SNAGA JE U VAMA

Piše: Snježana Drusany  │  “Pojačali smo tempo.

Još malo i na cilju sam. Neizmjerno sam sretna, ponosna na sebe, zahvalna mojim terapeuticama, mojim Snellycama.

Pojačali smo tempo. Nakon 3 mjeseca mogu slobodno reći da sam u potpunosti svladala plan prehrane, koji mi je ukoliko se sjećate mojih prvih tekstova, pomalo  zadavao glavobolju :).

Blog-Snjezana-Linea-Snella

Thermobike

Naučila sam koliko, kada i što jesti, što je fantastično, jer to je sada postao moj način života.  Vesele me brojke koje vaga pokazuje, veseli me sve manje i manje centimetara koje pokazuju mjerenja, veseli me to što postajem zdravija, što moje tijelo postaje sve utegnutije, blistavije, ljepše… koža mi je nježnija, svježija… što zbog vježbi, što zbog one fantastične saune o kojoj sam već pisala. Baš sam zadovoljna, onako kako bi ja rekla – baš baš! 🙂

Osoba sam koja voli fizičku aktivnost, pa s lakoćom prihvaćam  svaku dodatnu vježbu, svaki povećani broj ponavljanja, jer znam da mi čine dobro. Kroz zabavu znam onako malo “prigovarati”: “Jaoooo, ma tko će to sve odraditi?!” , ali duboko u sebi se veselim jer znam kolika je dobrobit od toga. 

Otprilike je tako bilo i danas, jer danas je bio dan za Thermobike! Krenula sam kao i obično, no nakon prve 2-3 minute shvatila sam da ide malo teže. Ok, imala sam pauzu od par tjedana, pa nisam u formi, ali nije to bio razlog… 🙂

Ostala sam ja i dalje u formi, ali danas je bio na redu novi “level”, malo teži. Dobila sam i upute: “Prati ekran i pazi samo da ti otkucaji srca ne pređu 150!”

 (Volim što moje terapeutice brinu toliko o meni, o tome da ispravno radim vježbe, da odradim sve što je zadano za taj dan. jer znam da mi žele najbolje, a volim i to što na treningu nema “labavo” :). Možemo se mi i šaliti i smijati i brbljati, na kraju krajeva žene smo, kako mislite da budemo tiho…hahahahaha i uvijek je toliko dobra i lijepa energija, ali raditi se mora. Zato i jesmo tamo, da postignemo ono što toliko želimo, lijepu liniju, manje kilograma i to na najljepši i najbolji mogući način.)

No vratimo se na Thermobike i moju vježbu. Koji osjećaj! 

Koliko god da sam mislila kako neću izdržati, da minute nekako sporije idu nego obično, odradila sam trening, odradila sam tih svojih 20 minuta, uz bodrenje same sebe: “Ajde, ajde, možeš ti to, kasnije ćeš si biti zahvalna!”

Znoj je tekao, osjetila sam svaki mišić na nogama, čak i one mišiće za koje nisam niti znala da ih imam 🙂 , osjetila sam ih kako rade, kako se naprežu, osjetila sam onaj slatki osjećaj pobjede nad blokadama u glavi koje su me sputavale da uživam u vježbi.

Snaga za sve izazove u životu je u nama samima, pa čak i za tako nekima manje bitne “sitne” pobjede na dnevnoj bazi. Ali svaka ta sitna pobjeda čini jednu veliku cjelinu koja nam oblikuje život… I ova moja današnja  pobjeda je samo moja, meni bitna i pomogla mi je da sam dobre volje cijeli dan. U trenutku dok ovo pišem noge ne bole, nema upale mišića jer Thermobike i je tako dizajniran da nam njegovo zagrijavanje tokom vježbanja  ne pomaže samo u 4x bržem postizanju rezultata, već ta toplina priprema mišiće za napor…

A koliko sam zadovoljna rezultatima i koliko vjerujem da je doista sve moguće, otkrit ću vam što sam maloprije, upravo pije pisanja ovog teksta učinila… izvadila sam iz jedne davno pospremljene vrećice (kad kažem pospremljene, mislim stavljene u najudaljeniji kut mog kutnog ormara, onog u koji se do pola moram zavući da bi došla do nečega… 🙂 ) uske bijele hlače, ponosno se nasmijala i samoj sebi rekla: “Zamisli se u njima za mjesesc dana.”

Jesam! Odlično mi stoje!

Do idućeg teksta pozdravljam vas od sveg srca uz dvije afirmacije koje vam mogu pomoći tijekom treninga:

– Vježbanje revitalizira moje tijelo i osvježava moj um, sve vježbe radim s lakoćom i bez napora.

– Ja sam fit, ja sam vitalna, ja se osjećam fantastično!

 

Besplatno savjetovanje
Skrij
Besplatno savjetovanje
Ispunite prijavni obrazac
i osigurajte svoj termin za
Besplatno savjetovanje
x Uspešno ste se prijavili na e-novice.

Hvala!

x Prijava je bila uspešno oddana.

Hvala!

Online kolačići

Web stranica www.bigbang.si koristi kolačiće za pružanje on-line usluga, analizu korištenja, sustave oglašavanja i funkcionalnost, kojih bez kolačića ne bi mogli ponuditi. Klikom na gumb "DA" prihvaćate njihovu instalaciju. Više o kolačićima možete pročitati ovdje.

DA