Ljerka Zagorec

Ljerka Zagorec, 36 godina – moji problemi s kilogramima započinju nakon drugog poroda.

 

Bila sam kanta za smeće!

U prvoj trudnoći sam dobila 14 kg što i nije tako puno, ali na visinu od 156 cm, 77 kg je i više nego puno. Svi su mi govorili da nikakve dijete ne dolaze u obzir, da ću dojenjem izgubiti višak kilograma, vidjet ću kad dijete prohoda, bla, bla, bla…
I doista sam uspjela skinuti tih 14 kg (dio je otišao već u rodilištu), ali je ostalo još 5-6 kg da bi bila zadovoljna. Već nakon 15 mjeseci od prvog poroda, ponovno sam zatrudnjela i u trudnoću krenula sa istom kilažom kao i prvi put. Ovaj put sam odlučila paziti što i kako jedem i u tome sam uspjela. Dobila sam samo 4-5 kg i već nakon 10 dana od poroda, imala sam početnu težinu.

I tada počinju moji problemi. Umjesto da skinem tih 5 kg, ja sam dobila još 5! Znate li kako? Jednostavno!!
Jela sam sve ono što djeca nisu pojela. Bila sam kanta za smeće. Dok sam im pripremala obroke, nešto bih „gricnula“ usput. Kuća je bila punaslatkiša i grickalica od starije kćeri, a nakon svega toga bih pojela i svoj redovni obrok.

Moji problemi s kilogramima

I tako su prolazili dani, mjeseci, a ja sam postajala sve nervoznija, nezadovoljnija, jednostavno sam ušla u začarani krug. Oblačila sam široke trenirke, trudničke hlače i majice pod izlikom kako mi je u tom lakše boraviti s djecom.
U jednom trenutku, više nisam imala energije za curicu od 2,8 godina i bebu od 8 mjeseci (razlika je točno 2 godine).

I tada se dogodio KLIK!
Jedno jutro sam nazvala Helenu i rekla joj o čemu se radi. Helenu poznajem dugi niz godina i bila sam sigurna da ona nikada, ali nikada ne bi uložila sve što ima i nema, u nešto što ne vrijedi. Odmah me naručila na besplatno savjetovanje. Rezultati su bili očajni. Ne samo da imam višak kilograma, nego i sve one druge parametre koji su opasni za zdravlje. Budući da genetski imam predispozicije za šećer, masnoće, visoki tlak itd., odlučila sam krenuti u AKCIJU!

Cure su mi složile vježbe i zdrav način prehrane. Mislila sam kako će mi sve to biti prekomplicirano, ali ako stvarno nešto želiš onda u tome i uspiješ, pogotovo kada se radi o zdravlju. Ipak sam majka dvoje male djece i zbog njih moram paziti na sebe.
Vježbe su bile odlično složene tako da sam ih i ja koja nisam od nekog vježbanja mogla odraditi. Već nakon 15 dana su došli i prvi vidni rezultati, a nakon mjesec – da i ne govorim. Budući da na početku nisam postavila previsoke ciljeve (da se ne razočaram), u vrlo kratkom periodu sam ih i ostvarila.

A onda se javila želja za realnost i sada koračam prema tome, a to je 54 kg.

U Linea Snellu idem 3 mjeseca i ukupno sam izgubila 11 kilograma i 73 cm opsega!

Najviše me veseli što je nestao trbuh za kojeg sam mislila da će ostati uz mene zauvijek. Ni u snu nisam pomislila da ću sa 36 godina imati kilograma kao i prije 15 godina.
Naravno da je bilo kriznih situacija, posebno kod vježbanja, ali tu su cure u Linea Snelli odradile vrhunski posao, hrabrile me, poticale i bodrile na putu prema uspjehu i na tome im veliko HVALA!

Hvala cure i na vašem autoritetu, jer u prehrani nisam griješila misleći da me odnekud gledate
Drugu curicu još uvijek dojim, vježbam, zdravo se hranim i mršavim. Osjećam se bolje nego ikad!!!

 

Od srca preporučam SVIMA!!!!
Ljerka Zagorec

 


 

Osjećate li i Vi da je došlo vrijeme za promjenu? Trebate prijateljicu na svom putu cjelokupne preobrazbe?

U Linea Snelli zajedno oblikujemo i njegujemo Vaše TIJELO i DUŠU. Zajedno težimo prema vašim zagarantiranim REZULTATIMA i slavimo Vaš USPJEH. Ponekad plačemo zajedno od sreće. Ali najbolje od svega je, što se puno smijemo i VESELIMO Vašoj preobrazbi.
Pozivamo Vas na besplatno i neobvezujuće savjetovanje u najbliži Linea Snella centar.

Besplatno svjetovanje

 

Skrij
Besplatno savjetovanje
Ispunite prijavni obrazac
i osigurajte svoj termin za
Besplatno savjetovanje
x Uspešno ste se prijavili na e-novice.

Hvala!

x Prijava je bila uspešno oddana.

Hvala!

Online kolačići

Web stranica www.bigbang.si koristi kolačiće za pružanje on-line usluga, analizu korištenja, sustave oglašavanja i funkcionalnost, kojih bez kolačića ne bi mogli ponuditi. Klikom na gumb "DA" prihvaćate njihovu instalaciju. Više o kolačićima možete pročitati ovdje.

DA