Ivančica Perak

Prvi dolazak u Linea Snella centar za mršavljenje

Kad sam prije cca 2 i pol mjeseca prvi put došla na besplatno savjetovanje vezano za mršavljenje, nisam imala pojma u što ću se upustiti. Dočekala me nasmijana i vesela Goga koja me izmjerila, prošla sa mnom moj način i stil života i prehrane i odmah mi dala neke savjete koji mi mogu pomoći u ostvarenju mog cilja – gubitku kilograma i oblikovanju tijela.

Bila sam pomalo skeptična prema cijelom konceptu vježbanja i obećanjima koje sam dobila, ali sam odlučila isprobati i uplatila si mjesec dana da vidim što će biti.

Nakon prvog mjeseca – 5 kg i 29 cm manje! Ostala sam zapravo zatečena činjenicom koliko sam uspjela postići u samo mjesec dana. Naravno, kada me opet nasmijana Goga dočekala sa informacijom o ljetnoj akciji i popustu, nisam dvaput razmišljala o tome hoću li nastaviti ili ne i uplatila sam odmah 3 mjeseca.

Danas. nakon 2 i pol mjeseca, nakon izgubljenih 14 kilograma i 69 centimetara, nakon gubitka konfekcijskog broja, osjećam se predivno i ispunjeno. Izgubila sam ono što sam i došla izgubiti, a dobila sam ono što mi je nedostajalo – motivaciju, preoblikovani način prehrane, samopouzdanje i sigurnost u sebe.

 

Mrsavljenje oblikovanje tijela Linea Snella Ivancica Perak

 

Prekrasne Linea Snella terapeutice koje su me dovele do cilja

A za sve to nisam zaslužna samo ja, nego i moje dobre vile Snellice –  Goga, Natalija i Iva. To su cure kojima ti nisi samo klijent, već prije svega čovjek, to su cure kojima nije bitno da odrade samo tako svoj posao, već cure kojima je stalo do žena sa kojima rade. To su divne djevojke kojima nije bitno jesi li debela ili mršava, imaš li celulit i strije, jesi li mlada ili stara, to su žene kojima je stalo do tebe baš onakvu kakva jesi, koje zanima kako si provela dan, kako ti je na poslu, kako ti je na godišnjem, kako su ti muž/žena/djeca/ljubavnik/pas/mačka, koje ti daju do znanja da su tu za tebe i da im se možeš obratiti ako te nešto muči i kojima ništa nije teško napraviti samo da bi ti bila zadovoljna.

Sve smo mi tamo jer smo nezadovoljne svojim kilama, izgledom, nečim trećim i želimo se bolje osjećati u svojoj koži i pred ogledalom, a ove Snellice su te koje te motiviraju i tjeraju naprijed jer žele da uspiješ i koje se s tobom vesele svakom pozitivnom pomaku i koje te razveseljavaju ako nekada pomaka nema bodreći te da nastaviš i dalje.

 

Mrsavljenje oblikovanje tijela Linea Snella Ivancica Perak  Mrsavljenje oblikovanje tijela Linea Snella Ivancica Perak  Mrsavljenje oblikovanje tijela Linea Snella Ivancica Perak

 

Natalija i Iva su predivne simpatične, vječito nasmijane cure, s kojima možeš otvoreno pričati o bilo čemu i koje će ti uvijek “uskočiti” ako negdje zapneš i pokazati ti vježbe i 10 puta ako treba, samo da ti olakšaju trening.

Moju najdražu Snellicu sam ostavila za kraj – Gogu. Kao što sam već rekla za nju, ona je moja žena-zmaj jer bez nje ne bih danas bila tu gdje jesam. Ona me “uvukla” u sve ovo i na tome sam joj beskrajno zahvalna, ona me tjera naprijed i kad pomislim da nemam snage više, ona mi ju odnekud prenese i pomogne da izdržim svaki trening. Za sve joj se mogu obratiti kad god, svaku mi želju pokušava ispuniti i uvijek je tu kada ju trebam.

Ja nastavljam dalje prema svom cilju i svakome bih preporučila da dođe i uvjeri se sam u ono što se može postići disciplinom, radom, znojem, motivacijom i brigom za samog sebe uz pomoć divnih Snelllica 🙂

 


 

Osjećate li i Vi da je došlo vrijeme za promjenu? Trebate prijateljicu na svom putu cjelokupne preobrazbe?

U Linea Snelli zajedno oblikujemo i njegujemo Vaše TIJELO i DUŠU. Zajedno težimo prema vašim zagarantiranim REZULTATIMA i slavimo Vaš USPJEH. Ponekad plačemo zajedno od sreće. Ali najbolje od svega je, što se puno smijemo i VESELIMO Vašoj preobrazbi.
Pozivamo Vas na besplatno i neobvezujuće savjetovanje u najbliži Linea Snella centar.

Besplatno svjetovanje

 

Skrij
Besplatno savjetovanje
Ispunite prijavni obrazac
i osigurajte svoj termin za
Besplatno savjetovanje
x Uspešno ste se prijavili na e-novice.

Hvala!

x Prijava je bila uspešno oddana.

Hvala!

Online kolačići

Web stranica www.bigbang.si koristi kolačiće za pružanje on-line usluga, analizu korištenja, sustave oglašavanja i funkcionalnost, kojih bez kolačića ne bi mogli ponuditi. Klikom na gumb "DA" prihvaćate njihovu instalaciju. Više o kolačićima možete pročitati ovdje.

DA