Zagreb – zapad

FIT FACTORY d.o.o.
Petrovaradinska 5, 10 000 Zagreb (kod SYNLAB-a)
Radno vrijeme:
Ponedjeljak: 12:00 – 20:00
Utorak: 7:00 – 15:00
Srijeda: 7:00 – 11:00 i 16:00 – 20:00
Četvrtak: 12:00 – 20:00
Petak: 7:00 – 15:00

  Parking zona

Linea Snellla – Zagreb zapad

Petrovaradinska 5, Zagreb

Upoznajte nas:

Helena Fjorovic Linea Snella zagreb jug
Helena Fjorović
Vlasnica centra Linea Snella – Zagreb zapad

Želim se zahvaliti svim klijenticama na povjerenju koje nam dajete čim kročite u Linea Snellu i hvala što vjerujete da će ishod biti najbolji mogući za vas, hvala vam što ste uporne i odane same sebi.

Hvala što ne odustajete niti kad je teško i kad zapnete ipak se krećete prema cilju! Uz naše divne osobne terapeutice, učinit ćemo da svaki vaš cilj bude ostvaren, a da se pri tome osjećate ženstveno, jednistveno i divno, jer takve i jeste!

A Vi, koje još niste bile u našoj zelenoj oazi, kreiranoj samo za žene, pozivam Vas da dođete i otkrijete zašto svi hrle u Linea Snellu.

Hvala vam SVIMA od srca i vidimo se!


Ana Horvatec Linea Snella Zagreb jug
Ana Horvatec
Voditeljica centra Linea Snella – Zagreb zapad

Po struci sam prvostupnica fizioterapije i kao zdravstvenom djelatniku jako mi je bitno da naše klijentice brinu o svom zdravlju i da se u vlastitom tijelu osjećaju odlično.

Linea Snella je baš to – u zdravom tijelu zdrav duh.

Iznimno sam sretna svakom ostvarenom cilju i rezultatima klijentica koje zajedno ostvarujemo.

Također, jako me veseli svaka nova klijentica koje se odlučila na Linea Snella program jer u samom startu znam da će ostvariti svoj san i da će već za par mjeseci reći kako joj je ovo bila najbolja odluka koju je učinila za sebe.


Kaja-Sekula-Linea-Snella-Zagreb-jug
Kaja Sekula
Terapeutica  centra Linea Snella – Zagreb zapad

“Po zanimanju sam prvostupnica fizioterapije, stoga mi je oduvijek bilo bitno da se ja, a pogotovo ljudi oko mene osjećaju dobro u svom tijelu. Jer ako im tijelo nije pokretljivo i zdravo, nisu niti oni u duhu zdravi, stalno ih nešto tišti, boli i muči, nezadovoljni su sa samim sobom.

Kao Linea Snella terapeutica im mogu pomoći da imaju zdravo tijelo i duh, pokazati im put kako doći do toga te pomoći ne samo u zdravstvenom, već i tjelesnom i duhovnom pogledu. Također im kroz sve to pomaže i da se konačno mogu osjećati predivno i prelijepo.

Jer najveće zadovoljstvo mi je vidjeti osmjeh i sreću na licu svake klijentice.

Stoga se veselim svakoj ženi koja dođe u Lineu te meni i mojim kolegicama dopusti da joj pomognemo u ostvarenju njenih želja i ciljeva, njenog sna – da bude NAJBOLJE OD SEBE, da voli sebe i svoje tijelo.

Zato skupi hrabrosti i dođi kod nas te nam dopusti da i tebe dovedemo do cilja i izmamimo osmjeh na tvoje lice.


Silvija-Vrbnjak-Linea-Snella-Zagreb-jug
Silvija Vrbnjak
Terapeutica centra Linea Snella – Zagreb zapad

“Strast prema uljepšavanju i njezi ženskog tijela usavršila sam školovanjem za kozmetičarku.

Korak dalje odveo me u zelenu oazu gdje kvalitetna usluga znači sebe staviti na raspolaganje svojim klijenticama.

Osluškujući Vaše potrebe uz učikovit i temeljit put do dugotrajnih rezultata – to je Linea Snella, a na tom putu smo zajedno!


Cjelokupan pristup LINEA SNELLA za postizanje zagarantiranih i trajnih rezultata!

Imate osjećaj, da ste rob vlastitog tijela, koje nije onako, kakvo biste vi željeli da bude? Smeta vam višak kilograma, tvrdokorne masne naslage na kritičnim predjelima tijela, celulit i loša psihofizička kondicija?

Dosta vam je trošiti novac za najsuvremenije, trendovske pristupe i ostati bez očekivanih rezultata?

Pojedinačni pristupi, nepovezani u cjelinu, jednostavno ne djeluju. Dijeta može privremeno smanjiti tjelesnu težinu, ali ne mijenja oblik i tonus tijela i nije učinkovita za otklanjanje celulita. Naporna vježba može dovesti do rezultata na mišićnom tonusu, ali najčešće znači gubitak ženske građe.

Kavitacija i slični estetski postupci rješavaju poteškoće s celulitom i obujmom, ali samostalno ne mogu smanjiti tjelesnu težinu. Rješenje? Individualan i cjelokupan pristup.

Svjetska revolucija na području oblikovanja tijela – 100% zajamčeni rezultati!

Ekskluzivno i prvi put u povijesti možete odabrati i kupiti svoj konkretan, zagarantiran rezultat. Programi Linea Snella su sasvim individualno prilagođeni vašim osobnim potrebama, uključuju najsuvremenije terapije oblikovanja tijela, koje su trenutno prisutne na tržištu, sadržajno su neograničene, jedini kriterij je vaš konačni rezultat.

Kada je rezultat postignut, vaš program je zaključen!Bez iznenađenja, bez doplata!

100% zagarantiran rezultat! 100% sigurna kupnja!

Linea Snella vam nudi:

  • Pismenu garanciju za uspjeh
  • Garanciju kvalitete usluge
  • Garanciju trajnosti rezultata
  • Garanciju najbolje ciene u odnosu kvaliteta / cijena!

Garancija na cijenu

Ukoliko kod drugog ponuđača usluga nađete program, koji je po sadržaju, kvaliteti usluge i postignutim rezultatima, u istom vremenskom razdoblju, jednakovrijedan programu zagarantiranih centimetara Snelly Star i nudi nižu cijenu, poklanjamo vam vaš osobni Snelly Star program.

U Linea Snella naime nema gubitaka – ni u vremenu ni u novcu! Što onda možete izgubiti – pored suvišnih kilograma i centimetara, naravno?!

Uvjeti poslovanja:
• Vrijedi kod upisa u Snelly Star program. Nakon prvog besplatnog i potpuno neobvezujućeg savjetovanja primit ćete sve detaljne informacije i precizne izračune vezane za vaš osobni program, kao i definiranje zajamčenog gubitka centimetara kao i pravila, koja se odnose na pismenu garanciju za uspjeh.

Skrij
Besplatno savjetovanje
Ispunite prijavni obrazac
i osigurajte svoj termin za
Besplatno savjetovanje
x Uspešno ste se prijavili na e-novice.

Hvala!

x Prijava je bila uspešno oddana.

Hvala!

Online kolačići

Web stranica www.bigbang.si koristi kolačiće za pružanje on-line usluga, analizu korištenja, sustave oglašavanja i funkcionalnost, kojih bez kolačića ne bi mogli ponuditi. Klikom na gumb "DA" prihvaćate njihovu instalaciju. Više o kolačićima možete pročitati ovdje.

DA