došle na vježbanje imale su kilogram do čak dva kilograma viška. Moja malenkost je također bila u toj ekipici. Sav trud uložen u tjedne ranije utopio se u 2 čase finog crnog vina. Naravno, još se tu grickalo i sira u kasnim noćnim satima.

Druge priče uključivale su krišku, a možda i dvije torte. Ima tu i jedna priča o pojedenih 15 rafaello kuglica!

Meni je dolazak u Linea Snella-u u stvari jedna dobra ženska priča. Naravno, ta priča uključuje uspone i padove, dobro i loše, radost i tugu. Sve je tu.

 

Priče u svlačionici

Naime, što se u stvari dogodilo. To jutro smo sve došle na naš tretman spremne priznati sve. To je ono što nam je u stvari i svima potrebno, da možemo u tom našem sigurnom okruženju reći da, opet sam jela nedozvoljeno, opet sam pretjerala sa količinom. Osvještavati što nas to stalno tjera da nam hrana bude utjeha.

Ono na što u stvari nismo računale to jutro je da će vaga pokazati baš toliko! Koje razočaranje! Dvije čaše vina i jedan kilogram gore! Dvije kriške torte i dva kilograma više!

Nakon početnog smijanja i prepričavanja vikend dogodovština uključujući i onu da smo očekivale kako će kalorije stečene vinom biti utrošene u nekoj vikend akciji, dolazi do promjene raspoloženja i to onako, kako samo mi žene to znamo izvesti.

Cijela naša drama nastupa u svom punom izdanju! Svlačionica je puna zvukova i emocija, uključujući puno smijeha i živog razgovora, pa sve do tišine i potištenosti.

 

andreja-tonc-blog-linea-snella-mrsavljenje-oblikovanje-tijela-vitka-linija-svlacionici

 

Tada nastaje situacija u kojoj je važna podrška Linea Snella terapeutkinja. Kao i u svlačionici, same bi se prvo samo smijale, pa bi onda vrištale od muke i uvjeravale se kako mi jednostavno ne možemo smršaviti. Međutim, ta stručna podrška koju dobivamo u tim trenucima je iznimno važna. To je onaj dobri glas koji će nas održati pozitivnima i dati snagu da ne zaboravimo kako mi to možemo.

Ponekad nam je dovoljno da samo potvrdimo da znamo što i kako dalje i da se primimo posla. Ponekad moramo ponovno proći kroz plan prehrane, a ponekad nam treba više slušanja i razgovora.

Na ovaj način i ja želim zahvaliti Heleni, Ani, Kaji, Slađani, Dragani, Emini, Sandri koje svima nama daju podršku u tim ključnim trenutcima. Hvala vam na svakom upozorenju, šali i ohrabrenju!

Andreja Tonč

 


Osjećate li I Vi da je došlo vrijeme za promjenu? Pozivamo vas na uvodno savjetovanje, koje je besplatno i potpuno neobvezujuće.

U opuštenoj atmosferi ćete s kvalificiranom Snelly terapeutkinjom porazgovarati o povijesti vaše tjelesne težine, trenutnom životnom stilu, načinu prehrane, željama i očekivanjima, a zatim zajedno definirati jasne i mjerljive ciljeve kao i odgovarajuću strategiju do željenog rezultata.

Radujemo se što ćemo se osobno sresti s vama!

Besplatno savjetovanje

 

linea-snella-blagdanski-poklon

Skrij
Besplatno savjetovanje
Ispunite prijavni obrazac
i osigurajte svoj termin za
Besplatno savjetovanje
x Uspešno ste se prijavili na e-novice.

Hvala!

x Prijava je bila uspešno oddana.

Hvala!

Online kolačići

Web stranica www.bigbang.si koristi kolačiće za pružanje on-line usluga, analizu korištenja, sustave oglašavanja i funkcionalnost, kojih bez kolačića ne bi mogli ponuditi. Klikom na gumb "DA" prihvaćate njihovu instalaciju. Više o kolačićima možete pročitati ovdje.

DA