TU SMO ZA VAS!

Poštovane, s veseljem vas obavještavamo da opet otvaramo naša vrata u ponedjeljak 04.05.2020. S obzirom na protuepidemijske mjere koje su još uvijek na snazi, uskladili smo se s preporukama HZJZ.

Vidljive obavijesti.

 Za sve djelatnike i klijente prije ili neposredno nakon ulaska, na vidljivom mjestu, postavili smo informacije o higijenskim postupcima i osigurali dostupnost dozatora za dezinfekciju ruku.

Telefonsko informiranje.

Prije dolaska, klijentice telefonski informiramo o protokolima potrebnim za dolazak u Linea Snellu, te ih se upućuje da dolaze bez pratnje i s vlastitom maskom na licu.

Dezinficijens.

 U ulaznim prostorima, pultovima za obavljanje plaćanja usluga te u random prostoru nužno je na raspolaganje postavljanje dozatora s dezinfekcijskim sredstvom (na bazi alkohola u koncentraciji ne manjoj od 70 %).

Zaštitne pregrade.

 Recepcijski prostor odijeljen je pregradom od pleksiglasa. 

Čekaonice. 

Sjedeća mjesta u prostoru za čekanje rasporedili smo tako da zadovoljavaju mjere fizičke udaljenosti. 

Fizičko distanciranje.

U poslovnim prostorima osiguran je međusobni razmak od 1,5 metara između svih osoba koje se u jednom trenutku nalaze u centru. Maksimalni broj osoba u centru je 5. 

Papirnate maramice i jednokratni materijal.

 Osigurali smo maramice i ostali jednokratni materijal, opremu i sredstava za čišćenje, pranje i dezinfekciju.

Prozračivanje. 

Sve prostorije će se često provjetravati. 

Sanitarni čvorovi.

Osiguranno je pravilno čišćenje i higijena. 

Naručivanje.

 Naručivanje se obavlja telefonski u dogovoru s Linea Snella terapeutima.

Podaci o klijenticama. 

Preko našeg bookinga zabilježavamo dolazak klijentice u centar, kontakt podatke (broj mobitela) i vrijeme napuštanja salona. 

Maske za lice za klijente.

 Klijenticama se preporuča nošenje maski za lice.

Obavljanje usluge. 

Linea Snella terapeuti će nositi maske kod obavljanja usluge uz pažnju na higijenu i dezinfekciju ruku. Blazinice kod Thermoslima, te ručnici odlažu se u poseban spremink te peru na visokim temperaturama (60°C ili više). 

Nakon svakog klijenta obavezno se dezinficiramo kapsulu, stol, aparate, te sve druge površine na kojoj se obavlja terapija.  Tijekom pružanja usluge Linea Snella terapeut će držati najveću moguću udaljenost koja ne ometa obavljanje usluge.

Odlaganje otpada. 

Sav eventualni otpad nastao prilikom pružanja usluge odložiti ćemo u za to predviđene kante za otpad s odgovarajućim poklopcima. U kante za otpad će se uložiti 2 vreće. 

Dezinfekcija prostora.

Pribor, opremu te površine s kojima je klijent bio u kontaktu čisti se I dezinficira nakon svakog klijenta, na kraju smjene ili češće ako je vidljivo uprljano sekretima (znoj, tjelesne tekućine I sl.). Čišćenje prostora provodi se na uobičajen način učestalijom dinamikom, odnosno između svake smjene.

Dezinfekciju radnog mjesta (aparati, stol za masažu, stolice, rukohvati) provodi se svakog klijenta. Kako bi se smanjio rizik infekcije, dezinficijensom se učestalije brišu kontaktna mjesta, odnosno telefoni, kvake na vratima, tipkovnice, blagajne i slično. 

Dolazak drugih osoba. 

Dolazak drugih osoba (npr. majstora, kurira, dostavljača) organizira se na način da se prije dolaska te osobe telefonski najave. Tada se provjerava ima li osoba simptome (povišena tjelesna temperatura, kašalj, otežano disanje/kratak dah, grlobolja, poremećaj osjeta njuha i okusa) i je li imala kontakt s oboljelima. Nenajavljene stranke smiju samo iznimno ući uz prethodnu provjeru o mogućim simptomima i o kontaktu s oboljelima.

Dodatne upute i mjere u Linea Snella centrima do 01.06.2020. te se nakon toga ponovno usklađivati s preporukama:

  1. PROMJENA RADNOG VREMENA: Raditi ćemo svaki dan od 7:00 – 20:00, uz pauzu od 13:00-14:00 sati.
  2. BROJ KLIJENTICA: Maksimalni broj klijentica u jednom trenutku u centru je 3.
  3. OBUSTAVA ODREĐENIH TRETMANA: U početku se dozvoljava korištenje THERMOSLIM kapsule te dio kozmetičkih tretmana (radiofrekvencija, kavitacija, kriolipoliza, termodeka, limfna drenaža), dok se terapijska sauna BODYWARM odgađa do novih uputa HZJZ. Odmah ćemo ubaciti sve tretmane čim će to biti moguće.
  4. DEZINFEKCIJA: Molimo vas da pri ulazu u centar dezinficirate svoje ruke i obuću.
  5. DEZINFEKCIJA PROSTORA: Mi ćemo prostor stalno dezinficirati i čistiti s najvećim fokusom na naše aparate.
  6. MASKE: Molimo vas da u centar ponesete svoju masku i koristite je za vrijeme svog boravka. Masku možete skinuti za vrijeme vježbanja u Thermoslimu.
  7. ODJEĆA ZA VJEŽBANJE: s ciljem što kraćeg zadržavanja, molili bi vas da dolazite već obučene za THERMOSLIM.
  8. GARDEROBA: S ciljem što kraćeg zadržavanja, preporučamo samo kratko koristiti prostore garderobe.
  9. TUŠ: S ciljem što kraćem zadržavanja, preporučamo ne koristiti tuševe. Ukoliko se potreba za tuširanjem pojavi, osigurati ćemo redovitu dezinfekciju i čišćenje prije i poslije korištenja.
  10. SAVJETOVANJE: Savjetovanje će se odvijati preko Zooma sa osobnim terapeutom, dok će mjerenje biti usklađeno s HZJZ mjerama te što kraćim bliskim kontaktom.

Mi ćemo učiniti apsolutno sve što je u našoj moći kako bismo vam osigurali ugodan i siguran boravak u naši Linea Snella centrima uz, naravno, vrhunsku uslugu na kakvu ste navikli. Stojimo vam na raspolaganju za sva pitanja, nedoumice, savjete, čak i strahove ili bojazni…

 Vas pozivamo da budete odgovorne prema sebi i prema drugima, da imate razumijevanja prema novonastaloj situaciji te da poštujete mjere koje su tu kako bismo zaštitili zdravlje sviju nas. A to možemo samo zajedničkim snagama!

Veselimo se vidjeti vas! 

Vaša Linea Snella Hrvatska 

Besplatno savjetovanje

 

Skrij
Besplatno savjetovanje
Ispunite prijavni obrazac
i osigurajte svoj termin za
Besplatno savjetovanje
x Uspešno ste se prijavili na e-novice.

Hvala!

x Prijava je bila uspešno oddana.

Hvala!

Online kolačići

Web stranica www.bigbang.si koristi kolačiće za pružanje on-line usluga, analizu korištenja, sustave oglašavanja i funkcionalnost, kojih bez kolačića ne bi mogli ponuditi. Klikom na gumb "DA" prihvaćate njihovu instalaciju. Više o kolačićima možete pročitati ovdje.

DA