Stručni savjeti

Stručni savjeti gdje opisujemo kako se uz metodu Linea Snelle boriti i s dodatnim preprekama koje mogu stajati na putu do našeg cilja.


 

Stručni savjeti

“MIJENJAJ DANAS DA PROMIJENIŠ SUTRA”

   Piše: Jadranka Brozd, Fizioterapeut

Prečesto mi žene za izgovor o nedovoljnoj  brizi za svoje tijelo i zdravlje upotrebljavamo prefiks PRE- kako bismo opisali zašto ne vježbamo, zašto ne vodimo brigu o prevenciji, zašto ne djelujemo DANAS na svoje zdravlje. Najčešći odgovori su: „PREumorna sam, PREzauzeta oko djece, PREzaposlena oko karijere, PREmlada, PREstara, PRE…“ i tako bi se niz mogao nastaviti PREdugo.

 

 


“STRES NAŠ SVAGDAŠNJI”

  Piše: Sanja Roškar, prof. psihologije

Već godinama hit tema medija je stres – na što on sve utječe, koji su simptomi, kako spriječiti i liječiti. Mi žene kao jedinstvena bića stres doživljavamo drugačije nego muškarci i to zbog male sitnice koja čini razliku i čini ga „svagdašnjim“ –  činjenice kod-žena-je-sve-povezano.

vise

 


 

Osjećate li I Vi da je došlo vrijeme za promjenu? Pozivamo vas na uvodno savjetovanje, koje je besplatno i potpuno neobvezujuće. U opuštenoj atmosferi ćete s kvalificiranom Snelly terapeutkinjom porazgovarati o povijesti vaše tjelesne težine, trenutnom životnom stilu, načinu prehrane, željama i očekivanjima, a zatim zajedno definirati jasne i mjerljive ciljeve kao i odgovarajuću strategiju do željenog rezultata.

Radujemo se što ćemo se osobno sresti s vama!

Besplatno svjetovanje
Skrij
Besplatno savjetovanje
Ispunite prijavni obrazac
i osigurajte svoj termin za
Besplatno savjetovanje
x Uspešno ste se prijavili na e-novice.

Hvala!

x Prijava je bila uspešno oddana.

Hvala!

Online kolačići

Web stranica www.bigbang.si koristi kolačiće za pružanje on-line usluga, analizu korištenja, sustave oglašavanja i funkcionalnost, kojih bez kolačića ne bi mogli ponuditi. Klikom na gumb "DA" prihvaćate njihovu instalaciju. Više o kolačićima možete pročitati ovdje.

DA