Gordana Filipović

Gordana Filipović, 54 god., vaga – od neprijateljice do saveznice

Sve je počelo u jesen 2015. kada je moja najgora neprijateljica – vaga, koju sam izbjegavala u širokom luku, pokazala trocifreni broj. Obzirom da nisam tip osobe koji preferira vježbanje, znojenje i bilo kakav napor, tražila sam elegantniji i ženstveniji način kojim ću postići bilo kakvu fizičku aktivnost.

price o uspjehu linea snella gordana filipovic mrsavljenje oblikovanje tijela vaga fit forma vitka linija vjezbanje

Pismena garancija – samo reklama?

Na internetu sam naišla na stranicu Linea Snelle i vidjela njihovu ponudu kojom su između ostalog , uz pismenu garanciju nudili gubitak kilograma. Iskreno, bilo mi je to više nego za ne povjerovati, jer kako mi netko može garantirati da ću ja i smršaviti. Mislila sam, kao i puno puta do tada da je to opet neka reklama i gubljenje vremena.

Jedan dio mene ipak je želio vjerovati u Lineina nevjerojatna obećanja.

 

price o uspjehu linea snella gordana filipovic mrsavljenje oblikovanje tijela vaga fit forma vitka linija vjezbanje

 

Zovem se Gordana i imam 54 godine, a ovo je moja priča o tome kako sam postala ovisnica……o centru Linea Snella. Nakon informativnog razgovora sa simpatičnim terapeuticama, njihova pozitivna energija osvojila me na prvu i – odlučila sam probati, sama sebi dati šansu.

Ana je taj dan sa mnom prošla sve…od mojih prehrambenih navika, zdravstvenih problema, mojih očekivanja i na kraju vaganja i mjerenja. Rezultati mjerenja i vaganja bili su poražavajući. Način života te neredovita i nepravilna  prehrana dovele su do toga da su se kilogrami kroz godine samo nagomilavali.

Taj dan potpisala sam ugovor na godinu dana u kojem sam se obvezala pridržavati uputa Linea Snelle, a oni meni garantiraju gubitak kilograma. Prepustila sam se u stručne ruke dragih trenerica Helene, Ane i Slađane.

 

Kako sam pobijedila krizu i ostala motivirana

Na početku me bilo malo strah treninga jer nisam imala nikakvu kondiciju, ali vježbe su bile pomno složene tako da sam ih izvodila s lakoćom i bez nekog posebnog napora. U Lineu nisam išla samo vježbati već i učiti kako se pravilno hraniti. Mislila sam do tada da sve znam, ali po dolasku u Lineu, vidjela sam da ništa ne znam. Čak ni onaj teoretski dio za koji svi misle da ga znaju.

Svaki dan sam morala voditi evidenciju o tome kada sam i što jela. Moje drage Helena, Ana i Slađana uspjele su me uvjeriti da nije svejedno što i u koje vrijeme jedem i da to nije nikakva dijeta nego jednostavno način života koji moram usvojiti. Uvijek su bile uz mene, a pogotovo u trenucima kada mi je počela padati motivacija.

Znale su kroz kakvu krizu prolazim i da mi nije lako. Kada sam pomislila na njih i njihov entuzijazam, bilo me sram i pomisliti da bih odustala. Nekada sam imala osjećaj da su se njih tri rasporedile po kutovima moje kuhinje jer svaki put kada sam pomislila pojesti nešto što nije bilo na jelovniku, imala sam osjećaj da me probadaju očima.

 

price o uspjehu linea snella gordana filipovic mrsavljenje oblikovanje tijela vaga fit forma vitka linija vjezbanje    price o uspjehu linea snella gordana filipovic mrsavljenje oblikovanje tijela vaga fit forma vitka linija vjezbanje   price o uspjehu linea snella gordana filipovic mrsavljenje oblikovanje tijela vaga fit forma vitka linija vjezbanje

Moja neprijateljica vaga postaje saveznica

I tako, polako, prolazili su tjedni i mjeseci, ja sam dobivala kondiciju i polako gubila kilograme. Moja najgora neprijateljica – Vaga odjednom mi je postala velika saveznica. Nakon 16 mjeseci redovnih odlazaka 3x tjedno po sat vremena u Lineu, izgubila sam 35kg i 200cm obujma.

Danas se hranim bolje i zdravije. Doručak baš nikada ne preskačem. Češće jedem, svakih 3 sata, tako da nikada ne osjetim glad.

Postala sam nova osoba

Nevjerojatno, ali postala sam nova osoba. Nisam se samo fizički promijenila – postala sam puna  samopouzdanja, zadovoljna sam i ponosna na samu sebe što sam uspjela u svojoj avanturi.

Na kraju sam vidjela da reklama centra  Linea Snella ipak nije bila samo priča. I kada postignem svoj cilj, kojem sam sve bliže, nastavit ću druženje s Lineom i mojim dragim curama. Da njih nije bilo i da nisu takve kakve jesu –  jednom rječju predivne  tko zna da li bih došla k cilju i ispričala vam svoju priču.

 

price o uspjehu linea snella gordana filipovic mrsavljenje oblikovanje tijela vaga fit forma vitka linija vjezbanje

 

Zato drage moje, hvala vam na trudu i strpljenju, a i na mom novom izgledu.

U Zagrebu, 31.03.2017.

 

 


 

Osjećate li i Vi da je došlo vrijeme za promjenu? Trebate prijateljicu na svom putu cjelokupne preobrazbe?

U Linea Snelli zajedno oblikujemo i njegujemo Vaše TIJELO i DUŠU. Zajedno težimo prema vašim zagarantiranim REZULTATIMA i slavimo Vaš USPJEH. Ponekad plačemo zajedno od sreće. Ali najbolje od svega je, što se puno smijemo i VESELIMO Vašoj preobrazbi.


Pozivamo Vas na besplatno i neobvezujuće savjetovanje u najbliži
 Linea Snella centar.

 

Besplatno svjetovanje

 

Skrij
Besplatno savjetovanje
Ispunite prijavni obrazac
i osigurajte svoj termin za
Besplatno savjetovanje
x Uspešno ste se prijavili na e-novice.

Hvala!

x Prijava je bila uspešno oddana.

Hvala!

Online kolačići

Web stranica www.bigbang.si koristi kolačiće za pružanje on-line usluga, analizu korištenja, sustave oglašavanja i funkcionalnost, kojih bez kolačića ne bi mogli ponuditi. Klikom na gumb "DA" prihvaćate njihovu instalaciju. Više o kolačićima možete pročitati ovdje.

DA