Marija R.

2Od izgovora do ostvarenja cilja! Moja terapeutica je postala moja prijateljica

Već mjesecima pišem i brišem ovu priču. Ne znam odakle početi, što sve ispričati, a još manje znam dovoljno nahvaliti zaslužne! I po tisućiti put, idem pokušati, pa kako ispadne.
Priču ne pišem da bih pohvalila sebe, jer da Vam budem iskrena – hvaliti se nema što!

Zašto? Prvo zato jer ne smatram da je uspjeh što sam napokon zdrava i sretna, to sam trebala biti davno, uvijek. Drugo, jer vjerujem da bi bez mojih cura iz centra i ovo bio jedan od propalih pokušaja mršavljenja. Trajala bih maksimalno mjesec dana i odustala. Tako da je pohvala potrebna, i ide samo njima!

prijateljica marija prica o uspjehu linea snella mrsavljenje oblikovanje tijela vitka linija

*Slika PRIJE je na pola puta do cilja. “Nemam prijašnjih fotografija jer se nisam voljela fotografirat u tom razdoblju” – Marija R.

Moja pozadinska priča

Krenimo s nekom pozadinom o meni. Tu priču najmanje volim pričati, jer je puna izlika koje su me dovele do 92 kilograma na mojih 174 cm. Puna je izgovora zbog kojih su se kilogrami samo gomilali. Nikad nisam bila mršava cura, ali sam imala sve na mjestu, obline, sise, guze, sve je bilo tu, i imala bih 3-4 kilograma viška koje bih prije ljeta izgubila. I to je tijekom srednje škole funkcioniralo.

No fakultet je donio svoje.  Ležanje, prejedanje, dijete nakon kojih više vratim nego što izgubim, teretane i treninzi od kojih odustanem nakon mjesec dana jer ne vidim rezultate,tipične svima poznate priče. I za sve to sam imala izgovor – problemi s hormonima, jajnicima, pilule koje sam pila 11 godina od kojih mi se nakupljala voda i imala sam volje za – ničim! Jedino što je istina – dok sam bila na pilulama – sve dijete su išle sporije, svako vježbanje je donosilo malo rezultata. I ta činjenica me redovito demotivirala i u vrlo kratkom roku odustala bih od svega jer kao i većina nas – kad rezultate ne vidimo brzo, odustanemo jer mislimo da nema smisla.

A kad sam odustala od pilula, našla sam novi izgovor – posao! Zaposlila sam se i nisam imala vremena za sebe. Minimalno 8 sati sjedenja u uredu, nakon toga doma instrukcije i još malo sjedenja, i onda kauč i izležavanje. A hrana – koma! Čak i nije bio toliko problem u vrsti hrane koliko u načinu prehrane. Cijeli dan ništa, i onda navečer sve! Nema doručka, ručak oko 12, i onda ništa do 10 navečer jer nema se vremena. I tako u krug.

 

prijateljica marija prica o uspjehu linea snella mrsavljenje oblikovanje tijela vitka linija

Krenula sam u potragu

I jedan dan se pogledaš u ogledalo, i vidiš da odjeća koju nosiš je sve samo ne tvoj stil! Jer ono što voliš nosit – ne možeš, jer u tome izgledaš….ne izgledaš! I odlučiš još jednom pokušati nešto i očekuješ rezultate kao prije – nikakve. Tako sam krenula u potragu za ponudama po internetu. Tisuću ponuda, svaka obećava skidanje nemogućeg broja centimetra, a da ti ne radiš ništa. I tako u istraživanju, slučajno naletim na reklamu Linea Snelle i rekoh idem vidjet što oni kažu. Besplatno savjetovanje – može!

 

Goga, moja prijateljica te prvo savjetovanje i izrada plana

U Linea Snelli me dočekala Goga. Moja Goga! Nisam tad znala da će postati moja Goga, ali sad je moja! Moja terapeutkinja, moj glas razuma, moja PRIJATELJICA! Dočekao me i ogroman šok. Stala sam na vagu i vidjela kilažu. Znala sam da imam popriličan višak kilograma, ali taj višak nikad nije prešao 85 i inače kad bih na vagi vidjela 85 kg izdeprimirala bih se.

Sad je vaga pokazala 92 kg! Za usporedbu, moja ciljana težina se kreće od 67 do 70 kg. Ispod 67 izgledam strašno, ali ono što je sad bilo još strašnije je brojka 92. Istog trena sam zapravo postala demotivirana, ali Goga ne. Goga je bila vesela, žena s planom! Planom u kojem ću kroz 5 mjeseci dovesti se u red. I jesam!

