O Linea Snella

Linea Snella – centar za mršavljenje i oblikovanje tijela

U Linea Snella razumijemo, poštujemo i njegujemo žensko tijelo i dušu.

Što nastane pri udruživanju talijanskog osjećaja za ljepotu i estetiku, europskog standarda izvrsnosti, najsuvremenijih estetskih pristupa i 30-godišnjih iskustava na najzahtjevnijim tržištima? Metoda Linea Snella®, koja vrijedi za jednu od najučinkovitijih prirodnih metoda oblikovanja tijela na svijetu.

Tisuće zadovoljnih žena, u više od 120 centara diljem svijeta, je već uspješno transformiralo svoju građu i cjelokupno poboljšalo kvalitetu svog života!

U Linea Snella smo stvorili poseban svijet, koji u cjelini poštuje potrebe suvremene žene, nudi cjelovite odgovore i rješenja, a prije svega razumije i njeguje žensko tijelo i dušu. Skladna, ženstvena linija se naime ne stvara u fitness studijima, s teškim utezima, strogim odricanjima ili mučnim tjelesnim naporima.

 

Mršavljenje i oblikovanje tijela – prilagođeni pristup svakoj klijentici

Stvaramo je putem mekših pristupa, koji uzimaju u obzir i poštuju kako žensko tijelo tako i duh. Pomoću stručnog osoblja – naših osobnih terapeuta, neinvazivnih postupaka i uzimajući u obzir suvremena znanstvena dostignuća i prirodne osobine pojedine žene pretvaramo snove naših polaznica u realne ciljeve.

Svjesni smo, da može samo promišljena i individualno planirana kombinacija različitih suvremenih pristupa istodobno osigurati sve, što jesuvremenoj ženi potrebno za udobnost i odlično raspoloženje u svom tijelu – smanjenje tjelesne težine, smanjenje obujma na kritičnim predjelima tijela, pobošljanje stanja celulita i mišićnog tonusa tijela.

Uz sve to brinemo i očuvanju čvrstoće kože i osiguravanju odličnog psihofizičkog raspoloženja. Sa Linea Snella svoje ciljeve postižete mnogo brže i lakše, a prije svega potpuno sigurno!

Svjetska revolucija na području oblikovanja tijela – 100% zajamčeni rezultati!

Ekskluzivno i prvi put u povijesti možete odabrati i kupiti svoj konkretan, zagarantiran rezultat. Programi Linea Snella su sasvim individualno prilagođeni vašim osobnim potrebama, uključuju najsuvremenije terapije oblikovanja tijela, koje su trenutno prisutne na tržištu, sadržajno su neograničene, jedini kriterij je vaš konačni rezultat. Kada je rezultat postignut, vaš program je zaključen! Bez iznenađenja, bez doplata!

Linea Snella nudi sljedeće jamstva:

 

Mrsavljenje-oblikovanje-tijela-Linea-Snella-garancija

 

  • Pismeno jamstvo za uspjeh
  • Garanciju kvalitete usluga
  • Garanciju trajnosti rezultata
  • Garanciju najbolje cijene u odnosu kvaliteta / cijena!

 

Tražite više od fitness-a i kozmetičkih rješenja? Želite nešto konkretnije i trajnije? 

Linea Snella u svojoj suštini udružuje najbolje karakteristike mediteranske regije. Naša zaštitnica i muza »Snelly« je prava talijanska »femme fatale« – zavodljiva, razigrana, samopouzdana i privlačna žena, koja svakodnevno njeguje i časti svoju ženstvenost.

Ona je i prava gurmanka i hedonista, koja uživa u odličnoj mediteranskoj hrani, učinkovito i udobno brine za svoje tijelo i za sebe zahtijeva samo najbolje. Kažemo, da živi svoj vlastiti »la dolce vita«.

Dobrodošli u njen dom, zelenu oazu centara Linea Snella!


Oblikovanje tijela je konačno postalo jednostavno i zabavno!

– konfekcijski broj + forma + energija = NOV život!

Besplatno svjetovanje
Skrij
Besplatno savjetovanje
Ispunite prijavni obrazac
i osigurajte svoj termin za
Besplatno savjetovanje
x Uspešno ste se prijavili na e-novice.

Hvala!

x Prijava je bila uspešno oddana.

Hvala!

Online kolačići

Web stranica www.bigbang.si koristi kolačiće za pružanje on-line usluga, analizu korištenja, sustave oglašavanja i funkcionalnost, kojih bez kolačića ne bi mogli ponuditi. Klikom na gumb "DA" prihvaćate njihovu instalaciju. Više o kolačićima možete pročitati ovdje.

DA