Gordana Špoljarić

Od rane mladosti bavim se nekim oblikom sporta, nastojeći održati „zdrav duh u zdravom tijelu“. Masnoća u krvi, prekomjerna tjelesna težina  i različite  redukcijske dijete, sa svime time  počela sam se suočavati nakon dva poroda.

Tada je započela dugotrajna borba skidanja i ponovnog vraćanja kilograma koja me nije pretjerano zabrinjavala jer se moja tjelesna težina kretala oko 60-ak kilograma (što na moju visinu od 160 cm nije bilo tako strašno).

Ulaskom u klimakterično razdoblje situacija se počela drastično mijenjati – bez obzira na intenzivno vježbanje u različitim centrima (minimalno 3, maksimalno 5 puta tjedno po 1 h) te plivanje, kilogrami (celulit) su se počeli „lijepiti“ na najnezgodnije dijelove tijela (stražnjicu, bokove, bedra, trbuh). Na moj očaj, dijete više nisu imale nikakav učinak, tako da sam svake godine morala kupovati odjeću sa sve većim konfekcijskim brojem.

masnoca u krvi prica-o-uspjehu-gordana-linea-snela-mrsavljenje-vitka-linija

Masnoća u krvi i prekomjerna tjelesna težina

Uz estetske probleme, počeli su me mučiti zglobovi, kralježnica te povećana masnoća u krvi. Uz vježbanje pokušavala sam sporadično koristiti neke od tretmana po kozmetičkim centrima, ali oni nisu davali nikakav učinak (anticelulitna masaža, radiofrekvencije, termo deke i sl.). Polako me počela hvatati apatija te sam se počela prepuštati grickanju različite nezdrave hrane (kokica, čipsa, sladoleda, kolača i sl.) u bilo koje doba dana (i noći). Počela sam izbjegavati fotografiranje s prijateljima i članovima obitelji srameći se svog izgleda, a vagu sam zaobilazila u velikom luku.

Preokret u mom životu desio se na moj 53. rođendan, kada mi je kolegica na poslu poklonila kupon za vježbanje u Linea Snelli. Nakon obavljene InBody analize tijela, motivacijskog razgovora, vježbanja u termo kapsuli te relaksacije u mini sauni shvatila sam da je trenutak da ponovno preuzmem kontrolu nad svojim životom (i zdravljem).

Uključila sam se motivirano u program vježbajući 2-3 puta tjedno, slijedeći preporuke voditeljica Helene i Ane u prehrani (o broju obroka, pazeći na kalorijsku vrijednost unešene hrane). Svakim danom moj ponos i sreća zbog donešene odluke sve su više dobivali potvrdu, jer su se kilogrami polako, ali sigurno topili pred mojim očima.

 

masnoca u krvi prica-o-uspjehu-gordana-linea-snela-mrsavljenje-vitka-linija   masnoca u krvi prica-o-uspjehu-gordana-linea-snela-mrsavljenje-vitka-linija

 

U periodu od travnja do studenog ove godine ukupno sam skinula 21 kilograma i više od 148 cm obujma (na kritičnim točkama tijela).

 

Ovo ljeto bilo je među najljepšim u mom životu, jer sam iz ormara izvlačila sve one haljine, suknje i majice koje prije nisam mogla navući (ili sam u njima izgledala groteksno). Naime, uslijed debljine dogurala sam do konfekcijskog broja 44, a sada ponovo nosim broj 38. Ponosno sam nosila bikini na plaži, pokazujući svoj ravni trbuh i smanjenu stražnjicu. Fiziči i psihički osjećala sam se u fit formi!

 

masnoca u krvi prica-o-uspjehu-gordana-linea-snela-mrsavljenje-vitka-linija

 

Prijatelji i poznanici su prvo iskazivali zabrinutost zbog mojeg stanja (jer su mislili da sam izgubila kilažu zbog bolesti), a kad sam im objasnila o čemu se radi nisu mi mogli prestati davati komplimente zbog postignutog uspjeha. Kako bi i sama otklonila sumnju o narušenom zdravlju podvrgnula sam se kontrolnom pregledu krvi koji je pokazao potpuno uredne nalaze (šećer, željezo,masnoće u krvi).

Medicinska sestra koja mi je očitala nalaze rekla je da sam po njima „kao mala curica“.
Mogu reći da se tako trenutno i osjećam!!!

Životni stil koji sam usvojila u Linea Snelli sada je imperativ u mom životu i nastojat ću da ne ponovim greške koje sam činila u prošlosti, kako bi ova bajka koju trenutno živim što dulje potrajala.

 

Zagreb, 16.11.2015.

Gordana Špoljarić

 


 

Osjećate li i Vi da je došlo vrijeme za promjenu? Trebate prijateljicu na svom putu cjelokupne preobrazbe?

U Linea Snelli zajedno oblikujemo i njegujemo Vaše TIJELO i DUŠU. Zajedno težimo prema vašim zagarantiranim REZULTATIMA i slavimo Vaš USPJEH. Ponekad plačemo zajedno od sreće. Ali najbolje od svega je, što se puno smijemo i VESELIMO Vašoj preobrazbi.
Pozivamo Vas na besplatno i neobvezujuće savjetovanje u najbliži Linea Snella centar.

Besplatno svjetovanje

 

Skrij
Besplatno savjetovanje
Ispunite prijavni obrazac
i osigurajte svoj termin za
Besplatno savjetovanje
x Uspešno ste se prijavili na e-novice.

Hvala!

x Prijava je bila uspešno oddana.

Hvala!

Online kolačići

Web stranica www.bigbang.si koristi kolačiće za pružanje on-line usluga, analizu korištenja, sustave oglašavanja i funkcionalnost, kojih bez kolačića ne bi mogli ponuditi. Klikom na gumb "DA" prihvaćate njihovu instalaciju. Više o kolačićima možete pročitati ovdje.

DA