Linea Snella Metoda

Linea Snella – individualni pristup mršavljenja i oblikovanja tijela

Cjelokupan individualni pristup za postizanje zagarantiranih i trajnih rezultata!

Imate osjećaj, da ste rob vlastitog tijela, koje nije onako, kakvo biste vi željeli da bude? Smeta vam višak kilograma, tvrdokorne masne naslage na kritičnim predjelima tijela, celulit i loša psihofizička kondicija? Dosta vam je trošiti novac za najsuvremenije, trendovske pristupe i ostati bez očekivanih rezultata?

Pojedinačni pristupi, nepovezani u cjelinu, jednostavno ne djeluju. Dijeta može privremeno smanjiti tjelesnu težinu, ali ne mijenja oblik i tonus tijela i nije učinkovita za otklanjanje celulita.

Naporna vježba može dovesti do rezultata na mišićnom tonusu, ali najčešće znači gubitak ženske građe. Kavitacija i slični estetski postupci rješavaju poteškoće s celulitom i obujmom, ali samostalno ne mogu smanjiti tjelesnu težinu. Rješenje? Individualan i cjelokupan pristup.

 

Metoda Linea Snella® je jedna od najučinkovitijih prirodnih i neinvazivnih metoda oblikovanja tijela na svijetu

Bila je razvijena i usavršena tijekom 30 godina djelovanja na međunarodnim tržištima, u više od 120 centara. Pridružite se tisućama zadovoljnih posjetiteljica, koje su već transformirale svoju građu, postigle željenu i trajnu formu kao i cjelokupno poboljšale kvalitetu svog života!

 

individualni pristup mrsavljenje oblikovanje tijela Linea SnellaSa programima po metodi Linea Snella® brinete o:

  1. Mršavljenje – otklanjanje suvišnih kilograma
  2. Oblikovanje tijela – smanjenje opsega tijela na kritičnim točkama, tamo gdje to najviše želite
  3. Smanjenje celulita
  4. Učvršćenje i pobošljavanje tonusa tkiva
  5. Održavanje prikladne tjelesne težine i forme
  6. Udobnost i odlično raspoloženje u vlastitom tijelu

 

 

 

 

Svoje zajamčene ciljeve postižete 3 do 4 puta brže, udobno, a prije svega sasvim sigurno.

Prosječno gubite 1 konfekcijski broj u samo 4 tjedna, što se poklapa sa smjernicama Svjetske zdravstvene organizacije i uspostavlja optimalne uvjete i za kasnije učinkovito održavanje ciljne tjelesne težine.

Svjetska revolucija na području oblikovanja tijela – 100% zagarantiran rezultat!

 

 

U Linea Snella možete ekskluzivno i prvi put u povijesti odabrati i kupiti svoj konkretno zagarantirani rezultat. Tek kada ga postignete, vaš program je zaključen! Bez iznenađenja, bez doplata. Također vam nudimo jamstvo kvalitete usluge, jamstvo trajnosti rezultata kao i jamstvo najbolje cijene u odnosu kvalitetu / cijena. Što onda možete izgubiti – pored viška kilograma i centimetara, naravno?!

 

 

Što čini metodu Linea Snella®?

Nizozemski znanstvenik Van’t Hoff je primio Nobelovu nagradu, jer je dokazao da je djelovanje enzima, koji su odgovorni za pretvaranje masti u izvor energije, najučinkovitije pri tjelesnoj temperaturi 37 °C.

Sredinom osamdesetih godina prošlog stoljeća dr. Angelo Barrasso, talijanski “otac” metode Linea Snella, je tržištu predstavio revolucionarni aparat Thermoslim. S njim je optimalno udružio učinke optimalne tjelesne temperature, infracrvenih zraka i vođene, ciljane vježbe i tako razvio metodu, koji je danas zaštićen pod robnom markom Linea Snella®, što u prijevodu znači vitka linija.

Tijekom vodene vježbe, koja traje samo 25 minuta, u Thermoslim-u centimetre i masne naslage gubimo ciljano, na najkritičnijim dijelovima tijela.

Rezultate kod gubitka tjelesne težine i opsega dopunjava i vježba na Thermobike-u, koji je odličan za otklanjanje tvrdokornih masti na bokovima, bedrima i stražnjici. Djelovanje Thermoslima i Thermobika dopunjava Bodywarm, koji omogućuje, da koža ostane čvrsta i meka bez obzira na izgubljenu suvišnu težinu.

Širok izbor najsuvremenijih dodatnih terapija, kao što su ultrazvuk- kavitacija, radiofrekvencija, vibracijska vježba i pressoterapija, omogućuje još bolje i brže rezultate kao i potpuno prilagođen pristup s obzirom na vaše individualne potrebe.

 


 

Prateće usluge, kao što su Snelly Star asistencija, Snelly asistencija, Snelly sustav bodovanja i Snelly Slim Control sustav, još dodatno dopunjuju metodu, što omogućuje najbolje moguće rezultate kod oblikovanja ženskog tijela. To je i razlog, što možemo učinkovitost metode Linea Snella podržati pismenom garancijom povrata novca, a istodobno pomoću Snelly Slim Control sustava osiguravamo trajne rezultate.

S obzirom da ne vjerujemo u konfekcijski pristup, svi programi su u cjelini individualizirani i prilagođeni vašim željama i potrebama. Sa Linea Snellaom svoje zajamčene ciljeve postižete brzo, udobno, a prije svega sasvim sigurno!

 

Besplatno svjetovanje
Skrij
Besplatno savjetovanje
Ispunite prijavni obrazac
i osigurajte svoj termin za
Besplatno savjetovanje
x Uspešno ste se prijavili na e-novice.

Hvala!

x Prijava je bila uspešno oddana.

Hvala!

Online kolačići

Web stranica www.bigbang.si koristi kolačiće za pružanje on-line usluga, analizu korištenja, sustave oglašavanja i funkcionalnost, kojih bez kolačića ne bi mogli ponuditi. Klikom na gumb "DA" prihvaćate njihovu instalaciju. Više o kolačićima možete pročitati ovdje.

DA