Postanite partner – otvorite Linea Snella centar

Svi želimo vitko i lijepo oblikovano tijelo, ne samo zbog estetskog nego i zbog medicinskog aspekta. Istina je, da gojaznost postaje najozbiljniji medicinski izazov u današnjom razvijenom svijetu – vezane bolesti su drugi najčešći uzrok smrti.

Potražnja za cijelokupnim i kvalitetnim rješenjima u izazovima sa prekomjernom težinom i neuravnoteženim načinom života se zbog toga povećava svaki dan. Industrija mršavljenja i oblikovanja tijela je zato brzo rastuća industrija koja će i dalje rasti zbog visokih stopa pretilosti, posebno među ženama.

 

 

Centri Linea Snella – konkretno i cijelokupno riješenje za svaku suvremenu ženu

U gotovo 30 godina rada, LineaSnella Group, osnovana u Italiji, je razvila jedinstvenu Linea Snella® metodu, koja se smatra kao jedna od najprofesionalnijih, sveobuhvatnih, tehnički i organizacijski najnaprednijih metoda iz područja mršavljenja i oblikovanja tijela na svijetu.

Linea Snella metoda je spoj talijanskog osjećaja za ljepotu, vrhunskih uređaja, visokog standarda izvrsnosti, najsuvremenijih estetskih pristupa, visoko kvalificiranih terapeuta i konzultanta i 30-godišnjih iskustava na najzahtjevnijim tržištima. Tisuće zadovoljnih žena, u više od 120 centara diljem svijeta, je već uspješno transformiralo svoje tijelo i cjelokupno poboljšalo kvalitetu života. 

 

Linea Snella partner – postizanje zagarantiranih rezultata brže, udobnije i sigurno!

Sa programima po metodi Linea Snella žene brinu o:

– mršavljenju – otklanjanju suvišnih kilograma
– oblikovanju tijela – smanjenju opsega tijela na kritičnim točkama, tamo gdje to najviše žele
– smanjenju celulita
– učvršćenju i poboljšanju tonusa tkiva
– održavanju prikladne tjelesne težine i forme
– i udobnosti i odličnom raspoloženju u vlastitom tijelu

Kombinacija individualnih programa, aktivno vođenih vježbi, stalne temperature od 37°Cinfracrvenih zraka te savjetovanja i praćenja rezultata rezultira visokim stupnjem učinkovitosti – 98,9% žena prelazi zacrtane ciljeve! LineaSnella žene vodi do željenog cilja na ugodan, ženski način. Svoje zajamčene ciljeve postižu 3 do 4 puta brže, udobno, a prije svega sasvim sigurno. Pročitajte više o metodi Linea Snella.

 

 

Ključ vašeg poslovnog uspjeha:

  • Linea Snella® metoda uključuje jednu od najučinkovitijih prirodnih i neinvazivnih metodaza mršavljenje i zatezanje, namijenjenu ekskluzivno za žene;
  • Ekskluzivno i po prvi put u povijesti klijent kupuje konkretno zagarantirani rezultat. Nakon što se postigne zagarantirani rezultat, program se zaključuje – bez dodatnih plaćanja i obveza;
  • 100% sigurna kupnja za klijente. Pisana garancija za uspjeh;
  • 100% profitabilan poslovni model za poslovnog vlasnika;
  • ROI u prosjeku 12 do 18 mjeseci;
  • Područje poslovanja u trendu;
  • Neograničeno širenje potencijala.

 

Postati član Linea Snella grupe, znači da dobijete „ključ u ruke“ rješenja, zajedno sa znanjem… iskustvima i rješenjima stručnjaka koji su savršeno upoznati sa svim karakteristikama razvoja proizvoda, upravljanja, organiziranja i oglašavanja centara za mršavljenje i oblikovanje tijela. Poslovni sustav Linea Snella je prisutan u Italiji, Sloveniji, Hrvatskoj, Srbiji, Australiji i Aziji.

 

Jeste li spremni za novi izazov? Pošaljite nam upit!

Pridružite se velikoj skupini odanih i odlučnih poduzetnika koji uljepšavaju ljudima dan za danom unutar svojih centara, i u isto vrijeme upravljaju afirmiranim i profitabilnim poslovnim modelom, koji omogućuje odlične poslovne rezultate.
Linea Snella traži poslovne partnere za sljedeće poslovne lokacije:

– Rijeka
– Pula
– Zadar
– Šibenik
– Dubrovnik

 

Pošaljite nam upit na info@lineasnella.com. Bit će nam zadovoljstvo odgovoriti na sva vaša pitanja.

Posjetite također www.lineasnella.com.

 

Dobrodošli u poseban svijet … LINEA SNELLA SVIJET.

Besplatno savjetovanje
Skrij
Besplatno savjetovanje
Ispunite prijavni obrazac
i osigurajte svoj termin za
Besplatno savjetovanje
x Uspešno ste se prijavili na e-novice.

Hvala!

x Prijava je bila uspešno oddana.

Hvala!

Online kolačići

Web stranica www.bigbang.si koristi kolačiće za pružanje on-line usluga, analizu korištenja, sustave oglašavanja i funkcionalnost, kojih bez kolačića ne bi mogli ponuditi. Klikom na gumb "DA" prihvaćate njihovu instalaciju. Više o kolačićima možete pročitati ovdje.

DA