Irena Herceg

“Redovito vježbanje 3 puta tjedno i mene su desni kuk i desna noga potpuno prestali boljeti!”

Moje ime je Irena, imam 49 godina, majka sam tri sina i imam vlastitu tvrtku, bavim se šminkanjem te edukacijama šminkanja za osobne potrebe.

Nikada nisam imala pretjeranih problema sa kilažom… nakon svake trudnoće mi je ostalo nekoliko viška kilograma, ali bi ih pazeći malo na prehranu i vježbajući povremeno, nekako s lakoćom skinula.

 

Irena Herceg Linea Snella vjezbanje skidanje kilograma thermoslim

 

Međutim, s godinama kako bi dobila kilu, dvije, nisam ih više uspjevala sama skinuti, a one bi se nataložile u trbuh i struk. Jako mi je to smetalo, vježbala sam ja sama nešto u kućnoj radinosti… ali bezuspješno. Nakon 40-te sam se osjećala sve lošije, počeo me boljeti desni kuk pa desna noga.

Shvaćala sam da bi nešto trebala učiniti, ali nisam sama znala što!? Imala sam cca 4 kilograma viška, ali sam se osjećala loše, nepokretno, pogrbljeno i bez energije.

 

Irena Herceg Linea Snella vjezbanje skidanje kilograma thermoslim

 

Kako sam došla i ostala u Linei?

Linea je zapravo došla k meni! Helena, vlasnica Linea Snelle došla je k meni na edukaciju šminkanja i tako smo se upoznale. Ispričala mi je sve o načinu vježbanja u Linei, dopalo mi se odmah, ali nekako uvijek nemaš vremena pa nije ti u kvartu i milion nekih svima nama poznatih izgovora. Mislila sam si, ma budem, nekad, jednom…

I onda mi je samo nakon otprilike mjesec dana, jedan dan došlo… sad idem!

 

Irena Herceg Linea Snella vjezbanje skidanje kilograma thermoslim

 

Čim sam došla u Lineu, oduševio me prostor, cure koje tamo rade, energija… sve!

Neću nikada zaboraviti, kad sam krenula na vježbanje u Lineu, jako me boljela desna noga i nisam mogla s njom vježbati kao sa lijevom. Rekla sam to Ani, a ona mi je odgovorila neka radim koliko mogu i da će me kroz kratko vrijeme noga prestati boljeti. Tada sam si mislila da Ančica nema pojma šta priča i ne zna koliko ozbiljno mene noga boli i kako bol sigurno neće tako lako nestati.

 

Irena Herceg Linea Snella vjezbanje skidanje kilograma thermoslim

 

Vježbanje 3 puta tjedno i bolovi su nestali

Nakon otprilike 2 tjedna redovitog vježbanja po 3 puta tjedno, mene su desni kuk i desna noga potpuno prestali boljeti! Ne mogu vam opisati tu sreću, mogu sve, ništa me ne boli!

U ovih 2 mjeseca vježbanja, skinula sam 4 kilograma, osjećam se odlično i odjeća mi sasvim drugačije stoji nego ranije. Iskreno, nisam od onih koji puno paze na prehranu, ali neke osnovne upute i pravila sam prihvatila. Izbjegavam ugljikohidrate, šećere i kasnu večeru.

 

Irena Herceg Linea Snella vjezbanje skidanje kilograma thermoslim

 

Stalno su mi govorile cure: „Irena, jesi doručkovala?“… „Nisam…“… „Moraš doručkovati!“. I tako sam ja konačno kroz neko vrijeme počela doručkovati jogurt i šnitu integralnog kruha… i to mi je spas.

Prije 10-tak dana sam definitivno shvatila koliko volim Lineu i koliko je postala sastavni dio mog života. Bio je petak ujutro i čekala su me dva naporna radna dana po 10-tak sati, moj posao je stojeći tako da ponekad bude baš naporno.

 

Irena Herceg Linea Snella vjezbanje skidanje kilograma

 

Kad sam se probudila nije mi se baš sjedalo u auto i vozilo na drugi kraj grada zbog vježbanja. Međutim, već sljedeće sekunde sam se uhvatila kako govorim sama sebi: „Irena, ako ne odeš sada odvježbati u Lineu, nećeš imati energije i nećeš moći ova dva dana odraditi posao kako treba!“.

 

Irena Herceg Linea Snella vjezbanje skidanje kilograma thermoslim   Irena Herceg Linea Snella vjezbanje skidanje kilograma thermoslim   Irena Herceg Linea Snella vjezbanje skidanje kilograma thermoslim

 

Volim Lineu Snellu, obožavam cure koje tamo rade i najnajviše uživam u termo deki!

Hvala Vam od srca što postojite!

 

Irena

 


Osjećate li i Vi da je došlo vrijeme za promjenu? Trebate prijateljicu na svom putu cjelokupne preobrazbe?

U Linea Snelli zajedno oblikujemo i njegujemo Vaše TIJELO i DUŠU. Zajedno težimo prema vašim zagarantiranim REZULTATIMA i slavimo Vaš USPJEH. Ponekad plačemo zajedno od sreće. Ali najbolje od svega je, što se puno smijemo i VESELIMO Vašoj preobrazbi.


Pozivamo Vas na besplatno i neobvezujuće savjetovanje u najbliži
 Linea Snella centar.

Besplatno svjetovanje

 

Skrij
Besplatno savjetovanje
Ispunite prijavni obrazac
i osigurajte svoj termin za
Besplatno savjetovanje
x Uspešno ste se prijavili na e-novice.

Hvala!

x Prijava je bila uspešno oddana.

Hvala!

Online kolačići

Web stranica www.bigbang.si koristi kolačiće za pružanje on-line usluga, analizu korištenja, sustave oglašavanja i funkcionalnost, kojih bez kolačića ne bi mogli ponuditi. Klikom na gumb "DA" prihvaćate njihovu instalaciju. Više o kolačićima možete pročitati ovdje.

DA