 

prijateljica marija prica o uspjehu linea snella mrsavljenje oblikovanje tijela vitka linija

 

16 kg manje, a motivacije nikad više

Imam 76 kilograma, puno centimetara manje, mišiće, a volje – imam ju za preletjeti cijeli svijet! I još nešto, meni jako važno, moji hormoni su divni. Nisu idealni, ali po prvi put u mom životu, ja imam menstrualne cikluse kao normalna žena. Hranim se pravilno, volim vježbati i kilogrami još uvijek idu dolje. Neko vrijeme smo stali zbog drugih zdravstvenih problema koje sam morala riješiti i određenih obaveza, ali više si izlike ne dopuštam! I iako smo pauzirali, kile nisu išli gore, kao uvijek prije. Što mi je dodatna motivacija da nastavim.

A i da nemam motivacije, tu je Goga. Ona je moja motivacija i brine se da ne brljavim s hranom i kad me ne vidi po dva tjedna. Brine se da šećem  kad ne mogu vježbati. Brine se! Ali, vidi me, jer i kad nisam u centru, vikendom provodim vrijeme s njom i uživam u njenom društvu.

 

prijateljica marija prica o uspjehu linea snella mrsavljenje oblikovanje tijela vitka linija

 

Moje terapeutice su moja inspiracija u našoj zajednici smijeha, poštovanja, podržavanja i opuštanja   

I sad onaj dio koji uvijek obrišem jer nikad nije dovoljno dobar. I neće biti ni sad. Nema tih riječi kojima mogu nahvaliti Gogu, a ni Nataliju i sve cure iz centra! Nemojte misliti da je tamo samo Goga, u početku su sa mnom bile i Natalija i Iva, a sada Natalija i Mare, i iako je Goga moj terapeut one se jednako trude oko mene i stvaraju u centru najugodniju atmosferu koja može postojati. One su moj bijeg od svijeta u novu zajednicu smijeha, poštivanja, podržavanja i opuštanja.

I koliko god tamo radiš i umoriš se, izađeš ispunjen i odmoran. I za to su zaslužne one, uvijek vesele, nasmijane i spremne ispiti iz tebe sve probleme tog dana i preusmjeriti te na pozitivu, ma što god se događalo u njihovim životima! I nakon napisanih 1000 riječi još uvijek mislim da nisam rekla sve.

Možda jer sam Dalmatinka koja voli puno pričat (i u Gogi si je našla jednako brbljavu i veselu Slavonku :D), ali ja Vam, ljudi moji, ne mogu opisati koliko sam se preporodila u Linea Snelli i koliko obožavam moje, naše cure i koliko su me obilježile za cijeli život u najboljem mogućem smislu!

Kod mene je klasična priča – nemam prijašnjih fotografija jer se nisam voljela fotografirat u tom razdoblju, barem ne tijelo 😀 Ovo su novije fotografije, ali očekujte uskoro još bolje! A ima i jedna s predivnog vikenda u gradu s mojim novim prijateljicama iz centra.

 

prijateljica marija prica o uspjehu linea snella mrsavljenje oblikovanje tijela vitka linija

 

 


 

Osjećate li i Vi da je došlo vrijeme za promjenu? Trebate prijateljicu na svom putu cjelokupne preobrazbe?

U Linea Snelli zajedno oblikujemo i njegujemo Vaše TIJELO i DUŠU. Zajedno težimo prema vašim zagarantiranim REZULTATIMA i slavimo Vaš USPJEH. Ponekad plačemo zajedno od sreće. Ali najbolje od svega je, što se puno smijemo i VESELIMO Vašoj preobrazbi.
Pozivamo Vas na besplatno i neobvezujuće savjetovanje u najbliži Linea Snella centar.

Besplatno svjetovanje

 

Skrij
Besplatno savjetovanje
Ispunite prijavni obrazac
i osigurajte svoj termin za
Besplatno savjetovanje
x Uspešno ste se prijavili na e-novice.

Hvala!

x Prijava je bila uspešno oddana.

Hvala!

Online kolačići

Web stranica www.bigbang.si koristi kolačiće za pružanje on-line usluga, analizu korištenja, sustave oglašavanja i funkcionalnost, kojih bez kolačića ne bi mogli ponuditi. Klikom na gumb "DA" prihvaćate njihovu instalaciju. Više o kolačićima možete pročitati ovdje.

DA