Biljana Golub

Biljana Golub, 34 godine, sa ponosom je podijelila svoju priču. Mršavljenje nakon poroda.

Mlada majka petero sinova izgubila 41 kilogram!

Mrsavljenje oblikovanje tijela Linea Snella Biljana Golub

Još kao dijete sam imala problema sa viškom kilograma, koje sam tada još uvijek mogla kontrolirati. Međutim, situacija je eskalirala u vrijeme adolescencije. U nadi da ću se konačno osjećati dobro u svom tijelu, počela sam veoma rano sa dijetama. Do 20. godine sam probala skoro svaki mogući način prehrane i ponovo se razočarala, jer su mi se izgubljeni kilogrami uporno vraćali. 

Kod mnogih sportskih aktivnosti koje sam probala tijelo mi je i dalje bilo “obloženo” masnim naslagama i takva slika je postala moj svakodnevni pratitelj….

U 21. godini, srela sam svog budućeg muža, sa kojim sam  očekivala naše prvo dijete. S obzirom na moj prethodni način života samo možete zamisliti što je trudnoća značila za moje tijelo…

Da kažem glasno – dobila sam dodatnih 25 kilograma!! I nakon porođaja uslijedio je period očaja jer sam se borila neizmjerno smršavaiti, ali opet na stari način, što me je uvelo još dublje u frustraciju.

 

Za mršavljenje u Linea Snelli saznala sam od prijateljice

Moja  prijateljica Ivana je rodila 1.5 mjesec poslije mene i veoma brzo došla do težine koju je imala prije trudnoće. Naravno da sam bila zainteresirana kako je to uspjela, a onda mi je rekla da posjećuje centar Linea Snella. Moram priznati bila sam veoma skeptična…

Mrsavljenje oblikovanje tijela Linea Snella Biljana Golub

Ubrzo nakon prvog poroda…

Dala mi je poklon bon za besplatno savjetovanje i pregled. Zajedno sa Snelly terapeutkinjom, napravili smo detaljnu analizu tijela i na osnovu mojih ciljeva i želja napravili pravu strategiju do vitkog i oblikovanog tijela. Naravno, to je bilo potpuno drugačije u odnosu na “moj” stari režim mršavljenja…

Mrsavljenje oblikovanje tijela Linea Snella Biljana Golub

Prijateljica Ivana prije i poslije tretmana

Odlučila sam pokušati…

Zbog ograničenih financijskih mogućnosti sam upisala samo 1 mjesec Snelly Star programa. U prvom mjesecu, Snelly  terapeutkinja mi je detaljno objasnila sistem zdrave prehrane, u kojoj su u potpunosti uključene sve grupe namirnica. “Vauuuuuu entuzijazam – “sve” mogu jesti.

A kada su se počeli topiti prvi kilogrami prvi put sam dobila dojam da konačno radim stvari na pravi način. Čak mi vježbe u Thermoslimu mi nisu bile toliko teške, čak sam se radovala njima … a nikada nisam bila sportski fanatik 🙂

 

 

U prvom mjesecu, sam izgubila više od 6 kilograma i osjećala se odlično, ali mi je bilo žao jer mi  financijska situacija nije dozvolila da nastavim program. Dolazila sam na  mjesečno mjerenje obujma i na razgovor sa terapeutkinjom.

U roku od dva mjeseca sam uz zdravu i uravnoteženu ishranu prirodno izgubila kilograme. Međutim, po slabom tonusu mišića  i kože se primjećivalo se da nisam bila aktivna. Terapeutkinja mi  je objasnila da je umjerena aktivnost veoma važna i da je trebam uključiti u svakodnevni život.

Ali kako nisam mogla upisati  program Linea Snella to je za mene bilo neizvedivo. Na besplatnom mjerenju i savjetovanju terapeutkinja mi je predložila da se upišem u klub SNELLY prijateljica. Tako sam postala ambasador Linea Snelle i u roku od dva mjeseca je programu pristupilo još 5 prijateljica, koje su bile oduševljene mojim brzim rezultatima.

