KRENULO JE…!

Piše: Snježana Drusany  │  “Nestrpljivo sam čekala ono – the mjerenje 😀

Nisam ni trepnula, a već je prošlo punih mjesec dana od mog dolaska u Linea Snellu, od mog prvog mjerenja težine, prvog treninga… Nestrpljivo sam čekala ono “the mjerenje” 🙂  da vidimo što smo postigli.

Primijetila sam ja da mi pomalo “plešu” hlače oko struka, oko nogu, da na neke od njih moram staviti remen, no sve to sam stavila onako sa strane, jer ipak je prvo mjerenje ono što čekam. Možda samo umišljam, možda samo želim vidjeti da su mi hlače prevelike, možda sam samo malo manje napuhnuta i tako, nebrojeno tih možda…. Zato sam samu sebe uvjerila – polako, mjerenje će pokazati i potvrditi (ili neće potvrditi) ono što sam naslućivala. 

Blog-Snjezana-Linea-Snella

Priznajem, bilo je doista zanimljivo i turbulentno tih prvih 30-ak dana, jer osim svladavanja programa prehrane, poneke greškice u onom dijelu – “što smo rekli, kada ono ne bi trebala jesti ugljikohidrate?” :), pa preko učenja pravilnog izvođenja vježbi i zaključka da “samo” 20 minuta na Thermobike-u i nije baš “samo” jer zamislite molim vas, ja sam osoba koja se ne znoji, a s mene je tekao znoj! 😀 Nakon 14 dana postala sam i pomalo zabrinuta. Zašto? Kilogrami jednostavno nisu išli dolje! U jednom trenu je čak bilo i 0.5 kg više nego na početku! Neću reći da me hvatala panika, jer nije, ali nije mi baš bilo svejedno…

Brinulo me zašto se to događa, brinulo me što će mi reći u Linei, mislit će da se ne pridržavam plana prehrane, a ja to nikako nisam željela, jer svojski sam se trudila… Tu zabrinutost  primijetile su i moje Snellyce (volim ih tako zvati, draže mi je nego stručne terapeutice i od sada na dalje u svim tekstovima one će biti moje Snellyce) i objasnile su mi da je to sasvim normalno, da je to u redu… jer neke od nas mršave brže, neke sporije, da to ovisi o velikom broju parametara, jer jednostavno sve smo različite, s različitom brzinom metabolizma, različitom mišićnom masom, različitim stupnjem skupljanja vode u organizmu i da budem ustrajna, nema posustajanja! Samo hrabro, dan po dan…
Tako je i bilo!

Krenulo je – prvo mjerenje

Ja doista imam usporen metabolizam (pijem godinama tablete za štitnjaču koja usporeno radi), sklona sam nakupljanju vode naročito u nogama, imam povišeni krvni tlak, moja mišićna masa je poprilična….tako da je trebalo vremena da pokrenemo “uspavanog diva”..  A kada su kilogrami krenuli u minus, toliko sam bila sretna, zadovoljna, ponosna i zato vam je sada jasnije zašto sam s nestrpljenjem čekala mjerenje.
I došao je taj dan. 
S nestrpljenjem sam odradila trening i tada…glazba za moje uši 🙂 
Snježana, imamo ravno 2,10 kg manje i skinuli smo 27 cm!
Yesssss!!!!!!!! U meni je sve vrištalo od sreće!

Dok ovo pišem kilogrami i dalje idu dolje, meni osmijeh ne silazi s lica, sve bolje se osjećam, motivacija sve više raste, u boljoj sam formi, jednostavno uživam u rezultatima, ma što rezultatima!….uživam u novoj ja, u ovome što mi se događa, uživam u broj manjoj odjeći, uživam u pripremi obroka, uživam u sebi, sretna sam zbog odluke da odem u Linea Snellu, ponosna sam jer moja okolina primjećuje promjene na meni, a tek sam počela 😉
I bolje da sada završim ovaj tekst jer ću sigurno još jedno stotinjak puta spomenuti koliko uživam 😀 

Do idućeg puta lijepo vas sve pozdravljam uz jednostavnu, ali moćnu afirmaciju: “Svoju idealnu tjelesnu težinu postižem lako i bez napora”. 

Besplatno savjetovanje
Skrij
Besplatno savjetovanje
Ispunite prijavni obrazac
i osigurajte svoj termin za
Besplatno savjetovanje
x Uspešno ste se prijavili na e-novice.

Hvala!

x Prijava je bila uspešno oddana.

Hvala!

Online kolačići

Web stranica www.bigbang.si koristi kolačiće za pružanje on-line usluga, analizu korištenja, sustave oglašavanja i funkcionalnost, kojih bez kolačića ne bi mogli ponuditi. Klikom na gumb "DA" prihvaćate njihovu instalaciju. Više o kolačićima možete pročitati ovdje.

DA