Andreja Tonč

“Sreća ili slučajnost ili ništa nije slučajno”

Nedavno me moja dugogodišnja prijateljica i kolegica podsjetila na moju izjavu staru 15 godina:

Znaš, kada sam počela raditi pod tvojom supervizijom, među prvim uputama koje si mi dala bilo je kako sama moram definirati svoj uspjeh te kako nikad neću uživati u uspjehu ukoliko stalno budem sebe uspoređivala sa drugima.

 

Andreja Tonc linea snella prica o uspjehu sreca oblikovanje tijela thermoslim

 

Smijala sam se tome jer sam s godinama zaboravila da nisam samo uspješna danas, bila sam u stvari u svim razdobljima života, pa tako i u kasnim 20-tima kada sam dala ovu čuvenu izjavu.

Međutim, za razliku od perioda u proteklih desetak godina, danas uspjeh slavim svakodnevno. Danas si svaku večer čestitam na dobro proživljenom danu i svako jutro poželim još jedan uspješan dan.

I dalje se ne uspoređujem sa drugima, s vremenom oni koji su me sputavali ili još uvijek to pokušavaju činiti, otpuštam iz svog života i trčim prema osobama koje me nadahnjuju i slave zajedno sa mnom moje uspjehe.

Oduvijek sam smatrala da je uspjeh isključivo rezultat puno rada posla koji voliš i discipline. Razlika je samo u tome da li u tom uspjehu uživamo ili trčimo dalje, da li taj uspjeh donosi zadovoljstvo nama ili je bitno da naša okolina vidi kako smo uspješne poslovne žene, super-duper majke, supruge, kolegice itd.

 

Andreja Tonc linea snella prica o uspjehu sreca oblikovanje tijela thermoslim

 

Ovu priču pišem dvije godine nakon mog dolaska u Linea Snellu. U to vrijeme sam također bila uspješna, ali jako nezadovoljna i umorna. Imala sam 18 kilograma više i bila sam uvjerena kako nema šanse da smršavim više od par kilograma. Imala sam za to razna opravdanja od gena, nemanja vremena i sl. Moja zdravstvena slika je bila odlična.

Nije bilo poremećaja hormona itd. Istina, ulaskom u 40-te počeli su prvi znakovi problema kao što su loše spavanje, valunzi, kočenje, problematični menstrualni ciklusi itd. Već sam spremno prihvatila činjenicu da sam ušla vrlo rano u klimakterij i da tako mora biti.

 

Andreja Tonc linea snella prica o uspjehu sreca oblikovanje tijela thermoslim

 

Ne možemo i ne moramo same

Danas vam mogu potvrditi moje stavove u uspjehu i da, za uspjeh treba puno rada, discipline, ali i puno podrške. Ne možemo baš sve sami na putu do uspjeha. Problem je što često u trčanju, mi jake, svemoguće žene umislimo da sve možemo i moramo same.

Često mnoge dobre ljude spremne pomoći odgurnemo jer su nas pitali za zdravlje, ali zato jurimo prema onima koje treba spasiti i dati im dio naše dragocjene energije.

 

Andreja Tonc linea snella prica o uspjehu sreca oblikovanje tijela thermoslim

 

Prihvati podršku

Ne, nije ovo poruka da ne treba drugima pomagati. Ovo je poruka da treba prihvatiti dragocjenu podršku i da treba one kojima pomažemo godinama, a oni nikako da se izdignu staviti u kontrolirane uvjete.

Sreća ili slučajnost ili ništa nije slučajno

Moj dolazak u Linea Snellu je bio rezultat igre na sreću. Uistinu! Moje prve besplatne tretmane osvojila sam na nagradnom izvlačenju. Kakva predivna igra sudbine! Za razliku od danas, to tada nisam znala prepoznati. Smatrala sam da je sve to super, ali meni neće pomoći.

