LJUBAV NA DRUGI POGLED

Piše: Snježana Drusany  │  “Vježbanjem ne mijenjamo samo naše tijelo, već mijenjamo svoje misli, svoje stavove, svoja raspoloženja”

Vibrirajuća platforma (vibro plate) i ja… to doista nije bila ljubav na prvi pogled, ali na drugi… je postala fatalna 🙂

Došavši u Linea Snellu u samim počecima, bila sam koncentrirana na gubitak centimetara, kilograma, na Thermoslim, Thermobike, saunu, na plan prehrane i nije me zanimalo ništa van tih okvira. Posvetila sam im se u potpunosti. Vježbajući u Thermoslimu, povremeno mi je pao pogled na zanimljivu spravu koja je stajala u kutu dvorane, no pravila sam se da ju ne vidim 😀 

Blog-Snjezana-Linea-Snella

Vibro plate

Krajičkom oka sam pratila  žene koje su vježbale na njoj,…no nije to za mene, zaključila sam. I to je bio kraj priče o Vibro plateu, što se mene ticalo…. 😀  I kako to obično biva u životu i kako nikad ne bi trebale reći – nikad! , tako su me neki dan na samom početku treninga, moje terapeutice, moje Snellyce dočekale riječima: “Snježana, danas si na Vibro plateu!”

“Tko? Ja?!”

“Da!” bilo je kratko i jasno. 

Ok… tko preživi pričat će… hahahahaha

Nakon detaljnog upoznavanja sa spravom, objašnjenjem što radim ja, što radi sprava, krenule smo…. Terapeutice mi objasne vježbu, ja odradim, one prate radim li ju ispravno, idemo dalje…

Jednostavno, kratko i jasno.  Najveći dio vježbi mi je bio poznat, ionako sam ih 2x tjedno radila u Thermoslimu, dodali smo samo plank, ženske sklekove i još neke…..i da skratim – Vibro plate me o-du-še-vio!!!!! Zato i kažem da nije bila baš ljubav na prvi pogled, ali na drugi je doslovce bila fatalna.  puta?”

Onaj osjećaj za vrijeme treninga kad osjetite kako se tijelo kreće, kako mišići rade, kako se oblikuju, dobivaju definiciju, tonus, kako se topite, kako celilit plače i oprašta se s vama.i onaj osjećaj nakon treninga kad osjetite blagi umor, ali su um, duh i tijelo zadovoljni, a vi imate osmijeh na licu….ne znam mogu li vam to sve riječima opisati.  I nakon toga sauna… ❤ Nakon treninga samo sam rekla: “Wow! Mogu li ja ovo sve ponoviti i idući puta?”

Blog-Snjezana-Linea-Snella

Pitate li se što je Vibro plate odnosno vibrirajuća platforma, objasnit ću vam to onako kako sam ja otprilike shvatila. Radi se o spravi na kojoj izvodite različite vrste vježbi uz određene stupnjeve vibracija, što sve zajedno omogućava brže, efikasnije, progresivno mršavljenje jer štedi i do 85% potrebnog vremena i napora u usporedbi s klasičnim vježbanjem. 

U početku bi vas te vibracije mogle malo “zbunjivati” jer ćete više obraćati pažnju na njih nego na vježbanje, no vrlo brzo, već nakon nekoliko trenutaka shvatite da se trebate opustiti i više ih niti ne primjećujete, vi radite svoje, platforma radi svoje i rezultati su fantastični! Jedva čekam idući trening!

Besplatno savjetovanje
Skrij
Besplatno savjetovanje
Ispunite prijavni obrazac
i osigurajte svoj termin za
Besplatno savjetovanje
x Uspešno ste se prijavili na e-novice.

Hvala!

x Prijava je bila uspešno oddana.

Hvala!

Online kolačići

Web stranica www.bigbang.si koristi kolačiće za pružanje on-line usluga, analizu korištenja, sustave oglašavanja i funkcionalnost, kojih bez kolačića ne bi mogli ponuditi. Klikom na gumb "DA" prihvaćate njihovu instalaciju. Više o kolačićima možete pročitati ovdje.

DA