Sandra Ćupurdija

Moja vitka linija – sjećam se svježije, energičnije i jednostavno – bolje!!

Ja sam Sandra, dolazim iz Zagreba, imam 39 godina i ovo je moja priča kako sam upoznala Linea Snellu…

Prije otprilike 3 godine udebljala sam se 6 kilograma, što je najvjerojatnije bila posljedica teškog korporacijskog života, stresa, neredovite prehrane i slabog kretanja. Osjećala sam se teško, bila sam napuhnuta, samopouzdanje mi je bilo vrlo nisko i nisam imala volje za apsolutno ništa. 

 

Vitka-linija-Sandra-Mrsavljenje-Oblikovanje-tijela-Linea-Snella-centar

 

U nekom trenutku, odlučila sam da moram nešto poduzeti te sam krenula na jednu od popularnih dijeta, koja je ograničavala unos ugljikohidrata, međutim, rezultati nisu bili baš bogzna što. Krenula sam i sa vježbanjem.

Upisala sam teretanu, no nakon ukupno dvije godine vremena, imala sam 3 kg manje, nisam bila zadovoljna kako mi tijelo izgleda i dalje sam se osjećala teško, i dalje sam bila napuhnuta i znala sam da je vrijeme da ponovo pokušam nešto drugo, ali nisam imala ideju što!

Onda sam ugledala oglas za Linea Snella-u na jednoj od društvenih mreža i odlučila sam popuniti online upitnik da vidim što se može iz toga desiti…

Vrlo brzo, javila mi se terapeutica iz Linea Snelle i dogovorile smo termin savjetovanja. Savjetovanje je bilo vrlo ugodno, izvagala me, izmjerila me, ispitala je sve moje prehrambene navike, ispitala me koliko vode pijem, ispitala me kako vježbam i zaključak je bio da sve to što do sada činim, zapravo nije dovoljno dobro.

Dala mi je smjernice kako trebam jesti. Bilo je super što je rekla da mogu jesti apsolutno sve, samo pravilno raspoređeno u 5 obroka dnevno i isto tako, rekla mi je da moram početi učinkovito vježbati. Ukoliko se budem pridržavala svega, garantirala mi je gubitak od 20 cm u 2 mjeseca. Moram priznati da je zvučalo predobro da ne bih pokušala!

 

Vitka linija je moj cilj!

Iako mi je u početku bilo teško pratiti tempo od 5 obroka dnevno, i nisam nikako mislila da ću to uspjeti, teško je bilo naviknuti se na vježbe u Thermoslimu, uz potporu djevojaka iz centra, uspjela sam! Na moje veliko zadovoljstvo, vaga je već nakon mjesec dana pokazivala 2 kilograma manje i gotovo 20 cm manje. Nakon završena 2 mjeseca programa, cilj nije samo bio dostignut, nego je bio i prestignut. Imala sam 27 cm manjelijepo oblikovane mišiće, puno unutarnjeg zadovoljstva, stečene nove navike i bila sam prepuna samopouzdanja.

Ohrabrena postignutim rezultatima i, moram priznati jako zadovoljna sama sa sobom kako izvana, tako i iznutra, odlučila sam pokloniti svoje povjerenje Linea Snelli i dalje te sam uzela godišnji program.

Sada, nakon što se družimo već gotovo 7 mjeseci, imam gotovo 40 cm manje od onog što sam imala na početku, osjećam se svježije, energičnije i jednostavno – bolje!!
Puno hvala curama na potpori, stvarno ste sjajne!

Sandra Ćupurdija

 


 

Osjećate li i Vi da je došlo vrijeme za promjenu? Trebate prijateljicu na svom putu cjelokupne preobrazbe?

U Linea Snelli zajedno oblikujemo i njegujemo Vaše TIJELO i DUŠU. Zajedno težimo prema vašim zagarantiranim REZULTATIMA i slavimo Vaš USPJEH. Ponekad plačemo zajedno od sreće. Ali najbolje od svega je, što se puno smijemo i VESELIMO Vašoj preobrazbi.
Pozivamo Vas na besplatno i neobvezujuće savjetovanje u najbliži Linea Snella centar.

Besplatno svjetovanje

 

Skrij
Besplatno savjetovanje
Ispunite prijavni obrazac
i osigurajte svoj termin za
Besplatno savjetovanje
x Uspešno ste se prijavili na e-novice.

Hvala!

x Prijava je bila uspešno oddana.

Hvala!

Online kolačići

Web stranica www.bigbang.si koristi kolačiće za pružanje on-line usluga, analizu korištenja, sustave oglašavanja i funkcionalnost, kojih bez kolačića ne bi mogli ponuditi. Klikom na gumb "DA" prihvaćate njihovu instalaciju. Više o kolačićima možete pročitati ovdje.

DA