Mirela Španjol Marković

Mirela Španjol: Moja obitelj zna. Ako nisam doma, ako nisam na poslu, ja sam u Linei!

U prosincu 2015. godine nisam bila nezadovoljna svojim izgledom

S nekoliko kilograma viška nisam osjećala potrebu nešto mijenjati – znala sam doduše da bih s 5-6 kilograma manje, puno lakše mogla ući u neku haljinu ili suknju, no ipak nisam bila opterećena svojim izgledom do te mjere da bih se išla odricati hrane koju volim ili iscrpljivati nekim dijetama.

 

Vidjela sam toliko mojih prijateljica koje su proživljavale prave drame, držale rigorozne dijete, vježbale kao sumanute, no čim bi prestale preskakati obroke ili vježbanje, kilogrami bi se vatitili ili bi čak nabacile još nekoliko povrh toga. Ne, to si nisam htjela priuštiti.

 

mirela-spanjol-markovic-price-o-uspjehu-linea-snella-mrsavljenje-oblikovanje-tijela-budi-najbolja-ti

 

Mirela Španjol – slučajno poznanstvo na Business Cafeu

No, jednog četvrtka na Business Cafeu koji okuplja poduzetnike, upoznala sam Helenu koja me je pozvala u Lineu Snellu, centar za oblikovanje tijela kojeg vodi, na informativni razgovor, mjerenje i probno vježbanje.

Te sam godine u proljeće imala operaciju kuka i upravo prošla višemjesečni oporavak. Bila sam svjesna toga što mi je i liječnik rekao – da mi samo redovito vježbanje mišića nogu vraća u normalnu funkciju. Ja sam svoje napravio, sad je na vama red, rekao je otpuštajući me iz bolnice. Pa hajde, pomislila sam, ovo je pravi trenutak, idem vidjeti može li se tako spojiti ugodno s korisnim.

Linea mi se na prvi pogled svidjela – ugodan ambijent, tim sjajnih, ljubaznih  terapetkinja, mirisi aromatičnih ulja i kapsule za vježbanje izledale su puno pitomije od sprava za mučenje u bilo kojoj teretani.

 

mirela spanjol markovic price o uspjehu linea snella mrsavljenje oblikovanje tijela budi najbolja ti 2      mirela spanjol markovic price o uspjehu linea snella mrsavljenje oblikovanje tijela budi najbolja ti

 

Prvo mjerenje i vaganje pokazalo je da moje tijelo ipak nosi nekih 6 – 7 kg viška, no zaista nisam zato krenula u Lineu, nego prvenstveno zbog zdravlja.

Sad, nakon godine discipliniranih odlazaka u Lineu 2 puta tjedno, vježbanja koje traje dovoljno dugo da osjetite rezultate, a dovoljno kratko da se ne iscrpljujete i demotivirate, ugodnih sauna i toplih dekica u kojima se nakon svakog vježbanja detoksicirate u mirisnim uljima, rezultat je bio sjajan.

Dobro je da smo napravili fotografiju na početku vježbanja i na kraju , jer 8 kilograma manje i nekih 70 cm u obimu sve skupa izgleda stvarno sjajno. Osjećam se bolje, nemam više tako veliku želju za slatkim, (što je moja velika strast), pazim da u većini slučajeva jedem po preporuci stručnjakinja iz Linee i čini mi se da sam za svoje tijelo učinila puno više od estetskog tretmana oblikovanja tijela.

Da, lakše mi je kupiti odjeću kakvu želim, da, lijepo je pogledati se u ogledalo i vidjeti vitku ženu koja bez problema uđe u broj 38 i na kojoj traperice konačno izgledaju onako kako trebaju izgledati. Zato sam si, kad je vaga pokazala kilažu manju od one koju sam na početku napisala kao idealnu, kupila u Desigualu traperice koje sam dugo željela i preko kojih konačno ne moram nositi duge košulje i tunike da prikrijem bokove.

 

mirela spanjol markovic price o uspjehu linea snella mrsavljenje oblikovanje tijela budi najbolja ti

 

Zahvalna sam djevojkama u Linei na tome što me u tom procesu sjajno vode, što mi vježbanje nije muka nego ugodan napor i izazov za moje mišiće, što ne paničare ako imam neku oscilaciju od kg – dva u nekim stresnijim razdobljima, jer vjeruju u mene i znaju kao i ja, da ne želim više svoje tijelo opterećivati viškom kilograma.

Linea je moj drugi dom, ona vaga tamo koju ponekad mrzim a ponekad volim je isto moj prijatelj, i zato im ne uzimam za zlo kad stavim post o Mlinaru, a one me kroz smijeh pitaju što uopće radim u pekari… Dobro pitanje, zaista.

Mirela Španjol Marković

 

VIDEO: PONOVO U OMILJENIM TRAPERICAMA

 

 

 


 

Osjećate li i Vi da je došlo vrijeme za promjenu? Trebate prijateljicu na svom putu cjelokupne preobrazbe?

U Linea Snelli zajedno oblikujemo i njegujemo Vaše TIJELO i DUŠU. Zajedno težimo prema vašim zagarantiranim REZULTATIMA i slavimo Vaš USPJEH. Ponekad plačemo zajedno od sreće. Ali najbolje od svega je, što se puno smijemo i VESELIMO Vašoj preobrazbi.
Pozivamo Vas na besplatno i neobvezujuće savjetovanje u najbliži Linea Snella centar.

Besplatno svjetovanje

 

Skrij
Besplatno savjetovanje
Ispunite prijavni obrazac
i osigurajte svoj termin za
Besplatno savjetovanje
x Uspešno ste se prijavili na e-novice.

Hvala!

x Prijava je bila uspešno oddana.

Hvala!

Online kolačići

Web stranica www.bigbang.si koristi kolačiće za pružanje on-line usluga, analizu korištenja, sustave oglašavanja i funkcionalnost, kojih bez kolačića ne bi mogli ponuditi. Klikom na gumb "DA" prihvaćate njihovu instalaciju. Više o kolačićima možete pročitati ovdje.

DA