MI ŽENE SE TAKOĐER VOLIMO I ZABAVLJATI!

Opuštanje i ZABAVA važni su elementi uravnoteženog života. Pune nas novom energijom i zaletom, zato ih ne smijemo zanemarivati. Kako bi vam malo pomogli, za vas smo odabrali nekoliko jednostavnih ideja za kvalitetno provođenje slobodnog vremena – kako sa samom sobom, tako i sa svojim partnerom ili većom grupom ljudi. Upotrijebite kreativnost i maštu.

Kada ste sami sebi najbolje društvo

– Romantična, ‘solo’ večer.

Nakon napornog dana nadasve prija potpuno opuštanje. Upalite svijeću, napunite kadu, dodajte najdražu kupku te si natočite čašu prirodnog soka ili kvalitetnog vina. Ako možete negdje pronaći i svoj tinejdžerski dnevnik, večer će biti više nego potpuna. Tako ćete se prisjetiti svih ciljeva, želja i osjećaja koji su vas pratili u prošlom razdoblju. Potražite razloge zbog kojih ste izgubili crvenu nit do svojih snova. Tako možete ponovno zapaliti skrivenu vatru na putu do vaših već zaboravljenih, osobnih ciljeva.

Ako takav dnevnik nemate, svakako ga osmislite. On je naime zahvalan sugovornik, vjeran prijatelj i pouzdan kompas u svakoj životnoj situaciji.

linea snella zene i opustanje

– Knjige nam otvaraju nove svjetove.

Iako živimo u doba interneta, čitanje knjiga još je uvijek vrlo važno za intelektualni i osobni razvoj pojedinca. Najveće ideje u povijesti čovječanstva našle su svoje mjesto upravo na stranicama knjiga. Dobra knjiga može nas u mislima odvesti u krajeve, kako realne tako i one iz mašte, koje još nismo posjetili. Može nas premjestiti i u druga vremenska razdoblja, koja sami nikada ne bismo mogli doživjeti. Čitanje nudi intimno vrijeme za sebe, u kojem se možemo udubiti u vlastite misli. Tako zaboravljamo na stresan dan jer čitanje odlično smiruje. Kažemo da put prema znanju i svjesnosti započinje okretanjem stranica. Zato brzo odaberite sljedeću knjigu i okrenite prvu stranicu.

linea snella zene i opustanje

Zabavljajte se s partnerom

Svakako se lijepo zabavljati i udvoje zar ne? Ako istovremeno probudimo još koju zaboravljenu emociju, još bolje zar ne? Sjećate li se još uvijek početka vaše veze, zaljubljenosti i prisnih romantičnih trenutaka? Da, nekad je buđenje osjećaja također i stvar prioriteta i odluke. Svakako za ostvarivanje donjih ideja ne trebate velike pripreme. Zato bez izgovora!

– Pripremite si romantično jutro.

Ujutro ustanite prije partnera te mu pripremite njegov omiljeni doručak. Nakon doručka priuštite si duže izležavanje, čitanje u krevetu ili stvaranje zajedničkih planova. Još bolja alternativa je da zajedničkim snagama što jače izgužvate posteljinu. Zadovoljna žena = zadovoljena žena. Svakako isto vrijedi i za muškarce.

linea snella zene i opustanje

– Napišite mu ljubavno pismo.

Razmislite…vaš partner to sigurno ne očekuje. Zato će mu takvo iznenađenje zasigurno nacrtati osmijeh na licu te mu ubrzati otkucaje srca. Također se možete pobrinuti i za vaše potomke – ljubavna pisma su i dragocjena uspomena. Trebate poticaj? Možda inspiraciju pronađete u donjim redovima. Svakako upotrijebite i malo vlastite prosudbe.

Napoleon svojoj Josephine

Probudio sam se s mislima o Tebi. Tvoj lik i opojna večer koju smo jučer proveli, unijeli su nemir u moje osjećaje. Slatka jedinstvena Josephine, kakav neobičan utjecaj imaš na moje srce!

– Pripremite si papiriće iznenađenja.

Trebate li malo više poticaja za ostvarivanje želja? Na papiriće napišite svoje želje (što god bi voljeli raditi udvoje – masaža, kuhanje, strast pod plahtama, filmska večer, noćna šetnja oko jezera, večera u omiljenom restoranu,…), presavinite ih te stavite u čašu, vrećicu ili kutiju. Svaki tjedan izvucite jedan kupončić te si ostvarite želju.

linea snella zene i opustanje

– Začinite spolni život

Kolo užitka slična je igra kao i kolo sreće. Ako imate vremena i znate kako, kolo možete napraviti i sami. Alternativa kotaču mogu biti kuverte. Na papiriće napišite vruće krevetne užitke, ideje ili poze. Papiriće stavite u kuverte koje označite brojevima od 1 do 6. Zatim bacajte kocku. Broj koji padne određuje kuvertu iz koje ćete uzeti papirić. Hrabro u akciju!

Osjećate li da je došlo vrijeme za promjenu? 

U Linea Snelli zajedno oblikujemo i njegujemo tijelo i dušu, težimo prema vašim zagarantiranim REZULTATIMA i veselimo se vašem uspjehu.

Pozivamo Vas na besplatno i neobvezujuće savjetovanje u najbliži Linea Snella centar.

Besplatno savjetovanje

 

Skrij
Besplatno savjetovanje
Ispunite prijavni obrazac
i osigurajte svoj termin za
Besplatno savjetovanje
x Uspešno ste se prijavili na e-novice.

Hvala!

x Prijava je bila uspešno oddana.

Hvala!

Online kolačići

Web stranica www.bigbang.si koristi kolačiće za pružanje on-line usluga, analizu korištenja, sustave oglašavanja i funkcionalnost, kojih bez kolačića ne bi mogli ponuditi. Klikom na gumb "DA" prihvaćate njihovu instalaciju. Više o kolačićima možete pročitati ovdje.

DA