Gabrijela Kupanovac

Fit forma je bila moj prioritet i razlog dolaska u Linea Snellu.

Moja Linea Snella avantura 🙂

Paaa, sve je zapravo počelo s jednom haljinom i jednom, prije svega prekrasnom ženom i vrhunskom dizajnericom, koja mi je diskretno u vrećicu ubacila poklon kupon za Linea Snellu… Zašto?

Zato što nisam bila zadovoljna svojom figurom u haljinama koje toliko volim nositi… O trapericama više nisam niti razmišljala jer one umaraju, stežu i u njima kipim na sve strane.

 

Mrsavljenje oblikovanje tijela Linea Snella Gabrijela Kupanovac

 

Fit forma prije uskakanja u badić

Moj prvi dolazak u Linea Snellu je bio usred ljeta, taman pred godišnji odmor kada se treba skinuti i uskočiti u badić, a kilogrami i centimetri su vrištali da nikako nisam spremna i da je moje uživanje u hrani po principu „svega pomalo, a onog što mi je fino malo više“, ipak otišlo predaleko… Iako redovito vježbam 3-4 puta na tjedan, kilogrami su se nakupili jer mi je prehrana bila katastrofalna, ukratko rečeno previše, prečesto i nezdravo.

Posjet Linea Snelli bio je čisto iz znatiželje jer se s ovakvim načinom vježbanja do sada nisam susrela. U samom startu dočekalo me nasmijano i veselo Helenino lice koja me odmah uzela u obradu ispitavši moje prehrambene navike, informirala se o mojoj fizičkoj aktivnosti, na kraju je izmjerila moje fizičke proporcije i utvrdila kritične točke. E to je bilo za mene poražavajuće!

 


Dok se još nisam oporavila od šoka, Helena je već nudila rješenje!

Prvo sam dobila savjete na koji način trebam promijeniti prehranu, a zatim mi je predstavljen plan i program treninga. Entuzijazam žene koja toliko vjeruje u uspješan rezultat svojih usluga da ga čak i garantira potpisivanjem ugovora s klijenticama, potaknuo me je da ozbiljno razmislim o novom načinu vježbanja.

 

Mrsavljenje oblikovanje tijela Linea Snella Gabrijela Kupanovac   Mrsavljenje oblikovanje tijela Linea Snella Gabrijela Kupanovac   Mrsavljenje oblikovanje tijela Linea Snella Gabrijela Kupanovac

 

Prvi vidljivi rezultati u Linea Snelli

I tako je započela moja avantura koja traje već skoro tri mjeseca. Prvi rezultati bili su vidljivi odmah nakon prvih desetak dana, što posebno mogu zahvaliti promjenom prehrane prema uputama koje sam dobila u Linea Snelli. Promjenom prehrane (iako često zgriješim) i treninzima 2-3 puta tjedno u trajanju od samo 20 minuta, nakon kojih slijedi opuštanje u mirisnim saunama, istopila sam i kilograme i centimetre.

Ono što posebno želim naglasiti je da sam izgubila ukupno 45 cm i 4 kg i to najviše na kritičnim mjestima, na trbuhu i bedrima jer je program prehrane i treninga izrađen ciljano, po mjeri klijentice. Uz pomoć stručnog tima Linea Snella moje haljine danas na meni stoje baš kako treba, a i traperice ponovno vrlo često prošećem J.

I na kraju, ono što je meni izuzetno važno, moj tim Linea Snella koji me svakodnevno savjetuje, trenira i mjeri, čine tri predivne mlade žene, Helena, Ana i Slađana koje svojim stručnim vodstvom i pozitivnim pristupom sve skupa čine ugodnim i zabavnim.

Hvala vam!

 


 

Osjećate li i Vi da je došlo vrijeme za promjenu? Trebate prijateljicu na svom putu cjelokupne preobrazbe?

U Linea Snelli zajedno oblikujemo i njegujemo Vaše TIJELO i DUŠU. Zajedno težimo prema vašim zagarantiranim REZULTATIMA i slavimo Vaš USPJEH. Ponekad plačemo zajedno od sreće. Ali najbolje od svega je, što se puno smijemo i VESELIMO Vašoj preobrazbi.
Pozivamo Vas na besplatno i neobvezujuće savjetovanje u najbliži Linea Snella centar.

Besplatno svjetovanje

 

Skrij
Besplatno savjetovanje
Ispunite prijavni obrazac
i osigurajte svoj termin za
Besplatno savjetovanje
x Uspešno ste se prijavili na e-novice.

Hvala!

x Prijava je bila uspešno oddana.

Hvala!

Online kolačići

Web stranica www.bigbang.si koristi kolačiće za pružanje on-line usluga, analizu korištenja, sustave oglašavanja i funkcionalnost, kojih bez kolačića ne bi mogli ponuditi. Klikom na gumb "DA" prihvaćate njihovu instalaciju. Više o kolačićima možete pročitati ovdje.

DA