Pravna obavijest

Prava intelektualnog vlasništva

Internet stranica je u svrhu ove pravne obavijesti pojam koji obuhvaća sve Internet stranice na adresi www.lineasnella.hr (u nastavku: Internet stranica). Nositelj autorskih prava na svim autorskim djelima koja su na bilo koji način uključena u Internet stranicu je LINEA SNELLA d.o.o..

Sva prava su pridržana. Korisnik može koristiti sadržaj Internet stranice isključivo za svoju osobnu a ne komercijalnu svrhu. Svaki drugi oblik korištenja Internet stranice (kao npr. kopiranje, reproduciranje, distribuiranje i slično) u komercijalne svrhe zabranjen je.

Ograničenje upotrebe informacija i gradiva

Informacije i gradiva koja su prikazana na ovoj stranici korisnik može skinuti s Interneta samo za svoju osobnu, domaću upotrebu pri čemu ne smije mijenjati oznake autorskih prava, drugih obavijesti o pravima intelektualnog vlasništva ili obavijesti o drugim pravima. Dopušteno je skidanje i tiskanje informacija i gradiva u svrhu razgledavanja i čitanja u nekomercijalne svrhe. Svako drugo kopiranje, distribuiranje, ponovno objavljivanje, mijenjanje informacija i gradiva na ww.lineasnella.si ili njihovo slanje putem pošte i širenje na bilo koji drugi način bez prethodnog pisanog dopuštenja je zabranjeno. Također je zabranjena upotreba bilo kojeg elementa Internet stranice u bilo koje druge svrhe osim isključivo za osobnu, nekomercijalnu, domaću upotrebu.

LINEA SNELLA d.o.o. ne odgovara za oblik i sadržaj Internet stranice koje su na bilo koji način povezane s Internet stranicama www.lineasnella.hr. Kod posjete ili korištenja povezanih Internet stranica odgovornost LINEA SNELLA d.o.o. je u svim slučajevima isključena.

Ograničenje odgovornosti

LINEA SNELLA d.o.o. će se truditi da svi podaci na Internet stranici budu pravilni i ažurni, međutim LINEA SNELLA d.o.o. niti druga pravna ili fizička osoba koja je sudjelovala u izradi Internet stranice ili još sudjeluje pri nadogradnji Internet stranice ne može biti odgovorna za štetu ili izgubljenu zaradu ili nematerijalnu štetu koja bi mogla nastati korisniku Internet stranice ili radi nemogućnosti upotrebe iste.

LINEA SNELLA d.o.o. će se truditi da Internet stranica djeluje neometano, međutim ne može biti odgovorna za štetu ili izgubljenu zaradu ili nematerijalnu štetu koja bi mogla nastati korisniku Internet stranice radi ograničenog djelovanja iste.

LINEA SNELLA d.o.o. može bilo kada bez prethodne obavijesti promijeniti Internet stranicu.

Zaštita osobnih podataka

Zaštita osobnih podataka uređena je u skladu s Izjavom o zaštiti privatnosti Internet stranice.

Općenito

Na eventualne sporove nastale s naslova korištenja Internet stranice primjenjuje se slovensko zakonodavstvo. Za rješenje eventualnih sporova nadležan je sud u Ljubljani.

Korištenjem Internet stranica korisnik potvrđuje da je prihvatio ovdje opisane uvjete i da je s istima suglasan.

LINEA SNELLA d.o.o.

Besplatno svjetovanje
Skrij
Besplatno savjetovanje
Ispunite prijavni obrazac
i osigurajte svoj termin za
Besplatno savjetovanje
x Uspešno ste se prijavili na e-novice.

Hvala!

x Prijava je bila uspešno oddana.

Hvala!

Online kolačići

Web stranica www.bigbang.si koristi kolačiće za pružanje on-line usluga, analizu korištenja, sustave oglašavanja i funkcionalnost, kojih bez kolačića ne bi mogli ponuditi. Klikom na gumb "DA" prihvaćate njihovu instalaciju. Više o kolačićima možete pročitati ovdje.

DA