 

Andreja Tonc linea snella prica o uspjehu sreca oblikovanje tijela thermoslim

 

Ogromni otpor

Imala sam ogromni otpor na početku, nikako mi nije bilo jasno kako te žene ne razumiju da one meni ne mogu pomoći. Dijeta, baš, kao da ja za to imam vremena. Vježbanje, svašta, pa ja sam samozaposlena, samohrana majka i u slobodno vrijeme spašavam svijet. Nemam vremena za još trošenja energije.

Danas mnogi ne razumiju moju „zaluđenost“ Linea Snella programom. Mnogi koji su me savjetovali ili mi prodavali programe mršavljenja misle da sam našla neku jednostavnu formulu i da ta moja današnja linija neće dugo trajati. U stvari, čekaju da se ponovno udebljam.

 

Andreja Tonc linea snella prica o uspjehu sreca oblikovanje tijela thermoslim

 

 

To se naravno neće dogoditi jer sam ja sebi obećala kako više nikada neću biti debela. Mnoge živcira ovaj moj uspjeh jer smatraju kako  mi se opet dogodilo nešto preko noći. Nude mi stalno neke druge opcije kao što je trčanje i slično i uvjeravaju me kako mi baš ta Linea Snella ne treba.

Već sam bila spremna popustiti. Počela sam razmišljati kako sam možda i ja pretjerala i počela kao bivši ovisnik druge maltretirati sa pričom o životnim promjenama.

 

Andreja Tonc linea snella prica o uspjehu sreca oblikovanje tijela thermoslim   Andreja Tonc linea snella prica o uspjehu sreca oblikovanje tijela thermoslim   Andreja Tonc linea snella prica o uspjehu sreca oblikovanje tijela thermoslim

 

Međutim, onda su počele stizati poruke. Mnogih divnih i jakih žena, poslovno vrlo uspješnih, ali sa problemom viška kilograma. Pisale su mi kako prate moje Facebook objave, čitaju moje Linea Snella blogove i kako su odlučile izboriti se za najbolju verziju sebe. Čestitala sam si na tom uspjehu!

To je ta potrebna energija i međusobna podrška. To je ujedno i ta čarobna formula uspjeha! Kada sam već samu sebe bila otpisala, pojavila se tamo neka Helena iz Linea Snella-e i bila uporna. Nije mi dopuštala da odustanem. Dizala me pri svakom padu i uporno ponavljala: „Ja znam da ti to možeš!“.

 

Andreja Tonc linea snella prica o uspjehu sreca oblikovanje tijela thermoslim

 

Uspjeh te čeka! Nema razloga da ga ne dostigneš samo zato jer drugi misle da ti to ne možeš ili ne zaslužuješ!

 


Osjećate li i Vi da je došlo vrijeme za promjenu? Trebate prijateljicu na svom putu cjelokupne preobrazbe?

U Linea Snelli zajedno oblikujemo i njegujemo Vaše TIJELO i DUŠU. Zajedno težimo prema vašim zagarantiranim REZULTATIMA i slavimo Vaš USPJEH. Ponekad plačemo zajedno od sreće. Ali najbolje od svega je, što se puno smijemo i VESELIMO Vašoj preobrazbi.


Pozivamo Vas na besplatno i neobvezujuće savjetovanje u najbliži
 Linea Snella centar.

Besplatno svjetovanje

 

Skrij
Besplatno savjetovanje
Ispunite prijavni obrazac
i osigurajte svoj termin za
Besplatno savjetovanje
x Uspešno ste se prijavili na e-novice.

Hvala!

x Prijava je bila uspešno oddana.

Hvala!

Online kolačići

Web stranica www.bigbang.si koristi kolačiće za pružanje on-line usluga, analizu korištenja, sustave oglašavanja i funkcionalnost, kojih bez kolačića ne bi mogli ponuditi. Klikom na gumb "DA" prihvaćate njihovu instalaciju. Više o kolačićima možete pročitati ovdje.

DA