Ivana Hitner

Ivana Hitner, 39 god., ples nije bio dovoljan

Cijeli život sam se bavila nekim sportom, rekreativno ali učestalo. Najviše od svega sam voljela ples kojega sam dugo dugo trenirala, od ritmičkog baleta kao mala do raznih kombinacija latino plesova i chair dance kao velika. 

 

Ivana Hitner price o uspjehu linea snella mrsavljenje oblikovanje tijela ples vitka linija

Za vitku liniju ples nije bio dovoljan

No sa nakupljenim kilama, onako kada godinama skupljate po malo ali sigurno, ples nije bio dovoljan. Nije bio više ni gušt jer svi pokreti kao i kompletna figura nisu više izgledali kao nekada. Otišla bih na neku brzinsku dijetu skinula 2-3 kg, izgubila vodu, a nakon mjesec dana sam vratila 4-5 kg, i tako sam se godinama vrtila u krug i navrtila dodatnih 10 kg. 

Linea  Snellu sam pronašla na društvenim mrežama, odmah je proradila kemija i vrlo brzo sam se našla na savjetovanju. Prvi doticaj sa Lineom je bio i više od očekivanja: prehrambeni savjeti, praćenje i savjetovanje oko načina hranjenja, vježbanje u toploj i veseloj atmosferi i moje najdraže vrijeme u Linei u sauni na ozonoterapiji.

 

 

Cijelu zimu sam provela sa mojim curama Slađanom, Anom i Helenom. Istrpile smo skupa sve  moje primamljujuće božičnedomjenke, novogodišnje proslave, emotivna jedenja , sve uspone i padove i uspjela sam uz njih skinuti 10 kg i preko 40 cm te oblikovati tijelo u prekrasnu žensku liniju. Uvijek su bila topla podrška od smijeha na ulasku, zagrljaju nakon skinute kile, do profesionalnih savjeta i vodstva kroz višemjesečne tretmane.

 

Ivana Hitner price o uspjehu linea snella mrsavljenje oblikovanje tijela ples vitka linija

 

Lagala bih kad bi rekla da je bilo lako, da nije bilo znoja i truda i da nije bilo gladnih sati i frustriranih vikenda uz kuhanu piletinu i bademe. Ali bi isto tako lagala kad bi rekla da je to nije vrijedno fenomenalnog osjećaja koje imam sada kad se pogledam u ogledalo i kad vidim lijepu žensku figuru, istopljene masne naslage, mišiće koji vretenasto vire iz njegovane kože i to u svega par mjeseci.

 

Ivana Hitner price o uspjehu linea snella mrsavljenje oblikovanje tijela ples vitka linija   Ivana Hitner price o uspjehu linea snella mrsavljenje oblikovanje tijela ples vitka linija   Ivana Hitner price o uspjehu linea snella mrsavljenje oblikovanje tijela ples vitka linija

 

Vrijedno je svake sekunde provedene u Linei Snelli.  

 


 

Osjećate li i Vi da je došlo vrijeme za promjenu? Trebate prijateljicu na svom putu cjelokupne preobrazbe?

U Linea Snelli zajedno oblikujemo i njegujemo Vaše TIJELO i DUŠU. Zajedno težimo prema vašim zagarantiranim REZULTATIMA i slavimo Vaš USPJEH. Ponekad plačemo zajedno od sreće. Ali najbolje od svega je, što se puno smijemo i VESELIMO Vašoj preobrazbi.
Pozivamo Vas na besplatno i neobvezujuće savjetovanje u najbliži Linea Snella centar.

Besplatno svjetovanje

 

Skrij
Besplatno savjetovanje
Ispunite prijavni obrazac
i osigurajte svoj termin za
Besplatno savjetovanje
x Uspešno ste se prijavili na e-novice.

Hvala!

x Prijava je bila uspešno oddana.

Hvala!

Online kolačići

Web stranica www.bigbang.si koristi kolačiće za pružanje on-line usluga, analizu korištenja, sustave oglašavanja i funkcionalnost, kojih bez kolačića ne bi mogli ponuditi. Klikom na gumb "DA" prihvaćate njihovu instalaciju. Više o kolačićima možete pročitati ovdje.

DA