 

I ja sam tako osvojila 3 mjeseca Snelly Star programa. “Juhuhuhuh!! Konačno sam opet na pravom putu!!” U naredna 3 mjeseca sam izgubila još posljednjih nekoliko kilograma i  prvi put u odraslom dobu sam živjela sa “zdravih” 60 kilograma. Nakon godinu dana, održavanja tjelesne težine, život me je  ponovo obradovao… Ponovo  sam ostala trudna i ovaj put imala dvostruku sreću. Hm, blizanci!

I uskoro sam vratila sve kilograme pošto tijekom trudnoće nisam apsolutno ništa pazila, svoje  tijelo sam  dovela do ekstrema, opet sam se udebljala i to čak 41 kilogram!! U to vrijeme moja težina je iznosila 101 kg!  2 mjeseca posle rođenja blizanaca,  ponovo sam upisala Snelly Star program jer mi je bila potrebna motivacija. Iskreno – bez Linea Snelle i mojih terapeutkinja ne bih uspela uz sve aktivnosti i troje male djece. Zavoljela sam vježbanje i zdrava prehrana postala je dio mene i moje obitelji.

U godinu dana, izgubila sam 41 kilogram i čak 243 centimetara!!  No najvažnije, vratila sam 100% samopouzdanje i samopoštovanje!

 

Mrsavljenje oblikovanje tijela Linea Snella Biljana Golub   Mrsavljenje-oblikovanje-tijela-Linea-Snella-Biljana-Golub-4

Osjećam se odlično!

Moje tijelo je lijepo oblikovano, i to usprkos velikim oscilacijama težine u prošlosti. Zdrav način života je duboko usađen u moj život, i ubrzo sam postala po 4. put majka! Međutim, u ovoj  trudnoći se nisam puno udebljala i ubrzo nakon rođenja sam uspješno vratila svoju održavanu težinu. Ovoj priči nije kraj… Kao u bajci u 2016. godini  ponovo sam je na  svijet  došao moj peti sin! Bila sam  dobro pripremljena tako da sam tijekom trudnoće dobila zdravih 12 kilograma. I danas, kada  pišem ove redove, moj najmlađi sin ima 6 mjeseci, a ja sam već u odličnoj formi!!

 

Mrsavljenje oblikovanje tijela Linea Snella Biljana Golub

Ponosna FIT mama Biljana sa sinovima

 

Zahvalna sam LInea Snelli i svom tijelu, jer je trpjelo i patilo zbog mojih grešaka u prošlosti. Najmanje što mu dugujem je da se brinem o sebi i svom zdravstvenom stanju. A najviše uživam u aktivnostima sa svojim dečkima  (petero djece + muž). I na kraju, mogu se  nositi sa svim izazovima, kojih – vjerujte mi nema malo. Moji dječaci imaju zdravu i zadovoljnu mamu kao što i zaslužuju!

Biljana Golub, veljača 2017

 


 

Osjećate li i Vi da je došlo vrijeme za promjenu? Trebate prijateljicu na svom putu cjelokupne preobrazbe?

U Linea Snelli zajedno oblikujemo i njegujemo Vaše TIJELO i DUŠU. Zajedno težimo prema vašim zagarantiranim REZULTATIMA i slavimo Vaš USPJEH. Ponekad plačemo zajedno od sreće. Ali najbolje od svega je, što se puno smijemo i VESELIMO Vašoj preobrazbi.
Pozivamo Vas na besplatno i neobvezujuće savjetovanje u najbliži Linea Snella centar.

Besplatno svjetovanje

 

Skrij
Besplatno savjetovanje
Ispunite prijavni obrazac
i osigurajte svoj termin za
Besplatno savjetovanje
x Uspešno ste se prijavili na e-novice.

Hvala!

x Prijava je bila uspešno oddana.

Hvala!

Online kolačići

Web stranica www.bigbang.si koristi kolačiće za pružanje on-line usluga, analizu korištenja, sustave oglašavanja i funkcionalnost, kojih bez kolačića ne bi mogli ponuditi. Klikom na gumb "DA" prihvaćate njihovu instalaciju. Više o kolačićima možete pročitati ovdje.

DA