Adriana Merlić

“Ne volim reklame za mršavljenje”

A tek formulacije tipa „u nastavku pročitajte svjedočanstva ljudi koji su smršavili zahvaljujući…“! I onda ide bajka o super revolucionarnoj kapsuli, kremi od koje se prepoloviš od samo pola tube, pa razno raznim bojama one neke kave, čudnovatim biljkama koje rastu samo na nekim teško dostupnim mjestima najudaljenije točke svijeta, čarobnoj dijeti koja obećava gubitak sto kila u mjesec dana i slične gluposti.

Tip sam osobe koja ne podnosi teretanu i sve one sprave za mučenje. Mene to podsjeća na srednji vijek, a tamo se definitivno ne vidim. Moram li stoga reći da sam na većinu „svjedočanstava“ nasjela?! Ali, naravno, nikad neću priznati koliko sam love spiskala na to niti koliko sam dana bila gladna. Posumnjali bi u moj intelekt 🙂

adriana merlic reklame linea snella

adriana merlic reklame linea snella

Uvijek sam voljela biti lijepa, lijepo se oblačiti, šminkati se. Kila gore – dolje događa se, prihvatljivo je i to je realnost. Ali, kad sam u jednom trenutku shvatila da, unatoč svemu ovome gore što prakticiram, poprimam oblik lopte (zapravo, dimenzijom više onog letećeg balona)….OK, pretjerujem, ali…

adriana merlic reklame linea snella

adriana merlic reklame linea snella

Reklame za mršavljenje

Moja prijateljica Goga je krenula s programom Linea Snella. Mislim si ja na kaj ova daje pare… pazite, to si mislim JA!  I onda se Goga u par mjeseci istopila!

Otišla sam na savjetovanje i bez daljnjih dilema ispeglala karticu na rate pa se stavila na program.

adriana merlic reklame linea snella

Nakon pet mjeseci se osjećam kao nova! Skinula sam petnaest kilograma i stanem u svu lijepu robicu koje se nisam htjela riješiti nadajući se da ću jednom uspjeti stati u nju (i naravno, onu koju nakon toliko vremena još moljci nisu pojeli).

adriana merlic reklame linea snella

Eto šta radi dobar plan prehrane kojeg sam dobila od dragih Snellica, sauna, termo dekica i vježbanje u kapsuli ( umjesto pijenja kapsula)!

I sad ja (koja ne volim reklame, a najviše reklame za mršavljenje) kako da ne napišem ovaj tekst?! Lajk za Linea Snella team 🙂

adriana merlic reklame linea snella

Osjećate li i Vi da je došlo vrijeme za promjenu? 

U Linea Snelli oblikujemo i njegujemo vaše tijelo i dušu. Zajedno težimo prema zagarantiranim REZULTATIMA i veselimo se vašem uspjehu.

Također, upoznat ćemo vas s trenutnom PROMOCIJOM 10+10 gdje prilikom upisa možete ostvariti dodatnu uštedu.

Pozivamo Vas na besplatno i neobvezujuće savjetovanje u najbliži Linea Snella centar.

Besplatno svjetovanje

 

Skrij
Besplatno savjetovanje
Ispunite prijavni obrazac
i osigurajte svoj termin za
Besplatno savjetovanje
x Uspešno ste se prijavili na e-novice.

Hvala!

x Prijava je bila uspešno oddana.

Hvala!

Online kolačići

Web stranica www.bigbang.si koristi kolačiće za pružanje on-line usluga, analizu korištenja, sustave oglašavanja i funkcionalnost, kojih bez kolačića ne bi mogli ponuditi. Klikom na gumb "DA" prihvaćate njihovu instalaciju. Više o kolačićima možete pročitati ovdje.

DA