Mirna Jurič

Zovem se Mirna, 42 god., ponosna majka 3 djece. Oblikovanje tijela u Linea Snelli.

Linea je moje otkriće za vježbanje i oblikovanje tijela!

Rođena sportašica, od kada pamtim bavim se sportom, a trbuščić uvijek prisutan. Nekako se navikneš živjeti s time. No nakon što je i najmlađe dijete napokon ‘odraslo’ i nije više beba, zaključila sam da je vrijeme da se posvetim sebi i svome izgledu. Iako cijelo vrijeme aktivna 2-3 puta tjedno, aerobici svim oblika, fitnessi, joggiranje 5-8km par puta tjedno, uz izbjegavanje ugljikohidrata, ostale kile od zadnje trudnoće (7-8) nikako da se izgube.

Lutajući internetom ugledala sam Lineu, i odlučila sam probati, mada sam, moram priznati, dosta skeptična otišla na prvi razgovor. Vesela i simpatična Helena odmah me osvojila i obećala željeno smanjenje kilograma u 4 mj. i ne znam koliko cm obujma. Mislila sam da obećava teško ostvarivo ali odluka je pala – idem i ovo probati.

 

Mrsavljenje oblikovanje tijela Linea Snella Mirna Juric

Prehrana – bitan segment promjene u Linea Snelli

Najbitniji segment promjene bila je PREHRANA! Odrađivati vježbe nije bilo teško, kao što je bilo organizirati i unaprijed razmišljati što i kada jesti, posebno kuhati sebi a posebno ostatku obitelji. Cijeli život sam jela u krivo vrijeme! Cijeli dan skoro pa ništa a onda je popodne i navečer trebalo utažiti glad.

Sada kažu cure: moraš jesti svaka 3 sata? – kako, zar  i onda kada nisam gladna? – jedi! kažu one 🙂

I tako malo po malo, sada osjećam glad svaka tri sata:), a i ostatak obitelji jede integralnu rižu, tuna burgere i proteinski domaći kruh.:)

Sada nakon 4 mjeseca, 8 kg i 40 cm manje zaključak je da je meni ovo najbolji oblik vježbanja koji pokazuje rezultate, bolje od svih fitnessa  i oblika tjelovježbe koje sam do sada probala a probala sam svašta. Iako predstavlja veći financijski izdatak, vrijedi svake kune.

 

 

Gornji dio trudničkog trbuha se istopio, ostao je donji uporni trbuščić kojeg sam odlučila do kraja srediti i doći do vidljivih pločica! 🙂 Zato krećem u iduća 4 mjeseca programa! Uz pomoć Helene, Slađane i Ane ne sumnjam da ću uspjeti!

Želim još istaknuti pozitivnu i prijateljsku atmosferu kao i vrlo ugodan ambijent, te uvijek prisutan osmijeh na licima terapeutkinja.

 

Mrsavljenje oblikovanje tijela Linea Snella Mirna Juric   Mrsavljenje oblikovanje tijela Linea Snella Mirna Juric   Mrsavljenje oblikovanje tijela Linea Snella Mirna Juric

Linea – moj novi način prehrane i vježbanja koji napokon djeluje! –  osjećam se i izgledam bolje nego ikada prije!

 


 

Osjećate li i Vi da je došlo vrijeme za promjenu? Trebate prijateljicu na svom putu cjelokupne preobrazbe?

U Linea Snelli zajedno oblikujemo i njegujemo Vaše TIJELO i DUŠU. Zajedno težimo prema vašim zagarantiranim REZULTATIMA i slavimo Vaš USPJEH. Ponekad plačemo zajedno od sreće. Ali najbolje od svega je, što se puno smijemo i VESELIMO Vašoj preobrazbi.
Pozivamo Vas na besplatno i neobvezujuće savjetovanje u najbliži Linea Snella centar.

Besplatno svjetovanje

 

Skrij
Besplatno savjetovanje
Ispunite prijavni obrazac
i osigurajte svoj termin za
Besplatno savjetovanje
x Uspešno ste se prijavili na e-novice.

Hvala!

x Prijava je bila uspešno oddana.

Hvala!

Online kolačići

Web stranica www.bigbang.si koristi kolačiće za pružanje on-line usluga, analizu korištenja, sustave oglašavanja i funkcionalnost, kojih bez kolačića ne bi mogli ponuditi. Klikom na gumb "DA" prihvaćate njihovu instalaciju. Više o kolačićima možete pročitati ovdje.

DA