Anita Jurić

Nagradna igra – Zdrava krava i Linea Snella. Dobitnica Anita Jurić je u  Linea Snelli, u kratkom periodu od 5 tjedana izgubila 72 cm i 8,0 kg!

Njezino motivirajuće pismo koje objavljujemo u cijelosti, te njezina predanost terapeuticama centra dali su sjajne rezultate. Čestitamo i pratit ćemo je i dalje!

Zdrava krava Anita Juric Price o uspjehu Linea Snella mrsavljenje oblikovanje tijela vitka linija

Anita je periodu od 2,5 mjeseca izgubila 106 cm i 12 kg! Ali nije još završila – još je na putu do konačnog cilja!

 

Pismo za nagradna igru – Zdrava krava i Linea Snella

“Dobar dan, jako ste me obradovali ovim mailom o nagradnoj igri!!! Evo da se predstavim ja sam Anita (33g.) kućanica sam, mama sam četvero djece: Ana 12g., Gabriel 11g., Antonio 5g. i Ema 4g. E moja borba sa kilogramima počinje nakon prve trudnoće. Sve je bilo ok sa kilažom dok nisam bila ostavljena u bolnici na čuvanje trudnoće i tu počinje gomilanje kila. Nakon prve trudnoće uspjela sam skinuti kile ali ubrzo sam ostala trudna u drugoj trudnoći. Nisam puno dobila kg, treća trudnoća isto prošla ok, ali zato četvrta trudnoća ostavlja kile koji jednostavno idu pa ne idu dolje. Sve moguće sam pokušala dijete, skinem pa vratim, vožnja orbitreka… ali očito da su se moje kile zabetonirale.
Nekada 55 kg, a sad, sramim se i reći koliko imam, a jako me to smeta. Puno sam čitala o vašem programu i vrlo rado bi provala kod vas vaš program. Posebno me zanima vježbanje u termo kapsuli. Mislim da je to odlična stvar. Nažalost u ovo vrijeme kakvo je, nisam si mogla priuštiti takve tretmane jer pored 4 djece teško je odvojit za sebe. Jako me žaloste moji kilogrami, a posebno kad se treba otići na neko krštenje, vjenčanje, jer nikada ne mogu pronaći nešto lijepo, nego šta nađem nađem i uvijek crna boja. Već mi je dosta tog crnila na sebi. I eto tako, moj brat se odlučio za vjenčanje u 11. mjesecu, a ja umjesto da se veselim, ulovila me žalost zbog kila što ću obući, bit ću najdeblja na svadbi, milion misli mi je prošlo kroz glavu!!! Danas kad sam ugledala ovaj mail, obradovala sam se kao da sam već dobila nagradu. U meni se javila NADA: vrijedi pokušati!!!!!!!!!! Vjerujem da bi uz pomoć Vaših tretmana za mršavljenje ponosno otišla na bratovo vjenčanje 🙂 Veliki pozdrav svima i koga god da izaberete bit će prava sretnica!!!!!”

Mama Anita Zagreb

 

Zdrava krava Anita Juric Price o uspjehu Linea Snella mrsavljenje oblikovanje tijela vitka linija   Zdrava krava Anita Juric Price o uspjehu Linea Snella mrsavljenje oblikovanje tijela vitka linija   Zdrava krava Anita Juric Price o uspjehu Linea Snella mrsavljenje oblikovanje tijela vitka linija

 

Anita o svom iskustvu:

„05.05.2015. krenula sam s programom mršavljena u Linea Snella Jug. Tamo me dočekala izuzetno ljubazna i profesionalna terapeutica Helena, koja je sa mnom započela program. Odmah smo napravili osnovna mjerenja te odredile koje kritične zone treba tretirati i na koji način. Helena me upoznala i s planom i programom prehrane. Već nakon 15 dana moj obujam je bio manji za – 45cm i 6 kg. Bila sam presretna i još više odlučna u namjeri da nastavim. To mi je bila velika motivacija. Nakon samo 2 mjeseca, rezultati su bili vidljivi i u konfekcijskim brojevima:sa broja 46 nakon samo 2 mjeseca sada ponosno nosim broj 42. To je za mene veliki uspjeh. Moja okolina to svakim danom primjećuje uz brojne pozitivne komentare.
Ja sam presretna i zahvaljujem svim srcem stručnom i profesionalnom osoblju Linea Snelle, koji su mi svakodnevna podrška u ostvarenju zajedničkog cilja koji nam predstoji u budućem razdoblju!“
Anita Jurić

 

Draga Anita, čestitamo vam na odličnim rezultatima i samo tako nastavite!

 


 

Osjećate li i Vi da je došlo vrijeme za promjenu? Trebate prijateljicu na svom putu cjelokupne preobrazbe?

U Linea Snelli zajedno oblikujemo i njegujemo Vaše TIJELO i DUŠU. Zajedno težimo prema vašim zagarantiranim REZULTATIMA i slavimo Vaš USPJEH. Ponekad plačemo zajedno od sreće. Ali najbolje od svega je, što se puno smijemo i VESELIMO Vašoj preobrazbi.
Pozivamo Vas na besplatno i neobvezujuće savjetovanje u najbliži Linea Snella centar.

Besplatno svjetovanje

 

Skrij
Besplatno savjetovanje
Ispunite prijavni obrazac
i osigurajte svoj termin za
Besplatno savjetovanje
x Uspešno ste se prijavili na e-novice.

Hvala!

x Prijava je bila uspešno oddana.

Hvala!

Online kolačići

Web stranica www.bigbang.si koristi kolačiće za pružanje on-line usluga, analizu korištenja, sustave oglašavanja i funkcionalnost, kojih bez kolačića ne bi mogli ponuditi. Klikom na gumb "DA" prihvaćate njihovu instalaciju. Više o kolačićima možete pročitati ovdje.

DA