Marina Bruner

“Trbuh je moja kritična zona”

Zovem se Marina Bruner,  imam 44 godine i ovo je moja priča o uspjehu

Zadnjih pet godina vodim borbu sa kilama koje su lijepe na području trbuha. Moja kritična zona. Svjesna da me do sala na mom trbuhu dovela nezdrava prehrana i premala fizička aktivnost. Moja jutra započinjala bi u pekari sa kiflicama, kroasanima te burekom za ručak.

 

Marina Bruner prica o uspjehu linea snella trbuh thermoslim

 

Osmosatni uredski posao nije mogao proći bez grickanja štapića te naravno čokolade oko 14 sati kada dođe kriza za slatkim.

Znala sam da to što radim svome tijelu nije dobro, međutim trebao je netko doći u moj život da mi to kaže u lice i da me motivira da se odlučim na potpunu promjenu.

Nisam bila u stanju da poduzmem nešto i riješim to, stalno sam tražila izgovore i odgađala napraviti prvi korak ka promjeni.

 

Marina Bruner prica o uspjehu linea snella trbuh thermoslim

Marina Bruner prica o uspjehu linea snella trbuh thermoslim

 

Onda se pojavila Helena.Svojim toplinom,vedrinom i uvjerenošću u to što radi nije bilo šanse da ne dopre do mene. Pozvala me na svoju radionicu “Nahranimo snagu,a ne slabost” gdje je predivno objasnila sve ono što sam znala i ono što nisam do tada razumjela o prehrani.

Osvjestila sam tada kako ugrožavam svoje zdravlje  te  donijela odluku o promjeni.

 

Marina Bruner prica o uspjehu linea snella trbuh thermoslim

 

Već idući dan imala sam zakazan termin u Linea Snelli.

Oduševio me individualni pristup, odlična atmosfera i profesionalnost cura u Linei.

Helena me nakon detaljnog razgovara o mojim prehrambenim navikama izmjerila, izvagala, dala mi plan prehrane te propisala vježbe. Odmah sam znala da sam na pravom mjestu, gdje ću imati stručno vodstvo, kontrolu, disciplinu i motivaciju. Jednom riječju sve što mi treba.

 

Marina Bruner prica o uspjehu linea snella trbuh thermoslim

 

Trbuh se smanjio

Rezultate sam vidjela i osjetila već nakon sedam dana. Naprosto sam se ispuhala. Predivan osjećaj.

Sada planiram svoj jelovnik dan unaprijed i uopće nije problem kao što sam godinama tvrdila kada sam nalazila tisuće izgovora da do promjene ne dođe.

Imam 5 obroka dnevno i nikada nisam gladna. Imam energije kao nikada prije i na hranu gledam potpuno drugim očima. Bila sam ovisnica o šećerima. Dan nije moga proći da ne pojedem nešto slatko. Sada se to potpuno promjenilo i što me najvise fascinira: želja za slatkim je nestala.

 

Marina Bruner prica o uspjehu linea snella trbuh thermoslim

 

Obožavam vježbati u Linei Snelli gdje za samo 20 minuta u Thermoslimu imaš nevjerojatne rezultate bez upale mišiča ili voziš Thermobike koji je također odličan trening . Nakon toga  još 15 minuta guštaš u Bodywarmu  nakon kojeg ti je koža kao od svile. Nešto neopisivo dobro. Uglavnom za sat vremena sam gotova, odlazim sretna i zadovoljna i sa osmjehom na licu.

Naizgled jedan mali korak kod mene je donio puno pozitivnih promjena. Idem dalje sretna i zadovoljna.

 

Marina Bruner prica o uspjehu linea snella trbuh thermoslim   Marina Bruner prica o uspjehu linea snella trbuh thermoslim   Marina Bruner prica o uspjehu linea snella trbuh thermoslim

 

Zahvaljujem se ovim putem divnim curama koje rade u Linei Snelli sa Helenom na čelu.

Divne ste i samo tako nastavite. Mijenjate živote mnogim ženama, a to nije mala stvar.

 

Marina Bruner prica o uspjehu linea snella trbuh thermoslim

 

Pozdrav,

Marina

 


Osjećate li i Vi da je došlo vrijeme za promjenu? Trebate prijateljicu na svom putu cjelokupne preobrazbe?

U Linea Snelli zajedno oblikujemo i njegujemo Vaše TIJELO i DUŠU. Zajedno težimo prema vašim zagarantiranim REZULTATIMA i slavimo Vaš USPJEH. Ponekad plačemo zajedno od sreće. Ali najbolje od svega je, što se puno smijemo i VESELIMO Vašoj preobrazbi.


Pozivamo Vas na besplatno i neobvezujuće savjetovanje u najbliži
 Linea Snella centar.

Besplatno svjetovanje

 

Skrij
Besplatno savjetovanje
Ispunite prijavni obrazac
i osigurajte svoj termin za
Besplatno savjetovanje
x Uspešno ste se prijavili na e-novice.

Hvala!

x Prijava je bila uspešno oddana.

Hvala!

Online kolačići

Web stranica www.bigbang.si koristi kolačiće za pružanje on-line usluga, analizu korištenja, sustave oglašavanja i funkcionalnost, kojih bez kolačića ne bi mogli ponuditi. Klikom na gumb "DA" prihvaćate njihovu instalaciju. Više o kolačićima možete pročitati ovdje.

DA